Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השבוע הייתה התקדמות קלה לקראת הוצאת המנוע ביום ראשון פורק הרדיאטור u0jmiyyntnmn.jpg הצינורות שלו התפוררו למוות גם אחד הברזלים שתופסים אותו לתושב שלו אתמול [יום שישי] למרות הגשם והקור העז יצאנו להמשיך במשימה. פירקנו את תושבת הרדיאטור שגם רקובה למוות וגם מפריעה למנוע לצאת a3zjwnkjwmnc.jpg

פורקו עוד צינורות וחוטים מהמנוע. פורק גם מכסה הגיר בתוך הרכב [זה המראה של הגיר אם הדרישפט הסגור] uzzm2gu1qgj3.jpg

וניסינו לשחרר את תושבות המנוע רק שה התנגדו והם ישארו לשבוע הבא. רק לציין שלגיר אין תושבות צד אחד הוא נשען על המנוע וצד שני על הדרישפט למנוע לעומת זאת יש תושב קידמית בדיוק מתחת לפולי ותושבת אחורית באיזור האוזינג. egmy0jwmzwmk.jpg

זה המצבר ששכב באוטו מדובר במצבר 6 וולט בעל תאים נפרדים מה שאיפשר שיפוץ של המצבר המצבר באוטו הזה ממוקם מתחת לכיסא הנוסע הימני. שבוע הבא תמונה של התא [יותר נכון החור שנשאר ממנו]. זה תמונה של הרצפה באיזור הנהג yzym3mkzglyw.jpg רוב הדברים האוטו הזה עובדים אם הרגל חוץ משלושת הדושות המקובלות יש גם דוושה או כפתור לסטרטר [תקראו לזה איך שאתם רוצים] לבלם היד [יותר נכון בלם רגל] ולמתג העממאור

פורסם

במידה ותרצה ללא תמורה יש לי רדיאטור דומה במצב סביר שאולי יוכל לעזור לך,

תן מידות שלו על מנת שאוכל לאמת את ההתאמה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

שלום

מברוק ובהצלחה פרויקט רציני אבל מהמם!!!

יש לי הרבה חלקים לרכב הזה אם אתה מעונין לרכוש חלקי מנוע מיתלים ועוד

צור איתי קשר בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

חוב משבוע שעבר זה תא המצבר רק שנזכרתי לצלם אותו קרסה הרצפה שלו ישר על הראש שלי אם מלא רסיסי חלודה זה מה שנשאר ממנו 02mottwoiym0.jpg

חיטוט קטן במאפרה האלה קצת ברגים ונירות jzqzkxjwwcyj.jpgdmmyjqoqy2nz.jpg

כמו כן השבוע הסתימו ההכנות לפירוק המנוע על הדרך נספרו 5 שטנגות שנכנסות לגיר ולמנוע. לטנק מג"ח או פומה יש גם 5 שטנגות כולל היגוי בגיר.

ביום חמישי הוצאנו את המנוע החוצה תמונה של האוטו בלי מכסה מנועe2ln3nwwunmw.jpg

תמונה מאמצע התהליך שהמנוע כבר בחוץdyrkjjmylyj1.jpg

המנוע באוויר ztyuozuuxdwz.jpg

זה המנוע והגיר ממבט אחורי mqtmn5zymxii.jpg

תא המנוע בלי מנוע m3znmgjnjmmi.jpg

ביום חמישי עשינו גם הפרדה בין הגיר למנוע בגלל שהגיר כל כך קטן שמתי משהו לקנה מידה tninht5abzmx.jpg

ליכלוך וברלה שהצתברו במכסה האוזינג במהלך 40 השנה האחרונות mgmjzqz0atxy.jpg

האוזינג בלי הגיר zndjnqyvjddm.jpg

כך נגמר יום חמישי יום שישי המנוע הועמס על טנדר של חבר וממש בכניסת השבת נכנס המנוע לחצר היום התחלנו לפתוח אותו. אז פורקה העוקה ונפתחו הטלטלים והמסבים הראשים של הקראנק עד שהקראנק התחיל לזוז. יש שי בוכנות תפוסות איזור העוקה נראה מטונף ביותר ויתכן שהמנוע ניפח לני שניתפס המיסבים של ה טלטלים 0.40 אובר סייז ihovtamryt2t.jpg

כמו כן פורקו היום משאבת השמן והקלאץ משאבת הדלק והמפלג המפלג שלעצמו קצת מצחיק יש דיאפרגמה לקידום הצתה אך במקום להוזיז את הפלטה בתוך הדיסטרבוטור היא מזיזה את כל הדיסטרבוטור חיצונית

זה הכל לשבוע. שבוע הבא הקצב יהיה קצת יותר איטי בגלל נופש

כל התמונות מצולמות בחסות הפלאפון שלי שעובר התעללות קשה יום יום עלידי שמנים וגריז ולפעמי קצת מים לכן אין לי בעיה שהוא מתלכלך קצת בתיעוד השברולט

פורסם

יפה מאוד

לדעתי תחשוב על מעבר למנוע מתקדם יותר V8

5.7 עם גיר 700 , תוכל אפילו לשים לו הזרקת דלק

אני חושב שאתה תהנה הרבה יותר מהרכב ,

מנועים כאלו אתה יכול למצוא בוואנדורות ושאר רכבי שבי . לדעתי זה בזבוז להשקיע בגיר ובמנוע הזה

בהצלחה בהמשך

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מה אומר החוק לגבי המנוע?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
יפה מאוד

לדעתי תחשוב על מעבר למנוע מתקדם יותר V8

5.7 עם גיר 700 , תוכל אפילו לשים לו הזרקת דלק

אני חושב שאתה תהנה הרבה יותר מהרכב ,

מנועים כאלו אתה יכול למצוא בוואנדורות ושאר רכבי שבי . לדעתי זה בזבוז להשקיע בגיר ובמנוע הזה

בהצלחה בהמשך

דודי,

נראה לי שכאן מדובר בשיפוץ למצב מקורי. בהתחשב במגבלות החוק בא"י ובעובדה שV8 יחייב שיפור ללא היכר של המתלים, אם כבר אז עדיף לשמור את השש + חימום קל (150 כ"ס אינם יקרים וברי השגה) + T5 + קרדאן פתוח (בקקאס מ S10 וכו'). בהנחה שהסרן הקדמי ומערכת ההיגוי ישופצו ובולמי הזעזועים יוחלפו למודרנים זה לעניות דעתי יספק את הצרכים בארץ.

כמה קישורים:

http://www.inliners.org/ (לנושא שיפור השש הישן של שברולט)

http://www.jalopyjournal.com/forum/forumdisplay.php?f=5 (לשיפורים בסגנון הקלאסי - מומלץ מאוד לא לדבר על גלגלי מגנזיום 20 אינץ' וכיו"ב כי יהיה לא נעים. כמות הידע שמסתובבת שם לכלי מהסוג הזה היא ברמות אחרות לגמרי והאנשים חיים ונושמים רכבים אמריקאים מלפני 1964 24 שעות ביממה)

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
דודי,

נראה לי שכאן מדובר בשיפוץ למצב מקורי. בהתחשב במגבלות החוק בא"י ובעובדה שV8 יחייב שיפור ללא היכר של המתלים, אם כבר אז עדיף לשמור את השש + חימום קל (150 כ"ס אינם יקרים וברי השגה) + T5 + קרדאן פתוח (בקקאס מ S10 וכו'). בהנחה שהסרן הקדמי ומערכת ההיגוי ישופצו ובולמי הזעזועים יוחלפו למודרנים זה לעניות דעתי יספק את הצרכים בארץ.

כמה קישורים:

http://www.inliners.org/ (לנושא שיפור השש הישן של שברולט)

http://www.jalopyjournal.com/forum/forumdisplay.php?f=5 (לשיפורים בסגנון הקלאסי - מומלץ מאוד לא לדבר על גלגלי מגנזיום 20 אינץ' וכיו"ב כי יהיה לא נעים. כמות הידע שמסתובבת שם לכלי מהסוג הזה היא ברמות אחרות לגמרי והאנשים חיים ונושמים רכבים אמריקאים מלפני 1964 24 שעות ביממה)

T

נו באמת לשפר 6 צילינדר זה בזבוז של כסף

מה שתעשה בסוף תגיע למנוע V8 סטנדרטי ועם מומנט נמוך יותר

עכשיו למה הבנאדם צריך לשים T5 על האוטו הזה ( מה זה רכב ספורט ?) ואני אחד האנשים שהכי ימליץ על הגיר הזה כי זה יושב לי ברכב ואם יש משהו שעשיתי שאני ממש אוהב זה השינוי לגיר הזה .

אם כבר העלת את נושא של סרנים הייתי שם דווקא סרן של קאמרו מודל 96 ומעלה מגיע עם דיסקים ונעילת דפרנציאל , מה שכן הוא יצטרך אולי לשנות את היחס העברה שלו , וכמובן שזה בתנאי שהוא לא יכנס לשטח כי זה סרן חלש יחסית . אם לא הייתי הולך דווקא על סרן דנה 44 או פורד 8.8 אינץ ( תלוי בברגים שיש לו )

כל מה שכתבת על קפיצים בולמים וכו לא רלוונתי כי הכל מת שם באותו, הבולמים מתים והקפיצים שם זה כבר ברזל ולא יעשו עבודה כמו שהם היו חדשים .

שוב הכל תלוי מה הוא רוצה להגיע עם הרכב נתתי לו אופציה למחשבה שיכול להיות שהוא לא מכיר אותה

מפה והלאה שיקולים שלו , ושיהיה לו בצלהח

שיפורים יש מפה ועד ארה"ב בשפע הכל תלוי למה מייעדים את הרכב

בנוגע לחוקיות ? הוא יכול לאשר את זה אפילו חוקית אני כמעט בטוח שהיה דגם כזה V8

והבחור כבר משופשף בבירוקרטיה של משרד התחבורה ככה שלא יהיה לו בעייה :lol:

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

החשיבה הראשונה שראיתי את האוטו וידעתי את מצב המנוע היה לדחוף מנוע v8 והחשובה היתה על מנוע של וונדורה והתאמה של גיר ידני (אני לא נוהג באוטומט וזה מתוך בחירה ) ואז התחלתי לגלות על הפטנטים המוזרים שיש לאוטו הזה והחלטתי שאני לא מוותר אליהם ולכן הוא ישופץ אם המנוע 6ציל' והגיר הידני בעל שלושה ההילוכים השטנגות והדרישות הסגור והסטרטר שפועל ברגל. ניסיתי לחשוב על הסבה אבל זה ויתור על הרבה דברים חוץ מזה שאני מעדיף מקוריות על כוח

פורסם
החשיבה הראשונה שראיתי את האוטו וידעתי את מצב המנוע היה לדחוף מנוע v8 והחשובה היתה על מנוע של וונדורה והתאמה של גיר ידני (אני לא נוהג באוטומט וזה מתוך בחירה ) ואז התחלתי לגלות על הפטנטים המוזרים שיש לאוטו הזה והחלטתי שאני לא מוותר אליהם ולכן הוא ישופץ אם המנוע 6ציל' והגיר הידני בעל שלושה ההילוכים השטנגות והדרישות הסגור והסטרטר שפועל ברגל. ניסיתי לחשוב על הסבה אבל זה ויתור על הרבה דברים חוץ מזה שאני מעדיף מקוריות על כוח

שלום.

ואתה צודק!!!

המכונית הזו לדעתי צריכה להיות משופצת למצב מקורי בלי שום חרטות!

בשביל מה צריך מנוע V8 גיר 700 הזרקה ומטטא בתחחחח----. לא ניראה לי שאתה מתכנן מרוצים כול שהם.

אני מכיר מיספר מכוניות אמרקאיות וטנדרים אמריקאים "משופרים ומצופים" והם לא מסימים טיול בלי להתקע התחמויות ומה לא.

האוטו שלך יש לא פוטנצייל להיות יפה בצורה מדהימה להפוך אותו לאחלה רכב מישפחתי וכמובן לשמור על מקוריות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
אני כמעט בטוח שהיה דגם כזה V8

היות ונושא המקוריות נסגר, רק הערה אחת - לא היה V8 כאופציה מקורית ב AD, רק ב Task Force שהחליף את ה AD באמצע 1955 (בגלל הלחץ להכניס את מודלים 1955 של המכוניות לייצור).

למי שלא יודע הTask Force זה זה:

1955+chevy+pickup.jpg

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

אתה אלוף. מאחל לך המון הצלחה, וגם נחישות ברגעים הקשים.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תוכן חדש...