Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היו יחסית לא מעט כאלה בארץ.

חן.

הנתון המספרי (18 לכל היותר) מתייחס לדגם הזה משנת הדגם הזו, כפי שהיו כאן ב- 1959. אפשר להניח שהגרט בין 54 ל- 59 היה זעום, כך שזה הנתון הסופי.

היו כמה עשרות נוספות של שברולט מסחרית ו/או סבארבן מדגמי 1947-1955, רובן מדגם 3105 (panel van) ורק מיעוטן סבארבן.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הנתון המספרי (18 לכל היותר) מתייחס לדגם הזה משנת הדגם הזו, כפי שהיו כאן ב- 1959. אפשר להניח שהגרט בין 54 ל- 59 היה זעום, כך שזה הנתון הסופי.

היו כמה עשרות נוספות של שברולט מסחרית ו/או סבארבן מדגמי 1947-1955, רובן מדגם 3105 (panel van) ורק מיעוטן סבארבן.

אני מבין ,אך מניין לך החתך באותו שנתון לגבי הדגם הספציפי הזה?

פורסם

מזל טוב ובהצלחה במלאכת השיפוץ

הרכב יפה ואחרי השיפוץ יהיה יהלום.

זה אגב לא אוטו לחם. קודם כל פי הריח אין לו ריח של לחם טרי...

אוטו הלחם היה עם פנלים סגורים ויותר גבוהה מהרכב הזה.

הרכב הזה היה בשעתו כמו הסאברבן היום מיניבוס מפואר "דה לוקס".

שלמה דן גדרון

פורסם

ברכות על האומץ לקחת רכב במצב הזה לשיפוץ !!!!!

אני אישית שמח מאוד לראות כאן עוד חברים שלוקחים על עצמם את משימת השיפוץ

ולהחיות רכבים שהיו ונשמו כאן את אוויר המדינה לפני שנים רבות .

בהצלחה בשיפוץ , במציאת חלקים ושתהנה מהעבודה הקשה .

התוצאות בסוף יתנו ברכה לעמלך !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

כל הכבוד על הנכונות לקחת פרויקט כזה. בהצלחה ובהנאה רבה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

תודה לכולם על העידוד זה מחזק ונותן הרגשה יותר טובה לשיפוץ. השבוע לא יהיה עידכונים בגלל שאני סוגר שבת (כן כן צה"ל) אבל שבוע הבא יתחילו ההכנות להוצאת המנוע וניקוי הרכב .הרכב הלבן באחת התמונות הוא כרמל דוכס לבן אדם יש עוד כמה סוסיתות. האוטו אכן עמד בכפר חבד ולאחר משא הוא מתן שערך חמישה חודשים נרכש האוטו. אוטו לחם הוא לא בגלל שהוא היה לנוסעים במקור אבל אחרי שסגרו לו את החלונות הוא שימש להובלת ביצים גם בהברחות של שוק שחור זה לפי דברי הבעלים האוטו גם השתתף בפינוי נפגעים בפיגוע שהיה בבית הספר בכפר חב"ד. מבחינתי כל רכב שנסע בכבישי ארצנו ומשופץ מכובד קצת יותר גם בגלל הלוחית שיש בה פחות מ7 ספרות וגם מאוד כמה סיבות אבל זה אבל זה רק דעתי. מה גם שאני נהנה יותר מהתהליך השיפוץ ותהליך השגת החלקים . אם היה סט בוכנות חדש על המדף בחנות לפורד פריפקט יש עדין חלקים בארץ רק צריך לצוד אותם . לסיום עלתה בפני דילמה קשה בשיפוץ האוטו אם לשפץ אותו לרמה אורגינל (יעני לתצורת נוסעים אם ספסלים וחלונות זכוכית ) או לרמה של מסחרית אם סגירת פח במקום חלון בנתיים יש דעות חלוקות לכאן ולכאן

פורסם
מבחינתי כל רכב שנסע בכבישי ארצנו ומשופץ מכובד קצת יותר גם בגלל הלוחית שיש בה פחות מ7 ספרות וגם מאוד כמה סיבות אבל זה אבל זה רק דעתי.

:mm_yeah: :mm_yeah:

יבוא זה נחמד אבל זאת לא חכמה.

שיפוץ של רכב "ישראלי" זאת ציונות!

פורסם
תודה לכולם על העידוד זה מחזק ונותן הרגשה יותר טובה לשיפוץ. השבוע לא יהיה עידכונים בגלל שאני סוגר שבת (כן כן צה"ל) אבל שבוע הבא יתחילו ההכנות להוצאת המנוע וניקוי הרכב .הרכב הלבן באחת התמונות הוא כרמל דוכס לבן אדם יש עוד כמה סוסיתות. האוטו אכן עמד בכפר חבד ולאחר משא הוא מתן שערך חמישה חודשים נרכש האוטו. אוטו לחם הוא לא בגלל שהוא היה לנוסעים במקור אבל אחרי שסגרו לו את החלונות הוא שימש להובלת ביצים גם בהברחות של שוק שחור זה לפי דברי הבעלים האוטו גם השתתף בפינוי נפגעים בפיגוע שהיה בבית הספר בכפר חב"ד. מבחינתי כל רכב שנסע בכבישי ארצנו ומשופץ מכובד קצת יותר גם בגלל הלוחית שיש בה פחות מ7 ספרות וגם מאוד כמה סיבות אבל זה אבל זה רק דעתי. מה גם שאני נהנה יותר מהתהליך השיפוץ ותהליך השגת החלקים . אם היה סט בוכנות חדש על המדף בחנות לפורד פריפקט יש עדין חלקים בארץ רק צריך לצוד אותם . לסיום עלתה בפני דילמה קשה בשיפוץ האוטו אם לשפץ אותו לרמה אורגינל (יעני לתצורת נוסעים אם ספסלים וחלונות זכוכית ) או לרמה של מסחרית אם סגירת פח במקום חלון בנתיים יש דעות חלוקות לכאן ולכאן

כך חשבתי,אני מכיר את הרכב שנים,לדעתי עדיף להשאיר את הסגירה בצדדים.

בהצלחה בשיפוץ.חן

פורסם

לא הבנתי לרכב אין ניירות ומספרים?

בכל מקרה בהצלחה בשיפץ ! (שהולך להיות מאוד מעניין)

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לרכב יש רשיונות ומספרים הבעיה שלמשרד הרישוי אין נתונים על הרכב והם דורשים תקינה. העברת בעלות בוצעה

ואם יש עוד מישהו שחושב האוטו הזה שייך לו שיכתוב כאן לפני שהוא מתקשר אליי וטעון שקניתי אוטו גנוב. כי פעם שעברה זה התברר כטעות. אני בדקתי טוב טוב מה אני קונה ולמי הוא היה שייך

• תוכן חדש...