Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.. :)

אני חדש בקהילה, ושמח שקיימת אחת כזו, מקווה ללמוד ולהשכיל מחכמים ממני בתחום! :)

לעניין, יש ברשותי Audi A4 שנת 99 שנגנב לו הסמל לפני מס' שנים. (לבעליו הקודמים של הרכב).

הזמנתי סמל לרכב, וקיבלתי סמל טיפה קטן יותר, לא משמעותית..

בכדיי להדביק אותו אני צריך להוריד את השאריות ההשחורות של הדבק של הסמל שנגנב, מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך להוריד את השאריות הללו? (הן התקשו).

ניסיתי להוריד בכל מיניי דרכים ולא הצלחתי, להפך רק הרסתי ...

יש צורך בלהורידן מכיוון שהסמל טיפה קטן יותר ויראו אותך במידה ואני לא אוריד.

תודה רבה! :)

פורסם

מצטער על הדאבל פוסט, אבל יצאתי לרכב כרגע, ושמתי לב שאני חייב להחליף את הסמל הקטן יותר שברשותי לסמל בגודל רגיל מכיוון שהצבע של האוטו דהה וחייב לכסותו, רציתי לבדוק, יש אפשרות לצבוע/להחזיר חלק מהצבע למקום ספציפי וקטן?

אני לא מעוניין לעשות החלקה או צביעה של כל החלק האחורי...

ואם כן, כמה זה אמור לעלות בערך?

תודה :)

פורסם

תודה רבה, עוד אפשרות שצצה לי, חשבתי על לקנות ספריי בצבע של המכונית שלי (צבע ממש נפוץ, ולרסס בעדינות עם ריכוך על החלק של הסמל לפני שאני אדביק אותו, דעתכם? :)

ואם אתם תומכים בעניין, איפה אפשר לקנות ספריי שיחזיק לדעתכם?

תודה!

פורסם

אני ממליץ לך להעלות תמונות, כדי שנוכל לתת לך פתרונות יצרתיים לבעיה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

התמונות:

imageshack.us/photo/my-images/267/56012654.jpg

imageshack.us/photo/my-images/685/17196928.jpg

אני לא יכול להעלות תמונות כמו שצריך, כי צריך 20 הודעות בשביל זה ויש לי רק 8... אז תעתיקו את הכתובות האלו לשורת הכתובות ... :)

פורסם

אני לא ראיתי דהייה של הצבע בתמונות.

אני חושב שהפתרון הכי טוב, זה פשוט לנקות את שאריות הדבק ע"י מים חמים מאוד ומטלית רכה.

במקומך פשוט הייתי קונה סמל חדש במידות הנכונות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

הייתי מנסה קודם לעבור על המקום עם פוליש טוב וחזק ולאחר מכן ווקס .

רד מהרעיון לצבוע עם ספריי זה יצא מכוער ביותר עם הבדלי צבעים ונזילות.

האופציה הטובה ביותר היא להשיג סמל בדיוק בגודל הנכון ולהדביק אותו כמו שצריך.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

מצטער על השיגוע שאתם עוברים ממני, רק תהיתי אם יש לכם רעיונות מאיפה אני יכול לקנות סמל ..?

אניתי מת"א את הנוכחי שיש לי, הבחור שכך את העובדה שהאאודי שלי היא שנת 99 והביא לי לצורה החדשה יותר, יש לכם מושג מאיפה אפשר לקנות אחד שיתאים למידות של הרכב שלי?, (Ebay גם טוב).

תודה :)

פורסם

איביי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...