Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שחרור חבילה מהדואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני צריך עזרה באינפורמציה לשחרור חבילה מהמכס

לפני כל הטיולים והטירטורים אני רוצה להיות מוכן

הזמנתי מאר"הב 4 טאסות משומשות אורגינליות לוולוו 121

ו חלון איוורור משולש לדלת נהג

קיבלתי הביתה מכתב לבוא לשחרר את החבילה ולהביא אישורים ממשרד התחבורה???????

מה אני צריך לעשות אכשיו ??,זאת פעם ראשונה שאני ניתקל בהליך הזה

תודה לעוזרים

פורסם

מה שנאמר זה נכון רק אם זה דואר ת"א

לאיזה דואר שלחו אותך?

אם זה חיפה-תצטרך להגיש בקשה למ. התחבורה, סיפור של שבועיים שלושה, תחפש בפורום ותמצא איך

פורסם
מה שנאמר זה נכון רק אם זה דואר ת"א

לאיזה דואר שלחו אותך?

אם זה חיפה-תצטרך להגיש בקשה למ. התחבורה, סיפור של שבועיים שלושה, תחפש בפורום ותמצא איך

יש יותר ממשהו בדבריך... באופן ביזארי למדי במסמך רשמי של משרד התחבורה הם מתייחסים לסניף ת"א בלבד, הזוי!

אמליץ לחברה הצפוניים לקחת יוזמה ולהניע גלגלי שיניים במשרד התחבורה, כך שיעדכנו את העניין גם לגבי הצפון... אין שום הגיון לחכות שבועות לאישור לייבוא מאפרה (כפי שהיה בעבר, מניסיון..).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בחיפה אין מפקח תעבורה במשרה "מלאה" כמו בת"א, ולכן לא ניתן לעשות זאת (מלאה כמו שבמשרדי ממשלה יודעים ל"עבוד")

אפילו יותר מזה, צריך לנחש באיזה יום הוא יבוא מת"א לדואר כדי להגיע כשהוא שם

פורסם

הזוי לחלוטין,הרי המוכסים יודעים תמיד הכל על הכל מגיטרות צעצוע דרך אלקטרוניקה וכלה בויברטורים

אז למה כשאני מביא סט אטמים לאופנוע , שזה מה שכתוב על האריזה וככה זה גם נראה וכמובן,

אני גר באזור חיפה,פתאום צריך אישור ממשרד התחבורה.

ואגב באותו ענין,אם כבר יושב לו מומחה "מטעם" במכס תל-אביב, למה הוא לא יכול גם לאשר את החבילות שלא פתורות ממכס?

פורסם

אתה מבלבל בין מכס למ. התחבורה, כל חלק של רכב חייב באישור מ. התחבורה

המפקח מאשר את החבילות שהן בנוהל המהיר, וגם חבילות שברשיון היבוא כתוב שצריך שחרור ע"י מפקח, בשאר המקרים לא צריך אותו ומספיק הרשיון

פורסם

צריך דוקטורט בשביל להבין את ההתנהלות הזאת, אז אם אני מבין נכון:

- שלחתי את כל מה שביקשו בפקס למכס חיפה- צילום ת.ז. ,הודעה מהמכס,חשבונית קניה

- עכשיו מחכים שם שיבוא המפקח ויאשר שזה אכן אטמים וזה פטור ממכס

?

פורסם
צריך דוקטורט בשביל להבין את ההתנהלות הזאת, אז אם אני מבין נכון:

- שלחתי את כל מה שביקשו בפקס למכס חיפה- צילום ת.ז. ,הודעה מהמכס,חשבונית קניה

- עכשיו מחכים שם שיבוא המפקח ויאשר שזה אכן אטמים וזה פטור ממכס

?

קיבלת פקס מהדואר או מכתב (טופס)?

אני לא יודע לגבי פקסים, אבל אם קיבלת הודעה בדואר שהאטמים מעוכבים בדואר חיפה, זה לא בגלל המכס שצריך לשלם עליהם אלא בגלל שזה חלקי רכב שדורשים רשיון יבוא אישי ממשרד התחבורה (גם זאת סיבה לעצירה בדואר)

אתה צריך למלא הטופס המתאים (תחפש פה באתר קישור אליו) ולשלוח עם כל מה שמבקשים שם למ. התחבורה (או לנסוע לשם ולהשאיר אצל השומר) ותקבל בדואר אחרי שבועיים שלושה את הטופס חתום וזהו הרשיון, אם יש בעייה הם ישלחו לך מכתב להשלים פרטים חסרים.

עם הרשיון תיגש לדואר ותשחרר החבילה (ואולי גם תשלם מכס בהתאם למחיר)

שים לב שהדואר מחזיק חבילות חודש בלבד ואח"כ מחזיר לשולח, אז תזדרז עם הרשיון

• תוכן חדש...