Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אז ככה, בשירוקו מותקן rcd510, אליו משודך ביט1 שמחובר בהיי פאוור.

בתכלס? שומעים על הפנים העניין הוא שאין לי תקציב לקנות עכשיו דאבל דין איכותי.

חשבתי אולי להתקין דין1 בתא כפפות או במיקום אסטרטגי אחר ולחבר אותו גם לביט1(אפשר בעוד יציאת rca?) ואז בעזרת השלט של הביט1 לברור בין המכשירים כאשר אין לי שימוש בדיבורית של הרכב.

או אפשר נניח לחבר ליציאה האופטית ואז זה אני יודע שאפשר לעבור דרך הdrc בין היציאות של הביט1.

אשמח לייעוץ בנושא.

בתודה, בן.

Got To love It

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסית כבל RCA לPL באורך 5 מטר?

אתה תהיה מופתע לגלות איזו איכות טובה אתה תקבל מיציאת האוזניות של האייפון או האייפד שלך.

כמובן - אני מדבר מנסיון, השארתי באוונסיס (סליחה - הביגאס ביץ') כבל 5 מטר איכותי (סיכוך כפול) מPL לRCA וזה עובד יפה מאוד!

כל כך יפה שבהתחלה שאלתי את עצמי למה בכלל התקנתי CARPC???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

לפי מה שראיתי בסרטון שהעלתי הם טוענים לשיפור עצום בין היציאה הרגילה לבין האופטי בחיבור לאייפד.

אני מחפש לשפר את איכות הrcd(שהיא דיי לא משהו, נכון יבגני?) כדי שאוכל לנצל את שאר הרכיבים למקסימום סאונד ולא לשמוע כמו במערכת של 3000 שקל.

אני עדין בטוח שעם האייפון זה ישמע אותו הדבר כמו הhu עכשיו.

Got To love It

פורסם

האייפון נשמע לא רע בכלל - תנסה לפני שאתה סתם הולך וקונה מתאם יקר.

תקנה אפילו כבל קצר כזה ב8 שקלים ותחבר בתא המטען - תפעיל מוזיקה באייפון ותתחיל להעלות לאט לאט את הווליום בDRC.

אני יכול לאמר לך שההבדל בין היציאה האופטית בכרטיס קול בCARPC לבין היציאה האנלוגית הוא קטן מאוד ורק אם אתה ממש ממש שם לב לזה שהבאס קצת יותר נקי - אתה תוכל לעבור מבחן עיוור.

והכרטיס קול שאני משתמש בו בCARPC זה האון-בורד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה צריך לחבר אותו לאחת מכניסות הAUX

אבל אם לא הגדרת באשף האתחול של הביט1 את הכניסות האלה כפעילות - אתה תיאלץ להגדיר אותו מחדש.

לכן לצורך הניסוי אם אתה רוצה - פשוט תחבר אותו במקום הHU וזהו.

Pioneer TS-X150

פורסם

לאפס בעקרון אבל לדעתי כניסת המאסטר תמיד פעילה.

Pioneer TS-X150

פורסם

http://www.engadget.com/2010/04/19/logitech-squeezebox-touch-review/

http://www.engadget.com/2011/03/22/logitech-launches-squeezebox-controller-app-for-android-phones-a/

ממש חמוד יכול להיות הדבר הזה, אתה יכול לדחוף אותו בבאגאז' או להתמיע אותו במקום ה RCD ולעבוד איתו או לעבוד אם התוכנה שלו מהאיפון.

פורסם

זה אותו המחשב שהתחברת אל הביט 1 קודם לכן?

האם הדרייברים והתוכנה של הביט1 מותקנים על המחשב הזה?

תנסה כמובן לאתחל את המחשב ואת הביט1 ולנסות כמה שקעי USB ואם יש לך כבל USB חליפי (כבל של מדפסת) תנסה גם כבל חליפי.

Pioneer TS-X150

פורסם

לאתחל את הביט1? איך?

כן זה מחשב שהתחברתי איתו לפני, זה ווינדוס 7.

כאילו משום מה הוא לא מזהה את הדרייבר של הusb והוא אפילו לא מבקש להתקין דרייבר.

זה כבל רגיל של מדפסת? נראה מאיפה אני מביא אחד אחר.

Got To love It

• תוכן חדש...