Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה את כל השקעים במחשב הזה - יתכן והוא מצפה לשקע ספציפי.

מעבר לכך תיקח בחשבון שכבל USB יכול להדפק (זה קרה לי בביט הקודם שהיה לי ובגלל שגם נדפק לי הDRC והיתה לי חומרה ישנה עם תקלה פשוט שדרגתי אותו לפרוססור חדש יותר).

חשבתי שנדפק לי הפרוססור אבל בסוף זה גיליתי שזה היה כבל דפוק.

תבדוק שהכבל מחובר היטב בשני הצדדים.

לאתחל את הביט1 פשוט מאוד - תוציא לו את הקונקטור של החשמל ותחזיר אחרי כמה שניות טובות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ניסית כבל RCA לPL באורך 5 מטר?

אתה תהיה מופתע לגלות איזו איכות טובה אתה תקבל מיציאת האוזניות של האייפון או האייפד שלך.

כמובן - אני מדבר מנסיון, השארתי באוונסיס (סליחה - הביגאס ביץ') כבל 5 מטר איכותי (סיכוך כפול) מPL לRCA וזה עובד יפה מאוד!

כל כך יפה שבהתחלה שאלתי את עצמי למה בכלל התקנתי CARPC???

הצעה מעניינת ביותר

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

אתה מוזמן לנסות.

אצלי האופציה הזו נולדה בגלל שאשתי מאוד אוהבת לשמוע רדיו - הרדיו של הCARPC שלי קולט על הפנים, פשוט מעאפן.

למזלי, יש לי אייפון מהעבודה עם אינטרנט ללא הגבלה ולכן - רדיו אינטרנטי באיכות גבוהה :twisted:

גם רדיו ישראלי, גם אין סוף תחנות מכל העולם, לפי סגנונות מוזיקה לפי מה שבא לך.

ואיך שומעים? - שומעים טוב, באמת טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני אנסה כבל אחר.

שומעים טוב יחסית לרדיו או שניסית גם שירים מהפלייליסט שלך?

במידה והאיכות לא תהיה משהו, יש המלצות על דין1 שיעשה את העבודה על הצד הטוב? כגון אקליפס.

יד שניה, עד 800 יהיה אידיאלי.

בתודה, בן.

Got To love It

פורסם

בן, כתבתי לך אם אני זוכר נכון על הבעיות של ההמרות מדיגיטלי לאנלוגי וחזור חלילה כשחשבת לרכוש את הביט 1.

בהתקנה של עוד HU וחיבור דרך RCA לא תשיג הרבה, נכון האות יהיה טוב יותר מה HU המקורי שלך וגם לא יהיה מנחת באמצע, אך עדיין תהיה בעיה של המרות, לכן כפתרון זמני ובטח ובטח כפתרון קבוע זהו פתרון יקר ומיותר.

גם חיבור של אות אחר, IPAD למשל, דרך כבל אוזניות יעמיד אותך בדיוק בפני אותה הבעיה, היתרון הוא שממש זול לבדוק אם פתרון זה מספק אותך.

אתה צריך מקור שמוציא אות דיגיטלי, איזה דנון למשל או נגן שמסוגל לנגן פלאקים ויש לו יציאה אופטית, או ללכת על הפתרון מהסרטון ל IPAD שלך.

פורסם

כשאני מנגן דרך הIPOD שומעים פצצה - ממש ממש טוב.

דרך הרדיו - זה תלוי ברוחב הפס שהאייפון מסוגל לקבל, לא תמיד הISP מסוגל להקצות רוחב פס גדול ואז בהחלט האיכות יורדת - אבל זה רדיו קיבינימט :-D

רוב הזמן גם את הרדיו שומעים טוב מאוד.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי הכל יחסי מאוד.

PL זה לא פתרון למערכת בתקציב שלו ובאיכות חלקים שלו. אני היתי באמת עושה חיפוש מעמיק ביותר לגבי הוצאה דיגיטלית מהאיפוד.

לאחר מכן בודק מה אני יכול לשפר בהתקנה עצמה, אם אני זוכר נכון הכל נמצא במקומות המקורים גם הטוויטרים וגם המידים. (מתחת לפלסטיקים).

פורסם

אם כרגע יש לו בעיית תקציב הPL יהווה פתרון מספיק טוב מההיכרות שלי עם מותג האייפון.

כשהוא יעבור למקור דיגיטלי - לי זה ממש לא משנה מה יהיה המקור כל עוד לא יהיו רעשים שמיעים מספק הכוח, לגבי נושא הג'יטר - מצטער, אני לא רואה את ההגיון להשקיע כאן בציוד מאוד יקר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אין קשר לספיחת רעשים

הDAC הפנימי ברוב המכשירים האלה פשוט לא איכותי

מצטער , אבל לא הבנתי מה יקר בקיט camera ובמתאם spdif שסה"כ עולים ביחד 60 דולר?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אז ככה, אני אקנה מתאם ליציאת hd ואחבר את האייפד/אייפון לביט 1 דרך ממיר אות.

משהו בסגנון שיש בסירטון שהעלתי.

משם נראה הלאה איך שומעים.

מה סיומת השירים שאני אמור להוריד בשביל האייפון (שיהיו כמו flac)?

בתודה, בן.

Got To love It

פורסם

אם יש לך FLACים

תדחוס אותם ב320K בעזרת תוכנות טובות כמו dbpoweramp - אני לא מצליח לשמוע שום הבדל.

לגבי איזה פורמט לוסלס נתמך באייפון - מעולם לא ביררתי.

אופיר - דיברתי על אספקת מתח למקור הדיגיטלי שלו, לא על איכות הDAC.

אפרופו אופיר - טוב לראות תגובה ממך פה ושם.

Pioneer TS-X150

פורסם
בן, כתבתי לך אם אני זוכר נכון על הבעיות של ההמרות מדיגיטלי לאנלוגי וחזור חלילה כשחשבת לרכוש את הביט 1.

בהתקנה של עוד HU וחיבור דרך RCA לא תשיג הרבה, נכון האות יהיה טוב יותר מה HU המקורי שלך וגם לא יהיה מנחת באמצע, אך עדיין תהיה בעיה של המרות, לכן כפתרון זמני ובטח ובטח כפתרון קבוע זהו פתרון יקר ומיותר.

גם חיבור של אות אחר, IPAD למשל, דרך כבל אוזניות יעמיד אותך בדיוק בפני אותה הבעיה, היתרון הוא שממש זול לבדוק אם פתרון זה מספק אותך.

אתה צריך מקור שמוציא אות דיגיטלי, איזה דנון למשל או נגן שמסוגל לנגן פלאקים ויש לו יציאה אופטית, או ללכת על הפתרון מהסרטון ל IPAD שלך.

חיבור hu אחר יהיה בנפרד מאשר הrcd510, ושארצה לשמוע מוזיקה פשוט אברור בדי אר סי.

זה כמו שיהיה רק hu אחד איכותי , לא?

אין שום המרה, חיבור ישיר.

Got To love It

פורסם

זה סיוט!

תחשוב שאתה צריך לתפעל HU נוסף מהתא כפפות - שמעת פעם על המושג "חוליו איגלסיאס מהתחת"?

בדיוק.

אייפון זה משהו שקל מאוד לתפעל ואפשר לתקוע אותו כמעט בכל מקום ברכב - לא יודע אם יצא לך לראות איפה יוסי (אלפיין) הצליח למקם כמה אייפונים - זה פשוט הזוי!

מאחורי גלגל ההגה.

מול בלם היד (ברכב שלי).

ליד בורר ההילוכים (אלפא ג'ולייטה)

ועוד ועוד כאלו

Pioneer TS-X150

פורסם

יבגני - על איזו גרסה של DBPOWERAMP אתה מדבר?

אני משתמש עד היום בגרסא 9 שהיא האחרונה שהיתה חינמית - היא עושה עבודה נהדרת ולכן אני לא רואה שום צורך להוריד גרסא חדשה יותר ופרוצה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...