Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טלפון מתנתק לי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי טלפון אלחוטי בן כשנה של UNIDEN.

אחרי אחסון של שלושה חודשים עקב שיפוץ הדירה הוצאתי את המכשיר מהאריזה וחיברתי לחשמל שיטען איזה יום יומיים.

אחרי מספר ימים ללא שימוש שהוא מחובר לבסיס האם שלו ומוטען הוא מקבל שיחות והסוללה מראה שהיא טעונה עד הסוף ,אבל

מיד כשמתחילים לדבר איתו המכשיר מתנתק [שוב הסוללה מלאה והמכשיר עושה רושם של עובד תקין].

אשמח אם משהו נתקל בבעיה ויכול לכוון מה יכול להיות הגורם\פתרון.

ד"א קו הטלפון הינו חיבור תשתית של הוט לטלפון .ויש לי חיבור של בזק קו לייט ל ADSL שלא קשור לטלפון [אם במקרה הם מתנגשים].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

או שתנסה לחבר מכשיר טלפון אחר לאותו הקו כדי לראות אם צריך לחכות שבועיים לטכנאי של הוט או שאפשר להסתפק בהחלפת סוללה בטלפון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מוזר כנראה שהטלפון או הקווים מפחדים מהפורום :?

מפני שאיך שחזרתי הביתה ולפני שחיברתי את הטלפון השני לקו אמרתי בוא ונבדוק שוב.

בדקתי ולאחר 10 דק' של דיבור עם עצמי הטלפון לא התנתק.

אני רוצה להאמין שהבעיה היתה בתשתית של הוט.

אני אמשיך לבדוק ואם התקלה תשוב אני אעדכן.

תודה למגיבים.

אגב - הסוללות אינן סוללות אצבע כי אם איזו קומבינה של 3 סוללות AAA מרותכות ומחוברות בצורה טורית ועטופות ביחד על מנת לספק יותר כח [ככה קניתי את הטלפון].

ומה שמוזר גם כשהטלפון התנתק הוא כאילו התנתק רגעית וניתק את השיחה לאחר מכן יכולתי לבצע REDIAL ולדבר שוב לפני שהתנתק [בד"כ הניתוק הגיע לאחר כחצי דקה של שיחה והסוללות הציגו חיווי מלא].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

טלפון פנסוניק, חוטי, עדיין באחריות.

לא נותן לכוון את השעון במסך הLCD שלו.

החלפתי סוללות אחרי שהופיע הסימן שאומר שעליי לעשות כן.

דעתכם?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...