Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע חצי הזמתי יונדאי ולסוטר רמת גימור סופריים, ובימים האחרונים יש לי קצת הרהורים לגבי רכישת הרכב רק בגלל דבר אחד,

הרכב נמכר רק 3 חודשים בארץ וכבר אני רואה הרבה אבל הרבה מאוד כאלה בכבישים אני לא רוצה לחשוב מה יקרה עוד חצי שנה שהמשלוח הבא יגיע אני מפחד השרכב המאוד יפה הזה יאבד מהר מאוד היחודיות שלו.

מחיר הרכב עומד על 130 אלף ,לימשהו פה אולי יש רעיון איזה רכב יחודי שאין אותו הרבה על הכביש קופה/הצבק אני יכול אולי לקנות בין השנים 2010 2011 המחיר עד 130 אלף.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

מה זה משנה כמה רכבים כאלו יש בחוץ?

משנה מה שאתה מרגיש כלפי הרכב ,האמינות ,הסחירות שלו וכדומה.

זה שיש המון שכאלו מראה שזה רכב מוצלח (או שהישראלים חושבים שהוא כזה).

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם
מה זה משנה כמה רכבים כאלו יש בחוץ?

משנה מה שאתה מרגיש כלפי הרכב ,האמינות ,הסחירות שלו וכדומה.

זה שיש המון שכאלו מראה שזה רכב מוצלח (או שהישראלים חושבים שהוא כזה).

 

אתה מתכוון משנה מה שהוא מרגיש כלפי הרכב, האיכות, הנוחות, הבטיחות, הביצועים, המרווח, ההתנהגות שלו וכן הלאה. או שיש לך חוש שישי ויכולת על טבעית לנחש איך האמינות והסחירות שלו יהיו?

 

בנוגע לשאלה של פותח השרשור - כמו כל רכב, אנשים יתרגלו אליו ופחות ופחות יסתכלו עליו ברחוב. אם זה כל מה שאתה מחפש, אולי אתה צריך לקנות רכב מיוחד יותר. לדעתי זה מיותר. אם תהיה מרוצה ממנו, זה מה שחשוב. ואם לא - אז תחליף...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הרכב נמכר רק 3 חודשים בארץ וכבר אני רואה הרבה אבל הרבה מאוד כאלה בכבישים אני לא רוצה לחשוב מה יקרה עוד חצי שנה שהמשלוח הבא יגיע אני מפחד השרכב המאוד יפה הזה יאבד מהר מאוד היחודיות שלו.

.

 

רכב בצבע ייחודי תמיד ימשוך את העין, גם בעוד 20 שנה. הזמן וולוסטר צהובה.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

גם אנחנו ביצענו הזמנה לוולסטר סופרים לפני כיומיים (אפור עכבר),הרכב עבור אמי ואין דגש על שאר העדר ,חוץ מזה שעדיין תהיה שונה עיצובית משאר עדרי הליסינגטומטיות (I20,25,30,35,מאזדה 3 ...)

 

אם בכל זאת מעוניין במשהו שנראה ספורטיבי אך אקסלוסיבי ואינך נרתע מגיר רגיל ההונדה CRZ תיכנס לתקציבך וגם 500 אברט 2010 תהיה מעניינית ומיוחדת.

×
×
  • תוכן חדש...