Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 60 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי , קודם כל תודה לכל מי שעזר עד עכשיו.

תודה לך על העזרה עם ה 206CC אני ייראה את האשכול שלך מהעבר.

לאלה שאיבדו אותי שעברתי מהבחירה שלי מרכב ספורט ל 206CC, אחרי שדיברתי עם אנשים החלטתי שאני מוכן להוסיף גם רכבים משפחתיים שקיצצו להם את הגג.

בכללי מה שאני מחפש נכון לעכשיו זה רכב שיהיה קופה\קבריולט , עם העדפה לרכבי ספורט.

מקווה לעוד תשובות.

פורסם
בתור בעלים לשעבר של 206CC 2.0 הרכב מהנה מאוד ודיי אמין ביחס למה שמדברים עליו ... רשמתי בעבר התרשמות על הרכב (ממשתמש אחר שאני לא זוכר את הסיסמה) תקרא אותו ותקבל חוות דעת בקשר לרכב ... מה גם שאני חושב שהרכב עצמו הרבה יותר טוב מMR2

תרשום בחיפוש : סיכום שנתיים עם ה206CC

אני לא מורשה לפרסם לינקים בתגובה כרגע.

הרבה יותר טוב במה? אם מדובר בלהסיע את הסבתא לבית אבות או לסוע לסופר/לספר עם גג פתוח אז אתה צודק.

ד"א, אני לא אומר שה-206 היא רכב גרוע, היא פשוט לא רכב ספורטיבי. התוספת משקל של הגג/חיזוקים הרגו את המעט מאוד ניצני פאן שיש ב-206 רגילה ובכלליות הרכב פשוט רך מדיי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אין לי כל כוונה להתחיל לפרט על ההבדלים בין הטויוטה לפיג'ו...

רק שאלה לי אליכם מאיפה לכם שה206 CC הוא לא ספורטיבי כי מבחינת משקל הוא עדיין קל מאוד ביחס לרכבים אחרים (הכוונה ספורטיביים אחרים) וההתנהגות כביש שלו מעולה נכון הוא לא עולה על אימפרזה טורבו או רכבי מסלול אחרים אח ביחס למחיר או בתקציב של הבחור נראה לי שהיא תהיה לו דיי והותר .

מה גם שאני בטוח מאוד שמהטויוטה היא לא נופלת בביצועים מבחינת אחיזת כביש ומבחינת תאוצה מ0-100

וכמוהן ישנו הייתרון של הגג הקשיח ... אז נכון זאת תוספת משקל אבל אתה מקבל יתרונות שאין חשש לקרעים או בלאי טבעי של הגג.

VW Scirocco TSI :twisted:

• תוכן חדש...