Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם אלו מכם שמבינים משהו בחשמל יוכלו לעזור לי, קרוב לוודאי שזו שאלת קיטבג אבל בכל זאת.

רכשתי מפרט מחשב והספק, ANTEC VP650P -

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramathasharon&cat=1009

הגיע עם כבל חיבור לחשמל שהתקע שלו לא תואם לשקעים בארץ, להלן תמונה -

http://imageshack.us/photo/my-images/10/55427635.jpg/

ובהמשך הכבל מודבקת מדבקה שכתובה עליה ההודעה הבאה -

If the available socket outlet is not suitable for 
the plug supplied with this equipment,
it should be cut off and an appropriate three pin plug fitted.
with alternative plugs on approved 10 amp fuse 
must be fitted in the plug or adapter or in the main fuse box.
NOTE : the plug severed from the mains lead must be destroyed so 
a plug with bared flexible cords  in hazardous if engaged in a live
outlet.
in the event of replacing the plug 
fuse, use a 10 amp fuse approved by ASTA to BS1362 ie.

הבנתי שרוצים שאשחק בחשמלאי ואחליף את ראש הכבל בראש מתאים, את זה אני יודע לעשות, השאלה שלי - אם זה כל מה שנחוץ, מה אומרת כל הפסקה הארוכה הזו והחלק על ראשים מתאימים? האם כל ראש שמקורו בכבל של ספק כוח אחר של מחשב יתאים?

ואם כן, האם אני יכול כבר להשתמש בכבל של ספק אחר קומפלט וזהו? או שיש הבדלים משמעותיים ביכולות הולכת החשמל של כבל של ספק מיושן מעט לבין אלו של הספק החדש?

ואם כן, האם זה לא יתבטא גם במקרה ואחליף רק את הראש?

אשמח לעזרה, כל היום התרוצצתי כדי להרכיב את המחשב ובסוף הוא עומד ללא מערכת הפעלה כי אין לי כבל :roll::lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אם הבנתי נכון, הפסקה הארוכה נוגעת לראש המקורי אחרי שחתכת אותו -

יענו, צריך להיפטר ממנו כדי שאף אחד לא יכניס אותו בטעות לשקע.

גם ההערה לגבי הפיוז נוגעת אך ורק לתקעים המכילים בתוכם פיוז.

בקיצור: אם הכבל כולו ניתן לניתוק מהספק,

החלף את הכבל בכבל ישראלי מצוי (כבל קומקום, אם אני לא טועה).

אם לא, חתוך את התקע והחלף בתקע ישראלי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם מדובר בפריט חדש שנרכש לפני כמה ימים - למה לא ללכת לחנות ולדרוש שיחליפו לפריט שתואם לחיבור ישראלי?

נדמה לי שזו חובתם לספק לך פריט מותאם לישראל. תוודא שלא קבלת פריט למתח 110, אולי מכאן הטעות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

טרם נתקלתי במחשב שנרכש בישראל ומשתמש בכבל שאינו כבל קומקום סטנדרטי. אצלי הצטברו במהלך השנים עשרות כבלים כאלה, ואני מניח שגם בביתך מפוזרים כמה. החיבור אורך 4 שניות, לשני הקצוות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש חובה בישראל לספק מוצרי חשמל אך ורק עם תקע ישראלי תקני ולא שום תקע אחר.

אם תגיע לחנות עם הכבל והחשבונית קניה אז 99% שיחליפו לך את הכבל במקום בשמחה. כבל כזה עולה אולי עשרה שקלים גם ככה.

ובינתיים תשתמש בכבל של הקומקום או בכבל של המחשב הישן.

לגבי המתח - אם יש מפסק בגב הספק של 110/220 אז כמובן לוודא שהוא על 220. לא אמורה להיות בעיה, התקע שצילמת הוא בריטי והחשמל שם כמו פה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...