Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורות צהובות מקדימה

bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

להכניס לארץ ?

מה הכוונה ?

אתה תעבור עם הנורות האלו בכל ביקורת גבולות בעולם (בהנחה שאין במזוודה 100 ק"ג רק של הנורות האלו, או הרואין).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפיאט 238 שהיתה לי היו אורות דרך צהובים ולא היתה שום בעיה בטסט.

נורות "צרפתיות" היו נפוצות בשעתו,הן מסנוורות פחות אבל גם מאירות פחות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אור צהוב עובר טסט, זה לא העיניין. שאלתי כי אני יודע שבמכס עוצרים קסנון למשל, אפילו שרכב מקורי שמגיע עם קסנון גם עובר טסט. בכל מקרה הסתדרתי תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הקטע בכלל עם הפנסים הצהובים האלה? אז בסדר, הם יעילים יותר בערפל. ו...? יש להם פונקציונליות כלשהי מעבר לכך?

בישראל כמעט ואין ערפילים, ולדעתי הם די מכערים את הרכב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לכולנו היה טעם זהה היינו נוסעים כולם במאזדה 3. לדעתי זה יפה ובזמנו שקלתי ליבא פנסים מצרפת, בנתיים ירדתי מזה בגלל המחיר (500 יורו+-) אז ננסה את המנורות בלבד.

bmwe30.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...