Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לדים לקונסולה המרכזית

ibiza89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי ,וערב טוב.

ברשותי וולוו S80 T6 ומי שמכיר את הקונסולה ,באיזור הבורר של המזגן ישנו צייור של איש, ולידו שני גלגלים לכוון הטמפרטורה.

אז האיש עצמו והבוררים הפסיקו להאיר . פרקתי את הקונסולה והוצאתי את הלדים , לפי הבנתי זה לדים מסוג T5 הם מתברגים ללוח . לצערי לא מצאתי באיזור חיפה את הלדים האלו וזה די מציק לי שיש כתם חשוך בקונסולה. איפה ניתן להשיג כאלו? ועוד שאלה קטנה,איך מפעילים את המגבים בפנסים הקדמיים? נאמר לי פעם שזה אוטומטי,אבל לא נראה לי. תודה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תבדוק אצל ד.ש. לאופר חלפים בע"מ

זה נמצא בשדרות ההסתדרות 68 חיפה, זה יוצא מול לב המפרץ פחות או יותר..

זה הטלפון 048405533 תתקשר תבדוק אם יש להם את הנורה שאתה צריך..

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי אתה יכול גם למצוא את הלדים האלו בחנויות אלק' וכדומה.

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה אני אבדוק ב ד.ש מחר , וניסיתי בחנויות אלקטרוניקה וין להם .

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...