Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום יש לי פזו 307 שנת 2003, אני רוצה לעשות טרייד אין על הרכב ולקנות אחד חדש

כמו שרשום בכותרת יש כמה מכוניות שתפסו לי את העין שזה יונדאי I35 הבעיה שהוא קצת יקר לי

לגבי השברולט היא במחיר הנכון שאני רוצה אבל אמרו לי אנשים שזה אוטו עם מנוע חלש.

ולגבי מזדה 2 (זה הדגם החדש הארוכה יותר) אני לא כל כך מכיר אותה.

התקציב שלי בערך זה 100,000

אני רוצה אוטו חדש, עם אפשרות לעשות טרייד אין

אנא עזרכתם בקשר למה שרשמתי

נ.ב

עם יש לכם הצעות לאוטו אחר אני יותר מישמח

תודה

פורסם

מה אתה מחפש?

אתה מתלבט בין משפחתית אמיתית וגדולה יחסת לבין סופר מיני עם בגאז'.

האם אתה מוביל משפחה עם 3 ילדים? זוג צעיר וילד? אולי בכלל רווק?

מה חשוב לך שיהיה ברכב, מה חשוב שלא.

מה ההעדפות שלך לגבי ביצועים, איבזור, עיצוב, הנאה מנהיגה, חיסכון בדלק וכו'...

אם לא תפרט אז יהיה מאוד קשה לעזור לך לבחור רכב.

בהצלחה.

פורסם

טוב אז ככה

אני לא עם שמפחה רווקה אבל יש לי קצת בעיה עם המכוניות הקצרות האלה

אני לא כל כך אוהב אותם

לגבי האבזור, אני רוצה שהיה כל המערכות של הבלימה ESP וכמודה

מחשב דרך - רצוי

סנרוף

גלגלי מגנזיום

דברים כאלה , ולגבי צריכת הדלק האמת שזה קצת פחות מפריעה לי כמובן שלא היה בשמיים אבל לא אחפת לי לשלם קצת יותר

בשביך אוטו טוב

אני מעדיף אוטו יחסית חזק שלא יתעייף לי בעליות ודברים כאלה.

לדעתי ההגדרה של האוטו שאני מחפש הוא כזה

רכב צעיר אבל עם שילוב של רכב מנהלים שהיה מפוער מבפנים וגדול

ושהיה לו גם ביצועים טובים לגבי הרכבים עצמם או החברות עצמם זה כבר די פחות משנה לי

חוץ מפזו כמובן שנימעס לי מהם

תודה רבה על העזרה

פורסם

לרווק רכבי ההאצ'בק הם עדיין הכי מתאימים.

אתה יכול בתקציב שלך לבדוק את הפולו/פביה/איביזה שאמנם לא יגיעו הכי מאובזרות אבל הן דיי עונות על ההגדרה של איכותיות בפנים ומציעות ביצועים טובים בדגמי ה-TSI.

אם אתה רוצה משפחתיות פול סייז אז תצטרך להתפשר על משפחתיות משומשות. יונדאי I30 בדגמים המאובזרים מגיעה עם כל מה שאתה מבקש ודגמי ה-2 ליטר מציעים ביצועים טובים. גם מאזדה 3 2 ליטר מ-2009 יכולה להתאים לדרישות.

בהצלחה.

פורסם
היי

יש לכם אולי מקומות טובים שאני יכול לעשות טרייד אין איתם ?

מציע לך להתמקד בחברות הטרייד אין של היבואנים שמקבלים בד"כ רכבים פרטיים ובמצב טוב מעיסקאות טרייד אין של שדרוג לרכב חדש. רכבים פרטיים הם בד"כ מרמות גימור גבוהות יותר והבנתי שאתה מחפש איבזור.

יש לך את כלמוביל טרייד שמחזיקים בעיקר יונדאי ומיצובישי ואת אוטודיל שהם הטרייד אין של צ'מפיון ומחזיקים את כל המותגים שלהם.

אם לא תמצא שם את מבוקשך אז קיימות גם חברות הליסינג אבל הם בד"כ מחזיקים דגמים בסיסיים ומגיעים כמובן עם עבר של ליסינג/השכרה אבל נותנים לרוב אחריות ותיקון הליקויים שמתגלים בבדיקה שזה יתרון.

• תוכן חדש...