Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק פורד מוסטאנג 68

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי את מי שואלים. אם יש לו מוסטנג הוא יגיד לך שזה לא ממש משנה כי ככה וככה הוא לא נוסע בו יותר מידי. אם יש לו פריוס - זה כבר יהיה סיפור אחר.

דרך אגב, יש עדויות על מוסטנגים עם AOD או ידני חמישה הילוכים, שעושים בשיוט עם הזרת על הגז 1:9 - 1:10.

פורסם
תלוי את מי שואלים. אם יש לו מוסטנג הוא יגיד לך שזה לא ממש משנה כי ככה וככה הוא לא נוסע בו יותר מידי. אם יש לו פריוס - זה כבר יהיה סיפור אחר.

דרך אגב, יש עדויות על מוסטנגים עם AOD או ידני חמישה הילוכים, שעושים בשיוט עם הזרת על הגז 1:9 - 1:10.

כמו שספי אמר

עם גיר 5 הילוכים או AOD הצריכת דלק נהית שפויה , השיוט על 100 קמש הרבה יותר נעים

כמובן שזה תלוי עוד בכיוון של הקרבורטור , יחס העברה בסרן האחורי , רוחב צמיגים ועוד כמה משתנים .

אישית אני עם 5 הילוכים ידני , ואני נמצא בשיוט 100 על 2000 סלד , לא יצא לי לבדוק עוד את הצריכת דלק אבל אני לא מרגיש שהאוטו משחטה ואני מתנהל איתו לצערי כרגע ביום יום .

אישית אחרי שהתרגלתי לסוע על טורים נמוכים בשיוט מאוד מפריע לי לנהוג על תיבה C4

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מי שצריכת הדלק נמצאת במערכת השיקולים שלו אם לקנות רכב כזה או לא - כנראה שכדאי לו לוותר - כי זה כנראה לא הרכב בשבילו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מי שצריכת הדלק נמצאת במערכת השיקולים שלו אם לקנות רכב כזה או לא - כנראה שכדאי לו לוותר - כי זה כנראה לא הרכב בשבילו.

++1:: :mm_yeah: ::

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם

יפה אמרת!

ערכו לי את החתימה.

פורסם

אתם מפספסים נק

אם אפשר להגיע לצריכה סבירה ולהנות גם מנוחות נסיעה טובה יותר

אני לא רואה פה בעייה

דלק היום זה מוצר דיי יקר , ויכול להיות שבעל הרכב נוסע עם רכב שלא מכוון \ בעייה והצריכת דלק שלו היא 1/3

בנסיעה רגוע והוא רוצה לדעת אם זה סביר .

סתם לצורך העניין אני יכול ליצור לכם מוסטנג 5 ליטר עם צריכת דלק מעולה בשיוט על 100 קמש .

תפסיקו עם הגישה הזו לבעס אנשים, ותהיו יותר ממוקדים בתשובות שלכם .

ואם אין לכם משהו מועיל להגיד אל תגידו אותו .

פורסם

משום מה אני מרגיש שהת'רד נפתח בעקבות הרכב שאני מציע למכירה.

כעיקרון אתה צודק, צריך להביא באיזשהו מקום שיקול של צריכת דלק לפני קניית רכב אספנות אבל השיקול הזה צריל להיות מינורי לדעתי, מכיוון שבד"כ לא נעשה שימוש שוטף ברכב האספנות.

דבר שני, על הרכב שהוא מדבר זה רכב שהמנוע בו שופר ולכן העניין של צריכת הדלק הופך להיות בכלל לא רלוונטי היות והשיפורים שאני מכירים למנועים לשם הגדלת כ"ס לא גורמים לירידה בצריכה הדלק, אלא להפך.

פורסם

תתפלא, דווקא מנוע משופר (עד רמה מסוימת) יתן תיצרוכת דלק טובה הרבה יותר ממנוע סטנדרתי. החל מיניקה טובה יותר, פליטה קלה יותר, הצתה חזקה יותר ומוקדמת (ראשי-אלומיניום - צינון תא שריפה ועיצוב תא שריפה), יחס דחיסה גבוה, חלקים נעים קלים, קרבורטור חדיש (או מערכת הזרקה), חיישני מנוע (יחס דלק אויר) וכו'. רכב כזה מכוון טוב יכול להשיג (על-פי פירסומים זרים) 10 ק"מ לליטר בשיוט עם הזרת על הגז ב 100 קמ"ש.

פורסם

ספי צודק, הבעייה היא שבדרך כלל עם מנוע משופר אתה לוחץ יותר בלי לשים לב לכך, ואז צריכת הדלק בהתאם.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם

לא יודע לי יש פורד מוסטנג 67 מנוע יחסית קטן 3.2 ליטר והוא מכוון כמו שצריך אני נהנה ממנו חבל על הזמן הוא אוכל די הרבה יחסית לרכב של היום אבל בשביל המנוע והשנה שלו הוא מפנק. בוא נגיד שהולך לי 400-600 שקל בשבוע דלק כי אני אוהב לצאת איתו ולהסתובב איתה. ולמרות זאת חושב עדיין על מנוע גדול יותר. :-) ודרך אגב בבדיקת זיהום אויר שסתם חבר עשה לי אני מזהם הרבה פחות מרכב חדש.

פורסם
לא יודע לי יש פורד מוסטנג 67 מנוע יחסית קטן 3.2 ליטר והוא מכוון כמו שצריך אני נהנה ממנו חבל על הזמן הוא אוכל די הרבה יחסית לרכב של היום אבל בשביל המנוע והשנה שלו הוא מפנק. בוא נגיד שהולך לי 400-600 שקל בשבוע דלק כי אני אוהב לצאת איתו ולהסתובב איתה. ולמרות זאת חושב עדיין על מנוע גדול יותר. :-) ודרך אגב בבדיקת זיהום אויר שסתם חבר עשה לי אני מזהם הרבה פחות מרכב חדש.

מהההההה

אתה רציני ?

אני עכשיו עם המוסטנג ביום יום , עם מנוע הרבה יותר גדול , ולא יצא לי לשים יותר מ 200 שקל בשבוע

כולל 3 פעמים נסיעות פ"ת הרצליה בפקקים בבוקר ונגיעות פה ושם בגז .

כמה אתה כבר נוסע שאתה שם 500 שקל בממוצע בשבוע ?

פורסם

מוסטאנג שנת 68 מנוע 302 (5 ליטר) קרבורטור 4bbl צורך 1:10 ,10 מייל לגלון =3.785ליטר ל16 קילומטר =4.12 קילומטר לליטר

במחיר של 7.22 שח לליטר על 200 שח מילאת 27.76 ליטר נסעת בערך 100 ק"מ

אין מצב שאתה מזהם פחות אפילו אם הרכב יבוא ולא הורידו לו את אמצעי אכיפת הזיהום האורגינליים

ובסכומים שאתה מוציא נראה שאו שאתה נוסע הרבה או חונה עם המנוע עובד הרבה

הכי קל למלא מיכל דלק לירשום ספידומטר ולחלק במילוי הבא

• תוכן חדש...