Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד אחד הלך

אלעד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזל טוב

כנשוי טרי יחסית (שנה וקצת), לא סובל את כל הבדיחות המפגרות האלה- אנחנו החליטה, היום זה היום הראשון של סוף החיים וכולי.

בהצלחה ושוב, מזל טוב

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אולי זה רק אני, אבל בפרספקטיבה של 22 שנות נישואין (ו-3 בנים) החששות שהיו לי בשבוע שלאחר קבלת ההחלטה לא היו מוצדקים. אבל כנראה שאני בר מזל.

ישה, אני תוהה - להאמין לפוסט שלך או לסמלון שלך? 7 נכדים כנראה מעידים על יותר מזוג מאושר אחד.

שביט, "אנחנו החליטה" זה דבר מצויין, אתה משאיר לה את האחריות. לא תהיה לה סיבה להתלונן עליך.

אלעד, וגם Kreios, שיהיה הרבה מזל טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מזל טוב !

רק.. למה תאילנד? אולי סיור רומנטי במפעל של אלפא או פרארי? יש באיטליה הרבה מקומות מעניינים ויפים ורומנטיים.

למשוך עוד קצת עד התייעצות של "משפחתית-5 דלתות"...

ההתלבטות היתה בין ארה"ב לתאילנד. אני רציתי תאילנד, היא רצתה ארה"ב. לשאר העולם אפשר לנסוע בכל גיל, לתאילנד עכשיו זאת ההזדמנות האחרונה שלנו עד שהילדים יעזבו את הבית. ואפרופו ילדים:

מתי ילדים?

כל דבר בעתו.

שוב, השאלה היא לא למה להתחתן, אלא למה להתחתן אם מראש יודעים שזה הולך להיות "סוף השיר"?

קח בחשבון שבמרבית המקרים מדובר בבדיחה. אני מרוצה מאשתי (עכשיו כבר אני יכול לפנות אליה בתואר הזה), וזה שאני כותב את זה זה בכלל לא קשור לעובדה שהיא קוראת את מה שאני כותב פה מפעם לפעם :help_sos:

הבדיחות תמיד ליוו את החתונות והן ימשיכו ללוות כנראה לנצח. אי אפשר להימלט מהן ותכלס זה גם כיף לצחוק, אז למה לא?

חוץ מזה, אנחנו יחד כבר המון שנים, וזה מעבר לעובדה שאנחנו גרים באותו בית קרוב לארבע שנים. ברמה היומיומית לא באמת חל שינוי בחיים שלי, למעט ה-O-RING שעכשיו יושב לי על הקמיצה השמאלית.

אם חתונה זה "סוף השיר", הרי שהשיר שלי הסתיים כבר הרבה לפני שלשום.

האמת לא כך דמיינתי אותך :lol:

עכשיו אתה חייב לספר: איך דמיינת אותי?

רק שתדע, הטבעת היא לא באמת על האצבע, היא בצוואר :naughty:.

אצל כולם זה מתחיל באצבע, אצל חלק זה עובר לצוואר. גבר אמיתי צריך לוודא שהיא נשארת במקום שבו היא התחילה.

מזל טוב!!

לפחות הזינזאנה נתנה תחושה טובה בדרך לשם :lol::lol::lol:

האמת היא שעד שלשום, די נטיתי לזלזל בג'ולייטה. אחרי שיצא לי לבלות במחיצתה יום שלם, אני יכול לומר בפה מלא שהיא ראויה לשאת בגאון את הסמל של אלפא רומיאו. זאת מכונית מצויינת, חזקה, מהנה מאוד ובנויה היטב. גם הנהג שלי נהנה ממנה, רק האישה החליטה שהיא לא נוחה בתור רכב לחתונה, אבל למי אכפת מה היא אומרת? ;)

תודה רבה לכולכם, גם לאלה שלא התייחסתי אליהם בתשובתי. לפני שרז מוציא את משרת המנהל למכרז, כדאי להירגע: אני עדיין כאן, לפחות עד אמצע השבוע הבא. זכו לשמחות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מזל טוב אלעד! שמח בשמחתך! :wink:

אפשר שנייה שאלה רצינית בבקשה שפונה לכל הגברים הנשואים כאן כולל אליך אלעד...

אם באמת ובתמים אתם רואים במוסד הנישואים כמשהו כולא, מסרס, לא כיף וכו',

למה להתחתן מלכתחילה? כי החֶברה מכתיבה שעד גיל 35 צריכים להיות נשואים

עם שתי מכוניות ליסינג ובית קטן עם משכנתא, גינה וכלב?

שוב, השאלה היא לא למה להתחתן, אלא למה להתחתן אם מראש יודעים שזה הולך להיות "סוף השיר"?

אני שואל ברצינות ומתוך התעניינות כנה כי גם אני נכנס לסטטיסטיקה במרץ הקרוב.

בראשית ב18: "וַיֹּאמֶר ה' אֱלֹהִים: 'לֹא טוֹב הֱיוֹת הָאָדָם לְבַדּוֹ, אֶעֱשֶׂהּ לּוֹ עֵזֶר כְּנֶגְדּוֹ'".

או עזר או כנגדו.

משלי יח22: "מָצָא אִשָּׁה מָצָא טוֹב, וַיָּפֶק רָצוֹן מה'" והליצנים אומרים מצא חוב

כולם מקווים כי הכל יהיה טוב במעונם , והאהבה תפרח ויבואו ילדים והכל יהיה מצויין . כי כך הרוב בינינו בנוי , אופטימיים.

ויש לפחות למלא את מצוות הקב"ה

פרו ורבו ומלאו את הארץ

מזל טוב

כנשוי טרי יחסית (שנה וקצת), לא סובל את כל הבדיחות המפגרות האלה- אנחנו החליטה, היום זה היום הראשון של סוף החיים וכולי.

בהצלחה ושוב, מזל טוב

תבדוק למה ??

הצחוק יפה לבריאות. מוכח . תגגל ותראה.

אחד לפתיח . http://www.aish.co.il/sp/so/48860207.html

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אלעד

רציני עם חיוך , בלורית , וקצת יותר צנום .

sperial

אתה לא רוצה באמת לדעת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אלעד

רציני עם חיוך , בלורית , וקצת יותר צנום .

לפחות לגבי הבלורית לא טעית. יש לי אחת כזאת, אבל בתמונה לא רואים אותה.

בגלל שזה קצת חסר טעם לומר "תודה" על כל איחול שמתווסף אחרי תגובה שאני כותב, אני מודה מראש לכל המברכים.

האיחולים שלכם מגיעים ליעדם גם אם לא אישרתי את ההגעה :-)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
שביט, "אנחנו החליטה" זה דבר מצויין, אתה משאיר לה את האחריות. לא תהיה לה סיבה להתלונן עליך.

תיקון טעות- אישה, לא רק פולניה (בעצם כל הנשים הן פולניות :-D). רוצה לומר- לא משנה מה יוחלט, אתה תצא אשם בסוף.

טוב נו, גם אני חוטא בבדיחות דינמיקה בין גבר לאשה :oops:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מזל טוב.

תאמין לי שאם החלטתלם החלטה על סמך רצון לחיי שיתוף אז באמת צפויים לכם חיים טובים. נכון ששונים מחיי הרווקות אבל לא פחות טובים.

אם עדיין אין שלט למכירה על האלפא אז מצאת אישה באמת מתחשבת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...