Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה לאתרי ההורדות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מאמין שאנשים עדיין מורידים מהאתרים הללו.

לא שמעתם על טורנטים?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא אוהב לחכות עד שההורדה מסתיימת.

כשאני מוריד בהורדה ישירה, אני יכול תוך כדי ההורדה (החל מהרגע הראשון) לראות את הסרט באיכות המיטבית, שלא כמו בצפייה ישירה.

אצלי לפחות, זו הסיבה היחידה שהפסקתי להוריד מטורנטים.

פורסם

אף אחד לא אוהב לחכות הרבה.

איזו טלוויזיה ומערכת יש לך אם מותר לי לשאול?

במקרה שלך אני מבין , אתה מתפשר ,אבל לך תגיד לדוגמא לedan82 שקנה עכשיו מערכת סאונד באלפי דולרים הונג-קונגים שהוא צריך לראות סרטים באיכות שהיא במקרה הטוב DVDRIP ובמקרה הרע CAM

ולא יודע מה איתך , אני לא מחכה הרבה , אם הייתי מוריד בpirate bay הייתי מחכה הרבה , אבל יש טראקרים פרטיים שאני מבטיח לך שאם אשלח לך הזמנה תחזור במהרה לעולם הטורנטים (מוכן לשלוח לך הזמנה אם אתה מבטיח להוריד שם ולשתף ולא לעשות HIT N RUN , ולשמור על רטיו חיובי.)

פורסם

אין לי מערכת, וגם לא טלויזיה. אני רואה הכל במסך 22', וכשאני רואה שאני לא אספיק לראות ברגע זה, אני 'מתפרע' ושם את הHD להורדה. מעבר לזה, אפשר לומר שאני מסתפק בDVDRIP.

אצלי החלק המכריע בלחכות הרבה זה מהירות האינטרנט הנמוכה (2.5M), לא יודע אם שווה את המאמץ בשבילך לשלוח לי הזמנה אם בשני המקרים אני אוריד על קרוב למקסימום (כ300 KBPS).

מה שכן, כשאני מוריד עונות שלמות עוד לפני שאני צופה בהן, טראקר טוב הוא פתרון מצוין.

פורסם
אין לי מערכת, וגם לא טלויזיה. אני רואה הכל במסך 22', וכשאני רואה שאני לא אספיק לראות ברגע זה, אני 'מתפרע' ושם את הHD להורדה. מעבר לזה, אפשר לומר שאני מסתפק בDVDRIP.

אצלי החלק המכריע בלחכות הרבה זה מהירות האינטרנט הנמוכה (2.5M), לא יודע אם שווה את המאמץ בשבילך לשלוח לי הזמנה אם בשני המקרים אני אוריד על קרוב למקסימום (כ300 KBPS).

מה שכן, כשאני מוריד עונות שלמות עוד לפני שאני צופה בהן, טראקר טוב הוא פתרון מצוין.

שווה לך להתרגל להוריד סרט היום ולצפות בו מחר..

אין בכלל מה להשוות סאונד של HD לסאונד של DVDRIP, וכמובן התמונה.

פורסם

חייב לציין שציינת גם את דרך הפעולה שלי 1 ל1. למעט עניין הטלוויזיה, שאני חייב לראות במסך גדול לכן רכשתי 32''.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מה הבעיה בהורדה מאתרים ישירות ולא דרך טורנט? גם באתרים האלו יש HD וגם זה יורד מהר מאוד.

חוץ מזה אני רואה סרט בשביל העלילה לא בשביל האיכות. איכות סבירה כמו DVDRIP מספיקה לדעתי, HD והכל זו סתם פלצנות. אני אמנם הייתי מוריד פעם ב.. סרט באיכות 1080 על מנת לראות אותו בגלל האיכות אבל לרוב אני מסתפק איכות הרגילה.

פורסם

אנא הסבר איך צפיה בתמונה שנראית משמעותית טוב יותר מהווה איזושהי "פלצנות". ועוד לא התחלנו לדבר על כך שגירסאות HD של סרטים מגיעות עם פסקול סראונד ולא סטריאו.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

בשביל לראות סרט נורמלי איכות DVDRIP תספיק. להתחיל לחפש רק סרטים באיכויות HD עם סראונד ולא יודע מה, זו סתם קטנוניות. לראות את החצ'קון של השחקן שלא תראה באיכות נורמלית זה מיותר לדעתי.

פורסם

אתה טועה ובענק , מה פלצנות בזה?

אני אסכם לך את זה ככה: ההמחשה הכי טובה לHD = לראות BBC LIFE כשאתה מסטול (לא משנה ממה)

אין פה שום פלצנות , יש לי אינטרנט 10 מגה אני שם להורדה בטורנטים , שהם ממש מהירים מאתרים פרטיים , והולך לעסוק בענייני , וככה אני מוריד כמה סרטים ואז כשאני רואה סרט ביינתים יורדים עוד סרטים ואז נוצר לי מאגר של כמה סרטים שלא ראיתי וכל פעם אני רואה סרט וביינתים יורדים עוד.

אתה לא יודע על מה אתה מדבר איכות HD זה לא בשביל לראות את "החצ'קון" של בנאדם , זו איכות נקייה , יפה , ועמוקה יותר של התמונה.

פורסם
מה הבעיה בהורדה מאתרים ישירות ולא דרך טורנט? גם באתרים האלו יש HD וגם זה יורד מהר מאוד.

חוץ מזה אני רואה סרט בשביל העלילה לא בשביל האיכות. איכות סבירה כמו DVDRIP מספיקה לדעתי, HD והכל זו סתם פלצנות. אני אמנם הייתי מוריד פעם ב.. סרט באיכות 1080 על מנת לראות אותו בגלל האיכות אבל לרוב אני מסתפק איכות הרגילה.

מאז שבטראקרים הסגורים יש כמות סידרים שווה או אפילו גבוהה יותר לשחררורי ה720p, פשוט אין שום סיבה להוריד DVDRIP. כנ"ל לגבי סדרות.

ואני עוד עם מסך 19", וההבדל משמעותי.

TFSI Power

פורסם
מה נכנסנו לזה בכלל? אני יודע בדיוק מה זה HD ולדעתי זה מיותר. הויכוח מפגר ופה הוא הסתיים.

כשאתה רואה באיכות HD אתה ממש מרגיש בתוך הסרט, ממש מחובר אליו.

פורסם
אתה טועה ובענק , מה פלצנות בזה?

אני אסכם לך את זה ככה: ההמחשה הכי טובה לHD = לראות BBC LIFE כשאתה מסטול (לא משנה ממה)

אין פה שום פלצנות , יש לי אינטרנט 10 מגה אני שם להורדה בטורנטים , שהם ממש מהירים מאתרים פרטיים , והולך לעסוק בענייני , וככה אני מוריד כמה סרטים ואז כשאני רואה סרט ביינתים יורדים עוד סרטים ואז נוצר לי מאגר של כמה סרטים שלא ראיתי וכל פעם אני רואה סרט וביינתים יורדים עוד.

אתה לא יודע על מה אתה מדבר איכות HD זה לא בשביל לראות את "החצ'קון" של בנאדם , זו איכות נקייה , יפה , ועמוקה יותר של התמונה.

הוא התכוון בעצם להגיד "הפיטמה של הגברת",פשוט לא היה לו נעים.

אין ספק שHD נוצר בשביל פורנו.

פורסם

נתעלק,

אני לא מבין גדול בטורנטים אני מאד רוצה להוריד סרט מסויים (SUCKER PUCH) ואני לא מוצא אותו באיכות טובה בגוגל. מישהו עם משתמש באתר פרטי יכול לתרום לי קישור חד פעמי/הזמנה או משהו.

אני מוצא רק DVDRIP בהורדה ישירה וגם אז זה מוריד לי על 2KB

• תוכן חדש...