Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה קרה לאתרי ההורדות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא חסר מגוון שרתים להוריד ותוכל להוריד קובץ תרגום מSRATIM.CO.IL (מאוד מקווה שלא יסגרו את האתר הזה, הוא מצויין), תצרוב את הקובץ והתרגום באותו קובץ ותריץ בDVD או תשים את שני הקבצים בתיקייה ותפעיל במדיה פלייר ותראה כתאוות נפשך.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
הורדות נט החדש נפתח בשם אחר, לאחר שסגרו אותו בפעם השניה. duil.net

אבל מי צריך אותו כשיש את idown.me שלדעתי הרבה יותר טוב.

idown.me הורד גם כן, מה עושים עכשיו?

פורסם

לא שמעתם על האתר הזה ממני, אבל: www.warez-bb.org איכותי ומגוון הרבה יותר מכל אתר הורדות ישראלי, ויש שם אפילו סרטים ישראליים. לגבי תכנים ישראליים נוספים אני מאמין שפורומים, כמו דצ'ו למשל, יהיו מענה ראוי.

ותמיד יש את גוגל שיש בו אפשרויות חיפוש שימושיות ויחסית יעילות כמו לחפש באתרי השיתוף בלבד.

עריכה:

ואגב מה קרה ל-"איך פגשתי את אמא" שנתקעו על פרק 12 ואין 13?

הסדרה בחופשה ותחזור בשני בינואר: http://en.wikipedia.org/wiki/How_I_Met_Your_Mother_%28season_7%29

פורסם

שאלה למומחי ההורדות !

הייתכן שאתרי ההורדות הכינו את עצמם לימים קשיים ושמרו את המידע בעוד מספר אתרים וגיבויים ?

איזה כייף לי :)

פורסם

המידע עצמו לא נמחק. כל התכנים שהיו בתארי השיתוף בסגנון ראפידשר\מגהאפלואד נשארו באותם אתרים וכל התכנים שהיו באתרי הצפייה הישירה כמו מגהוידאו\videobb נשארו. מה שנמחק הוא הלינקים, ואת זה הרבה יותר קל לשחזר, אם יש בכלל צורך בשחזור והם לא גובו.

• תוכן חדש...