Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

זה הפוסט הראשון שלי כאן, למרות שאני משוטט כאן כבר מספר חודשים.

לפני כחצי שנה קניתי את הרכב המדובר, יד שניה 143,000 ק"מ.

הרכב טופל מיום רכישתו ועד לשנה האחרונה במרכזי בבני ברק.

בשנה האחרונה הוא טופל ב-מממ ( מוסך מורשה יבואן ).

כל החלקים מקוריים והרכב במצב מעולה, כמו חדש, כמעט.

למה כמעט, כי ישנן מספר בעיות קטנות ומרגיזות.

לפני שאני מפרט אותן אני מבקש להבהיר שחפרתי בפורום לגבי כל הבעיות הללו, וקיבלתי תשובות לרוב השאלות שהיו לי. נותרו לי עוד מספר שאלות ( מצטער על החפירה...):oops:

1-בתמונה המצורפת ישנו צינור קרוע, הבנתי שזה נשם (גם רון ממסך רון אמר לי וגם בעיקבות שיטוטיי בפורום )

לרון לא היה את הצינור הזה באותו יום למי שתהה למה לא החלפתי אצלו, בכול אופן רציתי לדעת מה תהיה העלות של החלק הזה, מקורי מול תחליפי, וכמובן יתרונות מול חסרונות אם אפשר.

2-ישנו רעש מציק מאיזור הבולם האחורי. מקריאת תיאורים דומים בפורום, הבנתי שכנראה מדובר בבוקסה גמורה ויש להחליפה. השאלה, כמה עולה חליפית מול מקורית, במה כרוכה ההחלפה, והאים אני יכול לבצע זאת בעצמי. האם יש צורך במכווץ?י

3- בימים האחרונים נהיה קר:cry:

לצערי גיליתי שהחימום רק זורק אויר בטמפרטורת "החדר" ולא באמת מחמם. קראתי כאן שהבעיה היא כנראה רדיאטור פנימי סתום. יש לפתוח אותו בעזרת לחץ מים מתון8)

העיניין הוא שלא הצלחתי לשחרר את הצינורות. הם תפוסים חזק מדי. גם לאחר שיחרור החבקים, הדבר קשה מאוד, בין השאר בשל העובדה שמרחב התמרון שם מוגבל. יש למישהו איזה שהוא רעיון מה אפשר לעשות על מנת לשחרר את הצינורות הללו ללא חיתוך שלהם?

אודה לכל מי שיגיב ויעזור.

IMG_2335.JPG

IMG_2334.JPG

פורסם

לגביי סעיף 1 תנסה להשיג את החלק ולבדוק עלויות מק"ט מקורי,מול חליפי גרמני בלבד, בשיא יבואנים

יושבים ברחוב מיקוניס 3 בת"א ,אם אני לא טועה

הוא מחזיק את רוב החלקים כולל מקורים לאודי .

פורסם

אני אבדוק, תודה.

אני מניח שאת הרכבת הצינור אני אוכל לעשות לבדי מרגע שאשיג אותו. דרך אגב, לא יהיה יותר זול לקנות אותו באינטרנט? מה השם של החלק הזה באנגלית?

אני אודה למי שישיב לי גם על השאלות האחרות ששאלתי, לגבי החימום ולגבי הבוקסות.

תודה

פורסם

לגבי צינורות החימום, נסה שני דברים או להפעיל את החימום הצינורות יתחממו ויתרחבו וכך יהיה לך יותר קל לשחרר אותם או שפשוט תתיז WD באיזור ועם הקשית תנסה להכנס מתחת לצינור.

תעבוד בעדינות מכיוון שהצינורות כבר לא רכים כמו שהיו והם יכולים להשבר לך.

נ.ב בתמונות שפירסמת לא נראים צינורות החימום רק צינור הנשם

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

כן צילמתי את צינורות הנשם, צינורות החימום במקום אחר. תודה.

דרך אגב, הייתי במוסך, ואמרו לי שהבולמים האחוריים הם אלו שעושים את הרעש. עזוב את זה שהיה לי ויכוח איתם שיש דבר כזה תושבת\תותב בולם בבולמים האחוריים. קראתי פה שהבולמים האחוריים ברכבים אלו נוטים שלא להתקלקל.

כמה יעלה לי החלפת תותבים?

• ספונסר פורום
פורסם

מבחינת היצרן אין כזה חלק שנקרא תותב לבולם ,את התותבים שאתה מכיר

מייצרים יצרני גומי שונים כדי לתת מענה נקודתי לאותו חלק שהתבלה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

איזה חלק ?

אם אתה מדבר על תותב כזה אז אני לא יודע כי מעולם לא החלפתי .

פורסם

יש לי ברכב רעש מרגיז כזה מאזור הבולם האחורי. הרעש הוא רעש כזה כמו של דפיקות עמומות וקטנות, ולפעמים ציוצים כאלה, כמו משהו משוחרר. עם זאת הרכב לא "מתרסק" על שברים בכביש.

קראתי פה בארכיון שכתבת למישהו שהבולמים האחוריים הללו לא נוטים להתקלקל כמעט.

השאלה שלי היא מה ניתן לעשות על מנת להיפטר מהרעש הזה.

האם צריך להחליף את התושבת של הבולם האחורי? אם יש כזו בכלל, ואם לא, מה ניתן לעשות ומה העלות המשוערת של זה?

תודה על התגובה.

• ספונסר פורום
פורסם

צריך לבדוק את הרכב ולהחליט קודם כל מה הבעיה .

תותב לבולם בכל מקרה לא מחליפים לבד ,זו קומבינה מסוכנת ביותר שעלולה

לגרום לניתוק של הבולם .

בולם זה בולם וזהו ,אין לו חלקים .

• תוכן חדש...