Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי סונטה מנוע 3300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לפני קניה של יונדאי סונטה 2006-2008

מנוע 3300 למשהו יש מידע לגבי צריכת הדלק

של הרכב ?

אשמח לכל כל מידע נוסף לגבי הרכב הזה

גם במנעים 2400 ו 2000

תודה

פורסם

כן,

תביט באתר http://www.kml.co.il

קצת מידע רקע כי עשיתי המון שיעורי בית על הסונטה.

הדגמים של ה 2 ליטר וה3 ליטר יוכלו את אותה צריכת הדלק וזה - בנסיעה רגועה כמובן - בין 1:9 ל1:10 בממוצע (ממש לא הזוועות שמספרים לך כאן 1:6 - זה שמועות, מאנשים שהיה להם את הרכב צריכת הדלק היא נושקת ל1:10)

ה2 ליטר יהיה זול יותר ורגוע יותר וה3 ליטר כבר יתן לך ביצועים נאים מאוד מבחינת הספק המנוע אבל אל תצפה מספינה להתנהג.

המנוע בנפח 2.5 תהיה הבחירה הטובה ביותר וכבר בדגם הזה אתה יכול למצוא חבילת אבזור כמעט מלאה כמו ריפודי עור וחישוקי סגסוגת אפילו בקרת אקלים אם אני לא טועה.

וצריכת הדלק כאן עולה באופן מפתיע לאזור ה1:11 ואולי אפילו טיפה יותר טוב שזו כבר צריכת דלק טובה מאוד לרכב בגודל הזה ועוד קוריאני לשנתון הזה.

אבל הגרסא של ה3 ליטר באה בחבילת אבזור מלאה כולל גג שמש והיא בהחלט מפתה - תבדוק כמה יעלה ביטוח וכמה יעלה טסט לנפח מנוע שכזה.

אני באופן אישי - הייתי הולך על ה2.5 ליטר ונהנה מהטוב מכל העולמות של הסונטה.

מה גם שגג שמש זה טוב ונחמד אבל זה פתח לצרות - זה גם מייקר את הביטוח וזה גם פתח לבעיות של רטיבות ורקבונות (זה בסה"כ חלון, גומי שפונה ישירות לאור השמש) ועוד מנגנון חשמלי שאם מתקלקל, התיקון מאוד יקר.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרכב אכן אמין בצורה בלתי רגילה והיתה לו הצלחה אדירה בארה"ב בסמוך לקאמרי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...