Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סוזוקי ליאנה GLX מודל 2008, עם מערכת שמע מובנית, שלא תומכת בדיסקים MP3. בדקתי באתר xcarlink.co.uk לגבי מתאם לאוטו שלי ובעזרתם איתרתי מתאם שמוסיף קורא כרטיסים וחיבור USB (http://www.xcarlink.co.uk/product.php?productid=137&cat=27&page=1). אמנם, המתאם שהם הציעו לי, מתאים ליונדאי במקור, ולטענתם, מעולם הם לא בדקו אותו על סוזוקי. היום קיבלתי את המתאם והצלחתי לחבר אותו פיזית (החיבור שהם הביאו לי אכן מתאים פיזית בדיוק למערכת שלי, 13 פינים), אבל המתאם לא מזוהה ע"י המערכת שלי. לפי מה שהבנתי, המתאם מתחבר למקום שבו אמור להיות "בורר דיסקים" (changer), והזיהוי שלו אמור להתבצע ע"י לחיצה על לחצן "CD". בפועל, כל הדרכים שניסיתי לא עובדות, לא עם דיסק-און-קי, לא כרטיס SD, כלום...

השאלה שלי, האם מישהו נתקל פעם בתופעה הזאת? או יודע מה כדאי לעשות/לנסות?

אגב, חבר שלי קנה מהם מתאם לקורולה (שמתאים במיוחד לקורולה) והמעבר למתאם היה באמת ע"י לחיצה על לחצן ה"CD".

תודה מראש לעוזרים! :-)

פורסם
בדקת אם הדיפסוויצ׳ים במצב המתאים?

סליחה על הבורות...: מה זה בדיוק "דיפסוויצ׳ים"? ואיך בודקים אם הם במצב מתאים?

פורסם
סליחה על הבורות...: מה זה בדיוק "דיפסוויצ׳ים"? ואיך בודקים אם הם במצב מתאים?

אני מבין שדיפסוויץ' זה הדבר הזה:

http://media.digikey.com/photos/E-Switch%20Photos/KAT1108E.jpg

לא בדקתי אם המתאם שלי מצויד בדיפסוויץ', אבל גם אם הוא כם מצויד בזה, איך אני יודע למה לכוון את זה?

פורסם

מאוד יכול להיות גם שלמרות שמחבר מתאים, סידור הפינים שונה. יש לך דגם של רדיודיסק?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם
מאוד יכול להיות גם שלמרות שמחבר מתאים, סידור הפינים שונה. יש לך דגם של רדיודיסק?

הרדיו דיסק של מיצובישי. צירפתי כמה תמונות של הרדיו, כולל מדבקה עם שם הדגם המלא.

תודה!

2011-12-07 00.16.57.jpg

2011-12-07 00.17.28.jpg

2011-12-07 00.18.10.jpg

פורסם

טוב, עכשיו אני בטוח שסידור שונה. יש סטנדרט בדברים האלה אבל לא כל היצרנים עובדים לפיו. אנסה לאתר את הסידור הנכון אבל הסיכוי הוא דיי נמוך. מיצובישי לא מסגירים מידע בקלות.

ואם כן אצליח למצוא את הסידור הנכון, המחבר של המתאם ניתן לפירוק?

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם
טוב, עכשיו אני בטוח שסידור שונה. יש סטנדרט בדברים האלה אבל לא כל היצרנים עובדים לפיו. אנסה לאתר את הסידור הנכון אבל הסיכוי הוא דיי נמוך. מיצובישי לא מסגירים מידע בקלות.

ואם כן אצליח למצוא את הסידור הנכון, המחבר של המתאם ניתן לפירוק?

ניתן להפריד את הכבל מגוף המתאם, אם זה מה שאתה שואל.

ושוב, תודה רבה!

פורסם

לא, התכוונתי האם אפשר לפרק בלי נזק את הקונקטור עצמו

טוב, זה מה שמצאתי.

ברדיודיסקים מיצובישי מערך הפינים הוא הבא:

1 - כניסה ימנית

2 - כניסה מינוס

3 - כניסה שמאלית

4,5,7,8 אדמה

9 - BSCIC

10 BRXEN

11 BRST

12 BRSQ

13 BDATA

אנסה לחפש את המערך של יונדאי. רק שאני לא יודע מי היצרן של HU של יונדאי. ALPINE, יש מצב שאתה יודע?

פורסם
לא, התכוונתי האם אפשר לפרק בלי נזק את הקונקטור עצמו

טוב, זה מה שמצאתי.

ברדיודיסקים מיצובישי מערך הפינים הוא הבא:

1 - כניסה ימנית

2 - כניסה מינוס

3 - כניסה שמאלית

4,5,7,8 אדמה

9 - BSCIC

10 BRXEN

11 BRST

12 BRSQ

13 BDATA

אנסה לחפש את המערך של יונדאי. רק שאני לא יודע מי היצרן של HU של יונדאי. ALPINE, יש מצב שאתה יודע?

אני לא יודע לגבי יונדאי. אם אני אצלם ואעלה פה תמונה של המעגל החשמלי של המתאם הזה, זה יכול לעזור?

פורסם
כן, צלם את המעגל. אולי יש סימונים על הPCB

צירפתי תמונות של המעגל החשמלי של המתאם.

יש איזשהם גילויים חדשים..?

CIMG1739.jpg

CIMG1736.JPG

CIMG1741.jpg

פורסם

כן, שאין לי מושג מה סידור הפינים במחבר של יונדאי :-(

יש 8 או 9 סידורים שונים

אני ממשיך בחיפושים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שלום לכולם,

יש לי סוזוקי ליאנה GLX מודל 2008, עם מערכת שמע מובנית, שלא תומכת בדיסקים MP3. בדקתי באתר xcarlink.co.uk לגבי מתאם לאוטו שלי ובעזרתם איתרתי מתאם שמוסיף קורא כרטיסים וחיבור USB (http://www.xcarlink.co.uk/product.php?productid=137&cat=27&page=1). אמנם, המתאם שהם הציעו לי, מתאים ליונדאי במקור, ולטענתם, מעולם הם לא בדקו אותו על סוזוקי. היום קיבלתי את המתאם והצלחתי לחבר אותו פיזית (החיבור שהם הביאו לי אכן מתאים פיזית בדיוק למערכת שלי, 13 פינים), אבל המתאם לא מזוהה ע"י המערכת שלי. לפי מה שהבנתי, המתאם מתחבר למקום שבו אמור להיות "בורר דיסקים" (changer), והזיהוי שלו אמור להתבצע ע"י לחיצה על לחצן "CD". בפועל, כל הדרכים שניסיתי לא עובדות, לא עם דיסק-און-קי, לא כרטיס SD, כלום...

השאלה שלי, האם מישהו נתקל פעם בתופעה הזאת? או יודע מה כדאי לעשות/לנסות?

אגב, חבר שלי קנה מהם מתאם לקורולה (שמתאים במיוחד לקורולה) והמעבר למתאם היה באמת ע"י לחיצה על לחצן ה"CD".

תודה מראש לעוזרים! :-)

גם אני בדיוק עומד להזמין מהם את אותו הדבר אבל לסוזוקי סוויפט נראה לך שתיהיה לי אותה בעיה באתר שלהם כתוב שזה מתאים בדיוק למערכת שיש לי

PARC06

http://www.xcarlink.co.uk/product.php?productid=76&cat=20&page=1

פורסם
גם אני בדיוק עומד להזמין מהם את אותו הדבר אבל לסוזוקי סוויפט נראה לך שתיהיה לי אותה בעיה באתר שלהם כתוב שזה מתאים בדיוק למערכת שיש לי

PARC06

אם באתר שלהם רשום שזה מתאים לסוזוקי סוויפט - אז כנראה שזה יעבוד. אבל אני ממליץ בכל זאת לברר את זה מולם במייל, רצוי גם לשלוח תמונה של המערכת.

עצה נוספת: תבצע את ההזמנה רק ב-2012, כדי שלא תצטרך לשלם מכס (כמו שקרה לי...)

• תוכן חדש...