Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש המלצה לקניית רכב קטן חדש.

הרכב צריך להיות

חסכוני

אוטומט

בטיחותי

אמין

תקציב - 70-100

כרגע מתלבט בין:

יונדאי I20

פ'גו 107

סוזוקי אלטו ספלש או סוויפט

פורד פייסטה

רנו קליאו

קראתי קצת באתרים - הבולטות לטובה הם הפורד ו הסוויפט אבל הם יקרות.

האם יש המלצות למכוניות נוספות או חוות דעת על האחרות?

תודה מראש

תומר

פורסם

צריך קודם להתמקד אם אתם רוצים מיני או סופר מיני,כיוון ש 107 לא באותה רמה של ו20 או סוויפט,דבר שני אתם מחפשים ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כתבת שאתה מחפש אוטומטי תוריד את ה 107 מהרשימה, גיר רובוטי הוא לא אוטומטי. מבין כל המכוניות שציינת, הייתי בוחר בסוויפט. היא מאוד בטיחותית, מגיעה עם המנוע החדש השנה שאמור להיות חסכוני יותר, זריזה ואמינה...

הפיאסטה הכי מפנקת וגם היא מאוד בטיחותית אבל עצלה בגלל מנוע חלש וגיר מסרס.

עוד רכב ששווה לך לשקול הוא סיטרואן c3 שאמורה להיות במבצע עכשיו-89000 שח.

פורסם

הסוויפט לא זריזה...היא עצלה מאוד למעשה, אבל נוחה. ממה שהבנתי קיימת גם בעייה עם הבלמים שלה - החלפה מדיי 13-15 אלף של הרפידות.

סיטרואן היא קטנה וחמודה וזוללת דלק - והשירות גרוע.

אני מתכוון לבדוק את הפורד פיאסטה והאיביזה TSI 1.2

וכדאי שתסביר לאיזה צורך הרכב...

--------------------------------------

2008 - Scoda Fabia sport 1.6

2003 - Mazda Demio 1.5

1999 - Daihatsu Charade 1.3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הפיאסטה לא חסכונית במיוחד, הסוזוקי אמורה להיות עדיפה בעיקר בגלל מנוע חדש וחסכוני יותר.

כדאי לך בכל מקרה לעשות נסיעות מבחן ואולי גם לחכות קצת, בקרוב אמורה להגיע טויוטה יאריס החדשה שנראית ממש טוב לדעתי וגם אמורה להיות חסכונית בדלק ועם גיר אוטומטי ולא רובוטי מעיק.

פורסם

שלום. יש לך את הפאביה שאותה משום מה לא הבאת בחשבון. קח בחשבון שאלטו זה פלסטיק מחובר לארבעה גלגלים.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

קחו בחשבון שעוד שבועיים מגיעה היאריס החדשה עם תיבה רציפה ולא רובוט מטופש, עם מנוע חסכוני ביותר.

אני ממש קרוב להזמין סוויפט אבל היאריס מעכבת אותי..חייב לעשות עליה סיבוב לפני שאני נסגר על עצמי.

ממליץ לפותח השרשור לבדוק את העניין.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...