Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רנו קליאו 3 שנת 2007 עם 30 אלף ק"מ. כרגע אמור לעשות טיפול שנתי (רביעי במספר). יש לציין שבטיפול הקודם הוחלפה רצועת טיימינג.

במוסך רייך בבני ברק, הציעו לי טיפול שנתי בעלות של 2,284 ש"ח (כולל מע"מ) אשר כולל את המפרט הבא:

החלפת מסנן מזגן, החלפת מצתים, שמן מנוע, בדיקות שגרתיות של שמנים, החלפת פלגים, מסנן דלק, נוזל בלמים, נוזל קירור, מסנן שמן ואטם מתכת.

המחיר היה נראה לי מאד גבוה, ולכן בדקתי גם במוסך רון, שם הציעו לי טיפול שנתי בעלות של 600 ש"ח (בתוספת מע"מ), אבל כמובן שמפרט הטיפול מצומצם יותר.

שאלתי היא, האם באמת אני צריך לעשות את הטיפול המורחב שהציעו לי במוסך רייך או שניתן להסתפק בטיפול שנתי שיכלול רק את הדברים החשובים אצל רון?

תודה מראש לכל המשיבים.

פורסם

שלום,

אני לא רואה שום דבר מורחב בטיפול המציעים לך במוסך מורשה היבואן, אולי רק המחיר מורחב.

טיפול כזה צריך לעלות חצי מהמחיר שרשמת.

אתה יכול לעשות טיפול במוסך רון או במוסך "שאפט" במחיר פחות מורחב.

אני גם לא רואה בעיה לבקש את כל מה שרשום במפרט של מוסך רייך, במוסך אחר , עדיין לא תגיע לסכום הדמיוני הזה.

לגבי נוזל קירור - אם בהחלפת טיימינג לפני שנה החליפו לך גם משאבת מים, אין סיבה להחליף נוזל קירור גם השנה.

אבל אם לפני שנה נוזל קירור לא הוחלף, תחליף אותו עכשיו.

אולי אפשר לוותר על החלפת נוזל בלמים ברכב שנסע 30 אלף ק"מ, אבל את כל השאר - פילטרים, ופלאגים תחליף למקוריים.

שמן סינטטי איכותי - אל תחסוך בזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• ספונסר פורום
פורסם

את הטיפול המורחב תוכל לעשות אצל דודי וניצן ממוסך שאפט בפחות מחצי מחיר ותקבל עבודה לא פחות איכותית עם חלפים מקוריים או תחליפיים שווי ערך. חבל על הכסף במקרה הזה, בשאפט מכירים את הרכבים האלו היטב.

• תוכן חדש...