Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז בשעה טובה ומוצלחת הגעתי ל170 אלף הרכב נקנה עם 163 אלף בערך אני מעוניין לעשות לה טיפול

עכשיו השאלה שלי היא מה צריך לעשות בטיפול מה ממולץ לקילומטרז הזה קראתי פה איזה דיון בעניין חיישן אוויר שבאזור ה160 אלף כבר ממומלץ להחליפו...החיישן שנמצא באגזוז משהו כזה השאלה אם יש לי ברכב?

ועוד שאלה בשעות הבוקר ב5 וחצי בערך כשאני מניע את הרכב מחכה בערך דקה ואז מתחיל נסיעה כשאני עומד הטורים דיי גבוהים גם כשאני מעביר לניוטרל

יכול להיות שזה בגלל השמן? או שמה? כרגע יש שמן סתם של סונול אני יחליף אותו לליקוי מולי זה כהמלצה של אחד מחברי הפורום

תודה רבה לעוזרים!

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

Mono Amp - כרגע מחפש • Subwoofer - כרגע מחפש•

• ספונסר פורום
פורסם

כשהמנוע קר מערכת ההזרקה שומרת על סל"ד גבוה יחסית, פעולה דומה לזאת של הצ'וק שהיה בעבר ברכבים ישנים. זה תקין, כל עוד מדובר על סל"ד סביר שלא מגיע ל-4000-3000 סל"ד.

דרך אגב, אין שום סיבה לעמוד במקום עם מנוע דולק במשך דקה. זה מיותר, מבזבז דלק וגורם לבלאי מיותר במנוע. תתניע ותתחיל לנסוע.

פורסם

עזרה ?

מה בלאי במנוע ?

כשהמנוע קר תערובת הדלק עשירה יותר (וצריכת דלק גבוהה יותר בהתאם), ואפילו ממולץ לחכות ,

אני אישית ממתין חצי דקה נותן למנוע להתחמם ולשמן לעלות,

פותח השרשור, כשאתה מעביר ל D הטורים מתייצבים ?

Suzuki Jimny

פורסם

כשאני בדרייב והמנוע קר הטורים עדיין גובהים יחסית לזה שהמנוע חם!

מה בלאי במנוע? כלום פשוט עושה לה טיפול שמנים וכל הדברים השאלה שלי היא על מה לשים דגש בטיפולים מהסוג הזה??

HU-Sony CDX-GT740UIComp-Morel Dotech Ovation 6• Rear-Morel Maximo Coax 6x9• Amp-Blaupunkt GTA470

פורסם

מישהו בבקשה??

פורסם

אני משתמש בלוקוי מולי ואין בעיות עם השמן,

תחליף שמן , פילטרים (אוויר דלק ושמן) ומצתים.

לגבי מה שאמרת עם החיישן, בחיים לא שמעתי שצריך להחליף בק"מ הנ"ל,

אם עובד לא נוגעים.

Suzuki Jimny

פורסם

ואיך אפשר לדעת עם החיישן תקין ב100אחוז ולא מזייף כי הבנתי מאחד השירשורים פה שהוא גם משפיע על צריכת הדלק ועל הזיהום אוויר

• תוכן חדש...