Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי רכב מסוג קאיה קרניבל 2001 אשר הגיע עם מערכת סקיילוק רב בריח.

הלחצנים של השלט שחוקים ומדי פעם הכפתורים (לחצנים) יוצאים ואני נאלץ לתמרן פתיחה והתנעהשל הרכב (לא נוח מן הסתם).

מדי פעם אני מדביק את הלחצנים ורציתי עזרה בחיפוש הדגם הספציפי להחלפת החלק החיצוני - היות והמנגנון פועל כהלכה ואין שום טעם לקנות שלט חדש בעלות של כ 250 שח...

פניתי לכמה מוקדי שירות המפורסמים באתר של סקיילוק אך אין ברשותם את הדגם המיושן.

כמו כן משירות סקיילוק נמסר לי כי היות ואני לא מנוי יתקשו לאתר עבורי את החלק (שלט דגם סקיילוק 2) אך הסבירו שעלותו כ 50 ש"ח ושאנסה לבקש מנציג שירות שלהם להשתדל להזמין...(נו באמת).

אני זקוק למעשה רק למעטפת - הפלסטיקה, אודה לחברים על הסיוע, אורן (מחיפה)

skylock2.jpg

פורסם

אני גם בעל רכב זהה שנת 2002 אם אתה מוצא שלטים אני יקנה איתך ונוזיל את העלות .

אני כן מנוי בסקיילוק אתה חושב שיש למה לפנות אליהם?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שלום לכם,

אשמח באם תעבירו לי פרטים להתקשרות על מנת שמנהל השרות יוכל ליצור עמכם קשר .

ניתן לעזור לכם גם ברמת שלט חדש וגם ברמת פלסטיקה וגומי מקשים.

אנא אעבירו לי פרטים אלו בפרטי.

בברכה,

אבירם דותן

מנכ״ל סקיילוק

פיאט 128 SL קופה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום רב,

מבקש להביא לידיעת חברי הפורום את שביעות רצוני מהתערבותו האישית של מר אבירם דותן (מנכ"ל רב בריח מוטורס) בסוגייה.

מבחינתי, הדגש העיקרי איננו רק בשורה התחתונה קרי פתרון הבעיה, הערכתי נובעת בעיקר מכך שנוכח הסוגייה שתוארה היה קשוב להשתלשלות האירועים והתגייס לסייע, ועל כך הבעתי בפניו את תודתי.

יישר כח,

בברכה אורן.

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים

אני חדש בפורום , ברשות אבא שלי איסוזו טרופר 99 עם מערכת סקיילוק , בהמשך לשרשור רציתי לדעת האם ניתן להשיג פלסטיק מעטפת לשלט סקיילוק 2 בכדי להחליף את השחוק שלי

תודה

מאור גורין

• תוכן חדש...