Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שאני מגיע בבוקר מכניס את המפתח לסוויץ ומפעיל את המנוע אני שם לב שמד הטורים ישר עולה ל1 וחצי:shock:

מדוע? מה יכול להיות?

מדובר על הסוזוקי בלנו המהוללת ....:|

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בבוקר המנוע קר, וכדי שהוא לא יכבה מוזרקת לתוכו תערובת עשירה, שגורמת לסל"ד גבוה מהרגיל (פעם זה היה צ'וק, כיום הכל ממוחשב).

האם כאשר הרכב מגיע לטמפרטורת העבודה הטורים יורדים?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בוקר....

בדקתי את הטורים הבוקר.... אכן ברגע שאני מפעיל את הרכב הטורים עולים למעלה והם המשיכו להיות למעלה שהמנוע היה קר...

שהמנוע היה חם כבר ובעת עצירה בכביש המד טורים מראה שהמחוג נושק לכיוון מספר 1.. לא על 0! האם זה תקין?

פורסם

ברור שהוא לא יראה 0, 0 זה מנוע כבוי :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ברור שהוא לא יראה 0, 0 זה מנוע כבוי :roll:

איתמר.

צודק , ככה זה שעייפים על הבוקר :lol:

אז אני מבין שזה תקין שהמחוג נושק למספר 1 במד הטורים שהמנוע פועל אבל ללא נסיעה.

פורסם
סיבובי הסרק צריכים להיות 750 בערך .

בבוקר כשקר הם לא אמורים לעבור את ה - 1100 סל"ד .

או שמד הסל"ד לא תקין או שמנוע הצעדים לא תקין .

שהמנוע חם ואני נמצא על D ולוחץ על הברקס המד עומד קרוב ל1 זאת אומרת בסביבות 750. אני אצלם ואעלה את זה לפה....

פורסם
שמע ידידי , תביא שני צילומים :

אחד כאשר הטורים גבוהים בבוקר ואחד כאשר המנוע חם - בניוטרל .

אז ככה:

הנה תצלום שאני נמצא בניוטרל והמנוע חם

img0519x.jpg

הנה תצלום מהבוקר שרק הנעתי את הרכב:

img0520wm.jpg

פורסם

התמונה הראשונה מראה מצב תקין של סיבובי מנוע בסרק, כאשר המנוע חם,

וזה מה שהכי חשוב.

בתמונה השנייה הסל"ד קצת גבוהים, אבל אני לא הייתי נוגע בשום דבר, כי יכול להיות שככה מתוכנן ברכב הזה .

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
התמונה הראשונה מראה מצב תקין של סיבובי מנוע בסרק, כאשר המנוע חם,

וזה מה שהכי חשוב.

בתמונה השנייה הסל"ד קצת גבוהים, אבל אני לא הייתי נוגע בשום דבר, כי יכול להיות שככה מתוכנן ברכב הזה .

האם זה גורם לצריכת יתר של דלק ?

פורסם

תוך כמה זמן המנוע מתחמם והטורים יורדים?

ברור שבבוקר, כאשר המנוע קר, נכנס יותר דלק, אחרת המנוע יפסיק לעבוד.

• תוכן חדש...