Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם להזמין רכב שחור זו טעות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן החלטתי להישאר עם השחור, לא רחוק מהבית שלי יש תחנה שעם כל תדלוק מעל X ליטרים מקבלים שטיפה חיצונית חינם, אני אשתדל לשטוף לפחות פעם בשבוע (או אפילו בעצמי). החניה שלי מכוסה כמעט כולה ע"י הבניין נקווה שזה יעזור.

ד"א יש איה ווקס או חומר שמגן מפני שריטות..?

פורסם

ווקס לא ממלא שריטות,דובר פה על כמה חומרים תריץ חיפוש,ווקס שומר על הצבע לא מתקן סריטות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ובכן החלטתי להישאר עם השחור, לא רחוק מהבית שלי יש תחנה שעם כל תדלוק מעל X ליטרים מקבלים שטיפה חיצונית חינם, אני אשתדל לשטוף לפחות פעם בשבוע (או אפילו בעצמי). החניה שלי מכוסה כמעט כולה ע"י הבניין נקווה שזה יעזור.

ד"א יש איה ווקס או חומר שמגן מפני שריטות..?

מאחל לך שתיהנה מהאוטו ומהצבע שבחרת, רק תחשוב פעמיים לפניי שאתה מחליט לשטוף אוטו חדש בצבע שחור בשטיפה אוטומטית בתחנת דלק.

פורסם

כשקניתי את הרכב החדש לא היה לי ספק שאני לוקח רק שחור הצבע הכי יפה גם לדעתי

עם זאת הצבע הזה אולי לא תופס יותר לכלוך אבל בהחלט רואים עליו כל דבר קטן, כל יום שישי אני לוקח את הרכב

לרחיצה ידנית ובשבת בבוקר אני כבר רואה עליו אבק .

אותי אישית יותר מבאסות השריטות שאכן רואים הרבה יותר מאשר על רכב כסוף , לבן וכו...

פורסם

בעניין התחממות של רכב שחור מול רכב לבן:

שנה שעברה במסגרת הלימודים ביצעתי סקירה בעניין החום שנוצר בתוך פנים הרכב בעמידה תחת שמש חזקה.

המאמר שתרגמתי, בגודל של כמה עשרות דפים, הוכיח כי בניסוי שעשו ומדדו-החלקים הפנימיים (דשבורד, מושבים, פלסטיקה כזו ואחרת וכו') ברכב שחור התחממו הרבה יותר מאלו שברכב הלבן.

קליטת החום ברכב שחור היא חזקה יותר ובשורה תחתונה סוכם שרכב שחור מתחמם יותר מרכב לבן תחת השמש.

לבן אדם שנכנס לרכב בקיץ ומפעיל מיד מזגן, הוא לא ירגיש כבר את הבדל הטמפרטורה.

• תוכן חדש...