Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב קטן, נוח, חסכוני (דלק וגם טיפולים ותיקונים), וסופר אמין לאישה בת 60

נטייה חזקה לרכב יפני

תקציב: 35,000ש"ח

מתלבט בין טויוטה יאריס, ניסן מיקרה, סוזוקי אלטו ודיהטסוי סיריוס

שנתון: 2002-5

אשמח לשמוע על נסיונכם והכרתכם את הרכבים הללו

הערות אחרות בנושא

תודה,

ערן

פורסם
שלום,

מחפש רכב קטן, נוח, חסכוני (דלק וגם טיפולים ותיקונים), וסופר אמין לאישה בת 60

נטייה חזקה לרכב יפני

תקציב: 35,000ש"ח

מתלבט בין טויוטה יאריס, ניסן מיקרה, סוזוקי אלטו ודיהטסוי סיריוס

שנתון: 2002-5

אשמח לשמוע על נסיונכם והכרתכם את הרכבים הללו

הערות אחרות בנושא

תודה,

ערן

טויוטה יאריס - בתקציב שלכם רק משנתון נמוך, לא מומלץ.

ניסאן מיקרה - אפשרית, אופציה סבירה. אני לא אוהב.

סוזוקי אלטו - על הפנים, רכב לא בטיחותי, חלש, לא יודע מה לגביי האמינות שלו.

דייהטסו - טריוס או סיריון? טריוס ישתה הרבה דלק. סיריון פחות אבל גם לא הכי חסכוני שיש.

להתלבטות שלך הייתי מוסיף את היונדאי גטס, היא בסדר גמור בכל הפרמטרים שהעלת כאן.

וכל היפניות הן קרש גיהוץ מבחינת נוחות נסיעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שלום,

אני אישית לא ממליץ על הגטס, הוא לא חסכוני, ולא בטיחותי.

אני הייתי ממליץ לך על הונדה גאז 2002-2003 קשה למצוא אותם למכירה אבל יש כמה, היא כל מה שביקשתה.

אומנם המחירון של גאז 2003 37.5 אבל אני מאמין שאפשר להוסיף או להוריד תלוי כבר בך...

אבל על האוטו הזה במילה אחת : מושלם.

פורסם

אלטו ב 35 לא תמצא.

הגאז אופציה טובה,מרווחות ואמינה,הייתי בודק גם סריון כמובן עם מנוע 1.3,כמו כן פונטו ספייס תוכל בכזה תקציב לרכוש 2005-2006,גטס פחות חסכונית,ב2007 עשו לה מתיחת פנים וזה שופר,תקבלו רכב עם מנוע די זריז,בגירסת איבזור GLF אכן הוא לא בטיחותי ולכן כדי לקחת גרסאות מאובזרות כמו ה GLS.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום,

אני אישית לא ממליץ על הגטס, הוא לא חסכוני, ולא בטיחותי.

אני הייתי ממליץ לך על הונדה גאז 2002-2003 קשה למצוא אותם למכירה אבל יש כמה, היא כל מה שביקשתה.

אומנם המחירון של גאז 2003 37.5 אבל אני מאמין שאפשר להוסיף או להוריד תלוי כבר בך...

אבל על האוטו הזה במילה אחת : מושלם.

נא לדייק בבקשה.

לגביי הבטיחות זה תלוי ברמת הגימור. הGLF על הפנים. GLI בסדר. GLX וGLS מעולות. 4/5 כוכבים במבחני הריסוק זה מעולה לרכב מ2003.

היונדאי בסדר גמור בצריכת הדלק ואת זה אני יכול להגיד מתוך ניסיון. 1:11-1:12 בעיר עם מזגן ונהיגה לא הכי רגועה שיש זה בסדר גמור.

ג'אז יקרה לתחזוקה הרבה יותר ופחות מאובזרת. המחיר שלה מופקע ולא הגיוני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

צודק טעות שלי רק בגרסת ה GLF, הגא׳ז אומנם יותר יקרה לתחזוקה, אבל מראה אמינות יוצאת מהכלל, המחיר המופקע שאתה אומר לפי דעתי שווה כל שקל, פחות מאובזרת תלוי בדגם, אבל שומרת על המחיר כמו טויוטה וזה גם שיקול שאני אישית הייתי לוקח ומבחינת מבחן דרכים שעשו על הגא׳ז מול פולו ומול סיריון, הגא׳ז לקחה בכל הקטגוריות, אם תרצה אני יתן לך קישור…

פורסם

קטן, נוח, חסכוני (טיפולים ודלק), וסופר אמין, לאישה (כנראה לרוב לנסיעות עירוניות), זה נשמע לי ממש כמו פיאט פנדה.

וכבונוס תוכל לרכוש את השנתון הכי מתקדם בתקציב הזה, מבין כל מה שהעלת.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

דמיו הוא רכב מיושן וישן, זולל דלק, סתמי, יחסית יקר לאחזקה וממש לא עם שוק חזק, בטח לא כמו הפנדה ויתר הרכבים שעלו כאן.

פנדה רובוטית (בעיקר אם מדובר בנסיעות שרובן בעיר), היא בחירה מצויינת בעיקר לאור הפרמטרים שהעלה פותח השירשור. כך גם השאר, כולן עדיפות מהדמיו בכל פרמטר.

פורסם

פנדה סתמית באותה המידה, הרבה יותר חלשה וגיר רובוטי דורש הסתגלות. במקרה והגיר יתקלקל התיקון יהיה אסטרונומי. הרכב נרכש לאישה בת 60 שלא ממש תתלהב להסתגל לגיר רובוטי.

פורסם

"נבואה ניתנה לשוטים" ובמילים פשוטות: מאין לך לדעת אם היא "תתלהב" להסתגל לרובוטי (הסביר בהחלט בפיאט) או לא?

לפני שלושה שבועות רכשה ידידה שלי גרנדה פונטו רובוטית והיא בקושי הבחינה בשינוי לעומת ה"אוטומט" הקודם שהיה לה.

ולעניינו, רכב מיני שחונה בכל מקום, חסכוני מאוד בדלק, בחלקים, בטיפולים, בביטוח, נוח יחסית, אמין מאוד... הוא לא רכב סתמי הוא בדיוק ההפך: הוא רכב פונקציונאלי שעושה בדיוק את מה שהוא יועד לעשות ובהצלחה. כמו כן הוא יהיה חדש יותר.

ובנוגע למחיר ה"אסטרונומי" של הגיר, שמשום מה החלטת שהוא יתקלקל בוודאות דווקא בפנדה ולא בדמיו הישנה, בדוק לפני שאתה כותב, נכונה לך הפתעה גדולה הן בנוגע למחירים של שניהם והן בנוגע לאמינות.

פורסם
"נבואה ניתנה לשוטים" ובמילים פשוטות: מאין לך לדעת אם היא "תתלהב" להסתגל לרובוטי (הסביר בהחלט בפיאט) או לא?

לפני שלושה שבועות רכשה ידידה שלי גרנדה פונטו רובוטית והיא בקושי הבחינה בשינוי לעומת ה"אוטומט" הקודם שהיה לה.

ולעניינו, רכב מיני שחונה בכל מקום, חסכוני מאוד בדלק, בחלקים, בטיפולים, בביטוח, נוח יחסית, אמין מאוד... הוא לא רכב סתמי הוא בדיוק ההפך: הוא רכב פונקציונאלי שעושה בדיוק את מה שהוא יועד לעשות ובהצלחה. כמו כן הוא יהיה חדש יותר.

ובנוגע למחיר ה"אסטרונומי" של הגיר, שמשום מה החלטת שהוא יתקלקל בוודאות דווקא בפנדה ולא בדמיו הישנה, בדוק לפני שאתה כותב, נכונה לך הפתעה גדולה הן בנוגע למחירים של שניהם והן בנוגע לאמינות.

היות ולא כולם אוהבים גיר רובוטי, הדבר הכי פשוט שיכול להיות זה לחפש מקום או מוכר שיסכימו לתת נסיעת מבחן על הגרסה הרובוטית להתרשמות, נכון שזה לא כמו להתרגל אל הגיר, אבל זה טוב להתנסות ולראות האם זה בכיוון או שזה ממש לא מה שאתה מחפש.

פורסם

מזל טוב לידידה. במקרה הנ"ל מדובר על אישה בת 60. מבחינת אמינות אני מהמר על גיר יפני old school מאשר גיר רובוטי של פיאט. אם אתה לא יודע דמיו בגדול של פנדה כלומר גם הרכב הזה חונה בכל מקום, אמין מאוד, זול לביטוח. רכב פונקציונאלי שעושה בדיוק את מה שהוא יועד לעשות בהצלחה. כמו כן הוא רכב יפני old school ונהנה מאמינות אגדית שלא תמצא ברכבים מודרניים.

פורסם
מזל טוב לידידה. במקרה הנ"ל מדובר על אישה בת 60. מבחינת אמינות אני מהמר על גיר יפני old school מאשר גיר רובוטי של פיאט. אם אתה לא יודע דמיו בגדול של פנדה כלומר גם הרכב הזה חונה בכל מקום, אמין מאוד, זול לביטוח. רכב פונקציונאלי שעושה בדיוק את מה שהוא יועד לעשות בהצלחה. כמו כן הוא רכב יפני old school ונהנה מאמינות אגדית שלא תמצא ברכבים מודרניים.

לפיאט יש אחלה אמינות, עוד בדגמים הישנים, אז הדגמים החדשים יותר טובים, למה להסתבך ולא ללכת על פונטו ספייס 80 כ"ס עם גיר רציף?

• תוכן חדש...