Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם מכירים אותי השאלה לא נשאלה סתם, ובכל הקשור לרכב בדרך כלל אני לא ממליץ על מה שלא ניסיתי בעצמי!

אכן באחד מפרקי טופ גיר נבדק הסולר המתוסף שנמכר בחו"ל על גבי דינמומטר והתוצאות שנצפו הפתיעו אותי, במחקר קצר

שעשיתי בגוגל התברר כי יש הרבה יותר מצדדים בסולר המתוסף מאשר מתנגדים ורוב המתנגדים היו דווקא

סקפטיקניים (אלה בלי השערות) ולאו דווקא אנשי מקצוע.

לגבי דלק לא מצאתי תשובה והשאלה העיקרית שנשאלתי בפורומים איזה תוספים מוספים לדלק, על זה לא ידעתי לתת תשובה!

מס' חברים מתוקפת המרוצים שלי שאני בקשר איתם עד היום, מסרו לי רשימה של תוספים (רובם לא מוכרים בארץ) שהם

מוסיפים בקביעות לרכבים שלהם (מנועי הזרקה) לגבי מנועים המונעים בקרבורטורים התגובה הרווחת היתה, שאין חומר פלא

אבל, קרבורטור נקי יתפקד הייטב עם תוסף שיאריך את אורך חייו עד לנקיון הבא, ובקרבורטור שאינו בשימוש יום יומי (רכב אספנות)

ממולץ לשים פעם בחצי שנה בתוך המיכל תוסף יעודי לקרבורטור להמיס שומנים, אדי מים ופיח שמצטברים בשעה שהרכב שובת!

כך שבפועל אם יתברר כי חברת סונול מוסיפה תוסף כגון LM המשפר את נקיון מערכות הזרקת הדלק, דיינו, אבל לגבי מכוניות

המונעות בקרבורטור לא יהיה הבדל (תוסף לקרבורטור הוא תוסף יעודי שונה).

על כן המשימה היא לדעת מה התוסף (אם בכלל) שמוסף לדלקים "גולד" או "דרגון" ובאיזה ריכוז... ומי אמר רפי גינת?

קדימה חברים, ידוע לי על לפחות חמישה מחברי הפורום שעוסקים בתחום הדלק בארץ....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

טוב אז ככה, בדקתי שוב למרות שהייתי בטוח בדבריי כי איני נוטה להתווכח על דברים שאני לא בטוח בהם.

נהגת שודים זכור לי משרשורים עברו שיש לך נסיון בתחום אך אין לי מושג באיזו חברה ומה הם נהליה.

אני יודע שבשלושת הגדולות העניין זהה, בדלק ובסונול אני יודע ב100% שהמכליות המגיעות לתחנות מתודלקות במתקנים הפרטיים של החברות!

במשמרת האחרונה אף שאלתי את נהג המכלית והוא אישר את עניין התדלוק ואפילו צילמתי את הפרטים מתעודת המשלוח.

מחקתי את כל הדברים הלא רלוונטיים כי אין לי מושג אם זה חוקי או לא ככה שלא חשפתי שום מידע חשוב.

מה שכן שמתי לב שאצלנו לפחות הורידו את הכיתוב של dragon שהופיע על המשאבות, אין לי מושג למה.

IMG_0481.jpg

ללא שם.jpg

פורסם

בעידן ובו נמצאים דלקים מהולים ומזוייפים, קצת קשה לי לסמוך בצורה עיוורת על החברות שאכן יוסיפו

ועוד בחינם תוספים איכותיים ויקרים, לא פעם תוספים שהן מחוייבות לשים על פי חוק לא מוספים

או מוספים ומשתדלים לקבלקרדיט נוסף.

קשה לי להאמין שלקוחות החברות שמתדלקות רכבים שקנו במייטב כספם, לא יודעים מה נמזג לתוך

המנוע היקר שלהם שלהם.

האם אין חוק המחייב את תחנות הדלק לפרסם את הרכב הדלק וסוג התוסף ואחוזיו?

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...