Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו. E28 525i שנת 1983 - סוף עצוב :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חמדה גלט מבטחת גם רכבים שאינם אספנות? ואם כן, האם גם אז היא משתלמת (שירותית כנראה שכן, אבל כלכלית)?

אני מבטח אצלה גם את המשפחתית.... יוצא אותו דבר כמו ה"ישירים"

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חמדה מבטחת לא רק מכוניות אספנות ולא אספנות. היא אחת מהמובילים בארץ בביטוחי משאיות וטרקטורים. ברזומה שלה יש לא מעט מקרים של הצלחה בהשגת פיצוי ביטוחי ראוי כאשר מדובר בכלים אלו המהווים מקור פרנסה לרבים.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
תודה, אברר אצלה לקראת מועד החידוש.

סליחה על ההקפצה, אבל רציתי לעדכן שבימים האחרונים חידשתי את ביטוח הרכב (פג'ו 206) אצל חמדה גלט פבריקנט אחרי שנתיים ב AIG. השירות היה מצויין, וההצעה היתה נמוכה ב-1000 ש"ח למקיף + חובה לעומת AIG (ביטוח של שומרה).

הסיפור המעניין הוא, שכמה ימים אחרי החידוש טסתי לחו"ל ולא הייתי זמינה בנייד. מ AIG התקשרו כנראה כדי לדחוף אותי לעשות חידוש אצלם, ומשלא הייתי זמינה- התקשרו לאמא שלי, ולגיסי (!) מספר פעמים כדי לשאול לגבי הביטוח. את המספר של גיסי הם לקחו כנראה מהביטוח של ה205, שרשומה על שמי, אבל מבוטחת אצלם כשהוא הנהג העיקרי מכיוון שמשמשת אותו ואת אחותי, ואת המספר של אמא שלי אין לי מושג מהיכן לקחו.

אותי זה הרתיח. כשיגיע מועד המאזדה להתחדש בביטוח, גם היא עוברת לחמדה. את ה205 כנראה נגרוט עוד לפני כן...

תודה רבה על ההמלצות, אמרתי לתמי שהגעתי אליהן בזכות החבר'ה מ"אספנות" בקארזפורום :)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...