Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו. E28 525i שנת 1983 - סוף עצוב :(

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל, פשוט חבל.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שלא שיקמת. קח דוגמה מי נדב.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מאוד עצוב משתתף בצערך,תודה למצוי בשמיים שהנך בריא ושלם,רכב כזה מניח שתוכל למצוא ואף לשקם.בהצלחה

עופר בן צבי

פורסם
חבל שלא שיקמת. קח דוגמה מי נדב.

כנראה שלא הסברתי את עצמי... :) שיקום של האוטו יעלה למעלה מ-25,000 ש"ח על-פי הערכת השמאי וזה לא כולל נזק מכאני לא ידוע (אם בכלל יש ולכן הוא מוגדר כלא ידוע...). להערכתי, הוא צודק.. וזאת בשל העובדה שאת מחירי חלק מהחלקים אני סיפקתי לו ועוד את ה"זולים" שמצאתי וכן אפילו הורדתי את מחיר התיקון המקורי בשל העובדה שיש לי רכב אחר לחלקים שיוכל לתרום חלקים, אם כי מעט.

שחזור של מכונית כמו הבימר למצב שהיה הינו יקר ואף יקר מאוד ועם כל הכבוד לרכב, יש גם שיקול כלכלי... כל עוד וחברת הביטוח מסרבת לשלם את התיקון אני לא אתקן את הרכב בשל מחיר התיקון הגבוה.

הרכב הוערך על-ידי שמאי ב-32,500 ש"ח שזה פחות או יותר המחיר הריאלי שלו ב"שוק" ולכן חברת הביטוח מתעקשת לא לשלם תיקון ועכשיו התחילו גם להתחמק מתשלום מלא על השבתה..

כך או כך, אני ממש לא מתכוון לוותר להם על כלום ואלחם עד חורמה עד שתגיע ההמחאה ויתוקן הרכב... (בתקווה שלא האופציה השנייה - השבתה...).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אף פעם לא ציינתי את זה אבל ממש קצת אחרי שהעלת תמונות אחרי הקנייה, ראיתי בעתלית רכב כמו שלך, אותו צבע, אותו שנתון, קופי רק בלי הספויילר, במצב מושלם לחלוטין, לא היה עליו שלט למכירה.

אני לא זוכר איפה אותו רחוב נמצא כי זאת היתה נסיעה אקראית, אבל אני חושב שאם הוא עדיין שם לא יהיה קשה לאתר אותו.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

מאחל לך הצלחה במלחמה נגד הנבלות בביטוח גם אני אם הייתי פונה לביטוח אולי הייתי מקבל 2000 שקל על הפיאסטה מה אכפת להם כל ההשקעה בזמן ובכסף ובערך הריגשי של האוטו.

מזלי שהנהג הפוגע היה הגון איתי ושילם לי את הנזק.

גם לי וגם לו זה היה טוב.

פורסם
כנראה שלא הסברתי את עצמי... :) שיקום של האוטו יעלה למעלה מ-25,000 ש"ח על-פי הערכת השמאי וזה לא כולל נזק מכאני לא ידוע (אם בכלל יש ולכן הוא מוגדר כלא ידוע...). להערכתי, הוא צודק.. וזאת בשל העובדה שאת מחירי חלק מהחלקים אני סיפקתי לו ועוד את ה"זולים" שמצאתי וכן אפילו הורדתי את מחיר התיקון המקורי בשל העובדה שיש לי רכב אחר לחלקים שיוכל לתרום חלקים, אם כי מעט.

שחזור של מכונית כמו הבימר למצב שהיה הינו יקר ואף יקר מאוד ועם כל הכבוד לרכב, יש גם שיקול כלכלי... כל עוד וחברת הביטוח מסרבת לשלם את התיקון אני לא אתקן את הרכב בשל מחיר התיקון הגבוה.

הרכב הוערך על-ידי שמאי ב-32,500 ש"ח שזה פחות או יותר המחיר הריאלי שלו ב"שוק" ולכן חברת הביטוח מתעקשת לא לשלם תיקון ועכשיו התחילו גם להתחמק מתשלום מלא על השבתה..

כך או כך, אני ממש לא מתכוון לוותר להם על כלום ואלחם עד חורמה עד שתגיע ההמחאה ויתוקן הרכב... (בתקווה שלא האופציה השנייה - השבתה...).

ליאור.

הכל תלוי בך

אם תהיה מוכן לקחת כ 18-19000 ש"ח ולתקן לבד תוך הכנסת יד לכיסך לתשלום ההפרש ,סבבה מבחינת חברת הביטוח..

אם מדובר בהשבתה אתה אמור לקבל את הערך של השמאי בניכוי ערך "הגרוטאה " ובניכוי שיטת מצליח ואני מעריך כ 28000 -27 ש"ח.

הרכב מורד מהכביש אבל אתה רשאי למכור את חלקיו לכל המרבה במחיר.

אם תרצה תוכל לתבוע את חברת הביטוח לאחר מכן עבור ההורדה של שיטת מצליח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הכל תלוי בך

אם תהיה מוכן לקחת כ 18-19000 ש"ח ולתקן לבד תוך הכנסת יד לכיסך לתשלום ההפרש ,סבבה מבחינת חברת הביטוח..

אם מדובר בהשבתה אתה אמור לקבל את הערך של השמאי בניכוי ערך "הגרוטאה " ובניכוי שיטת מצליח ואני מעריך כ 28000 -27 ש"ח.

הרכב מורד מהכביש אבל אתה רשאי למכור את חלקיו לכל המרבה במחיר.

אם תרצה תוכל לתבוע את חברת הביטוח לאחר מכן עבור ההורדה של שיטת מצליח.

ההצעה של לקחת את הסכומים שרשמת לעיל לצורך התיקון כבר נמצאת על השולחן של חברת הביטוח ואני ממתין למענה בנושא...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

עצוב. :cry:

שמחה לשמוע שאתה בסדר.

בהצלחה בהמשך מול התהליך המייגע עם חברות הביטוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אף פעם לא ציינתי את זה אבל ממש קצת אחרי שהעלת תמונות אחרי הקנייה, ראיתי בעתלית רכב כמו שלך, אותו צבע, אותו שנתון, קופי רק בלי הספויילר, במצב מושלם לחלוטין, לא היה עליו שלט למכירה.

אני לא זוכר איפה אותו רחוב נמצא כי זאת היתה נסיעה אקראית, אבל אני חושב שאם הוא עדיין שם לא יהיה קשה לאתר אותו.

הרכב של חבר,

הוא לא ימכור אותה בחיים, כבר מכר אותה בעבר והצטער על כך כ"כ עד שקנה אותה חזרה.

ליאור- מאחל לך בהצלחה בתהליך מול חברת הביטוח, אבל באמת העיקר שאתה בריא ושלם!

פורסם

חבל מאד על מכונית מיוחדת שכנראה (ונקווה שלא) תושבת.

ראיתי אותה במציאות, הויא נראתה יפה ומקורית, ולאחר שעברה מקצה שיפורים היא נראתה עוד יותר טוב.

התנהלות חברות הביטוח מול בעלי מכוניות לא שגרתיות מחזירה אותי לוולבו 740 שהיתה לאבא שלי.

למרות שמדובר היה בדגם מיוחד, סירבה חברת הביטוח של הנהג הפוגע לשלם את ערכה האמיתי של המכונית, ורק בבית משפט לתביעות קטנות הושלם הסכום, וכמובן שממש ביום האחרון.

ברמת העיקרון, שופטי בית המשפט לתביעות קטנות די מתעבים את התנהלות חברות הביטוח ולרוב פוסקים לטובת המבוטח, בייחוד אם נגרם לו עוול.

ובקשר לפגיעת גוף - בכל מקרה כדאי לפנות לבית חולים - אתה יכול לקבל פיצוי, ואין שום סיבה לוותר עליו, לא ביימת את התאונה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• אחראי פורום
פורסם

עצוב לשמוע. היתה מהממת.

כמובן ששמח לשמוע שיצאת בלי פגע, אבל גם אני ממליץ להיבדק בהקדם.

לפני כמה שנים נכנס בי איזה מנוול אחד. בהתחלה כמעט לא הרגשתי כאבים ולא נבדקתי.

לאחר כחודש הגב התחתון והצוואר הרגו אותי מכאבים, טופלתי בפיזיותרפיה ארוכה אבל עד היום זה מלווה אותי.

בתביעת נזקי גוף העו"ד אמר לי מראש שבגלל הזמן שעבר מהתאונה עד לבדיקה, הפיצויים יהיו נמוכים בהרבה

ממה שהם יכולים להיות, וכך היה.

בהצלחה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ליאור מצטער לשמוע...

חבל שE28 יפה ושמורה הלכה לעולמה... אוטו כל כך אלגנטי ומהנה לנהיגה.

תמיד מפחיד אותי קצת להשתמש ברכב שאני מאוד אוהב ביום יום בדיוק מסיבות כאלה.

לפחות יש לך עוד NSU :-)

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...