Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לתאילנד לח'ברה צעירים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לטוס תאילנד בעוד מספר חודשים, קראתי המון באינטרנט על האיים, על הביקור בהם ועל תאילנד בכלל.

אבל אין חכם כבעל ניסיון ורציתי לשאול אם יש כאן ח'ברה שהיו באיים (קוסומי, קופנגן) ויכולים לתת לי עצות

הארות והערות.

אנחנו ח'ברה בני 21, טיול אחרי צבא כזה של בין שבועיים לשלושה, כמה כסף יספיק לדעתכם? הבנתי שהחודשים הטובים הם בין מרץ ליוני.

תודה

פורסם

היי

קודם כל החודשים הטובים ביותר הם מדצמבר עד פברואר אבל זה שיא העונה ולכן יקר יותר (פחות לח, יותר קריר בלילה - בגדול מאוד נעים)

במאי כבר מתחילים המונסונים ואז עדיף לא להיות בתאילנד :-)

קודם כל אני ממליץ לכם לבקר גם בצפון (צ'יאנג מאי) שזו חוויה מאוד מיוחדת ויותר אותנטית מהאיים.

לגבי התקציב - הכל תלוי בך. אתה יכול לישון בגסט האוסים במחירים של 50 שקל ללילה (ואפילו פחות) ואתה יכול לישון במלונות של 1000 שקל ללילה. בין לבין יש המון אופציות מבינוניות ועד בינוניות יקרות.

קח בחשבון שהכרטיס טיסה יקר (מעל 1000$ באלעל או באיזור ה 800$ אם תבחר לעשות עצירה באמן/קטאר/אוזבקיסטן/אוקראינה).

אני מכיר זוג חברות שטיילו בתאילנד במשך 3 חודשים בתקציב של 15 אלף ש"ח האחת.

המלצה שלי - שלח מייל למרכז למטייל עם השאלות והתוכניות שלך. הם קודם כל משיגים את המחירים הטובים ביותר (ובדקתי את זה מספר רב של פעמים) והם גם יוכלו לעזור לך לתכנן את הטיול.

http://www.lametayel-thailand.com/

פורסם

אין לי הרבה מה להוסיף על דברי דניאל.

אני לא כ"כ יודע מה ההעדפות שלכם, אבל אני הייתי מחפש משהו קצת יותר מיוחד...

חבר שלי גר בתאילנד כבר כמה שנים, והוא מדריך טיולים פרטי.

הוא ממש לא מת על כל הטיולים הממוסחרים, והוא מתמקד בטיולים לא שגרתיים, טיולים במקומות פחות מוכרים והרבה יותר אותנטיים.

יש לו אתר ממש נוח http://hananel-thailand.com/

אני ממליץ על טיול אופנועים באיים או בצפון תאילנד.

תתייעצו איתו.

דרך אגב, זה אחד הבחורים המצחיקים שאני מכיר. זורם, קליל, ליצן אמיתי...

והוא חולה נהיגה, בעיקר אופנועים. כך שיכול להיות שיש לכם נושא שיחה משותף.

אם יש לך עוד שאלות, אתה מוזמן לשאול.

יאיר.

עריכה: התמונות מהטיול אופנועים, זה אבא שלי וחברים. טסים כל שנה (פעם שלישית השנה). מרוצים מאוד!

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

לגבי התקציב - הכל תלוי בך. אתה יכול לישון בגסט האוסים במחירים של 50 שקל ללילה (ואפילו פחות) ואתה יכול לישון במלונות של 1000 שקל ללילה. בין לבין יש המון אופציות מבינוניות ועד בינוניות יקרות.

http://www.lametayel-thailand.com/

אמנם ישנם מקומות שאכן יעלו 1000 שקל ללילה, אבל מהנסיון שלי, כבר ב-100-150 שקל אתה מתחיל למצוא מקומות ברמה גבוהה (נקיים, מסודרים ונוחים). לא ממליץ להתפשר על גסטהאוס כאשר אפשר להשיג חדר נורמלי במחיר לא גבוה במיוחד.

פורסם

הייתי בקו סמוי וקו פאנגן ביוני-יולי האחרון ותנו לי להגיד לכם משהו לגבי מזג האויר. הוא השתנה.

מזג האויר ביוני היה פשוט מושלם: חם, שמש, לא חם מדי, ובשבועיים שהייתי שם ירד גשם פעמיים. פעם אחת 10 דקות ופעם אחת 20 דקות.

כמה כסף זה שאלה טובה, אני הייתי בקו פאנגן במלון שנקרא סנתיה - סדר גודל של 7000 בהט ללילה. חלום 8)

אבל זה לא מה שאתם מחפשים ובתאילנד תמצאו מלון כמעט בכל תקציב.

תגדיר תקציב ותראה מה הולך בTRIPADVISOR.

אחרי שתדעו מתי, כמה חבר'ה, וכמה כסף תצטרכו - יהיה קל יותר להחליט מה לעשות שם.

• תוכן חדש...