Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי פיג'ו 308 אוט' משנת 2009. לאחרונה במהלך נסיעה אני מקבל התרעה על gearbox faulty.

ישנה תחושה כאילו הרכב מקבל מכה אבל הוא ממשיך לנסוע נעול בהילוך שלישי(לפי מה שהצלחתי להבין).

הדבר קורה גם בנסיעה איטית בתוך העיר וגם בנסיעה מהירה בינעירונית,בכיבוי של הרכב והדלקה מחדש הכל מסתדר.

אשמח לשמוע אם מישהו מכיר את התופעה וכיצד עלי לטפל בה?

תודה רבה,

פורסם

הגיר ניכנס למצב חירום זאת אומרת שיש לך בעייה בגיר לך למוסך שיחברו לך אותו לסורק תקלות אי אפשר לאבחן תקלה דרך המחשב

• ספונסר פורום
פורסם

ככל הנראה הגיר נכנס למוד חרום ואין ברירה אלא להתחבר עם מחשב דיאגנוסטיקה ולבדוק "מה כואב לו".

אם אתה מאזור המרכז צור קשר עם סופר-גיר שבתל-אביב, מכון גירים ותיק ומקצועי ביותר שיוכל לאבחן את התקלה ולטפל בה במחיר סביר.

פורסם

האוטו אמור להיות באחריות יבואן - אין לך מה לדאוג - כנס למוסך מורשה ובדוק את האוטו.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

התופעה שאתה מתאר היא מצב חירום של מחשב הגיר.

אם עדיין יש לך אחריות - כנס למוסך מורשה לתיקון.

אם כבר אין לך אחריות - כנס לאחד ממכוני הגירים לבדיקה.

פורסם

מזכיר לי את הבעייה שהייתה אצלי, אני בעל פג'ו 206 שנת 2001 אוטומט ואצלי פשוט הייתה המכה ואז נדלקות אחת אחרי השנייה המנורות של המצבי גיר. כמו שהמוסכניק שלי אמר זה חיישנים סלונוידים משהו כזה, תבדוק את הסיפור מול מוסך מורשה אם זה באחראיות או מכון גירים.

אין כבר הבנתי מכונית צרפתית זה חתונה קתולית :2gunfire:

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

ברכב מותן גיר AL7 המוכר מדגמים אחרים של פיג'ו כמו ה-307

לגיר יש את הבעיה שאתה מספר עליה ותה לא היחיד

בדרך כלל נגמר לאחר החלפת שסתומים הידראוליים בגיר

ולפעמים הבעיה במחשב ניהול גיר

אם באחריות עסקינן הרי יצאת ללא פגע...

לי הייתה אחריות והגיר תוקן לסביעות רצוני ונהנה מהרכב ומהגיר (עד כמה שאפשר להנות)

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לפי ידיעתי מותקן גיר AL4 ולא AL7

אצלי הייתה פעמיים בעיה כזו ב-307 2007

בפעם הראשונה אם אני לא טועה החליפו שסתומים (באחריות היבואן למזלי)

בפעם השנייה הלכתי לבדיקה ואמרו שהבעיה בשמן אז החליפו או הוסיפו שמן ונפתרה הבעיה, שילמתי 600 ש"ח במוסך פיגו שמתוך זה יותר מחצי על עבודה!!

ההבדל בין חכם לטיפש הוא ששניהם חושבים אותו דבר רק שהטיפש אומר את זה בקול..:wink:

• תוכן חדש...