Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לשתף אתכם שחבר פה בעבודה היה אתמול בהר הגלבוע בטיול משפחתי, והוא אמר שהוא ראה בחניה 2 X איביזה קופרה + חלון שבור בשתיהן. אחד צהובה ואחת אדומה (אני מניח בוקנגרה?)

בנוסף הוא אמר שהם השאירו דברים ברכב, תיקים וכ"ו.

אני מפציר בכם אנשים, לא להשאיר דברים גלויים ברכב!

בנוסף, רציתי לשתף אתכם בפתרון שיכול להיות מעניין נגד גנבים כלבים.

חשבתי לקחת פאלפון מבוסס אנדרואיד, ולכתוב לו תוכנה בסיסית שתזהה תזוזה בעזרת חיישנים/מצלמה, ותצלם ותשלח במייל במיידי.

במצב כזה, אם הפאלפון מסווה ברכב, נקבל תמונה של הגנב + מיקום הרכב + אולי הקלטת אודיו.

אני לא בטוח שאצליח לכתוב את התוכנה, אם יש פה מישהו שחושב שהוא יכול, בהצלחה. אני מתכוון לנסות אבל שאף אחד לא יתפוס אותי במילה :)

דרישות מפרויקט שכזה :

1. פאלפון בסגנון HTC Desire / Galaxy S הראשון מספיק, או אפילו דברים פשוטים יותר שכוללים חיישנים מצלמה אינטרנט.

2. כרטיס סים עם אינטרנט ללא הגבלה

3. חיבור קבוע של הפאלפון למצבר הרכב וסוללת ביניים שתמנע את ריקון המצבר.

4. relay שיתעין את הפאלפון רק 3 שעות ביממה.

5. לחילופין, פאנל סולרי שיטעין את הפאלפון ללא הפסקה. יש כאלה ב Deal Extreme ב 30 דולר ועובדים מניסיון.

6. תוכנה שתדע לזהות תזוזה או שינוי דרמטי בתמונה, ולצלם ולשלוח.

היתרון הוא שאפילו אם הרכב נגנב והפאלפון מושחט, הוא כבר שלח מידע במייל.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
חחח משטרה :-)

לקוח שלנו הביא להם את מספר הרכב של הגנבים והם לא עשו עם זה כלום...

מקווה שלי יהיה יותר מזל :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

חבל על המאמץ שלך,

סביב ה 100 דולר יש כאלו מכישרים שאתה יכול לתקשר איתם בעזרת GPS, לשמוע את כל מה שקורה באוטו, מתריעים לך ברגע שיש תזוזה של הרכב \ רעש.

בטוח שבסכומים גבוהים יותר מכשירים עם מצלמה.

ראיתי בזמנו משהו כזה באתר כמו DX

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
זה יותר טוב מכלום! אפשר ללכת למשטרה, אולי זה גנב מוכר?

במקרה הטוב יקבל עבודות שירות, במקרה הכי גרוע יקבל 4 חודש בפנים. זה לא מה שירתיע אותם מלחזור לגנוב.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

אתה יכול להביא למשטרה וידאו, תמונת HD, תבנית ביומטרית, טביעת אצבע ומודול DNA מלא של הגנב.

זה לא אומר שלא הם יגנזו את התיק מ"חוסר עניין לציבור" והפניית משאבים לדו"חות מהירות לטובת משרד האוצר.

פורסם

לי גם היה בדיוק אותו רעיון עם עוד כמה אפשרויות כמו זיהוי בעלים כדי למנוע התראות שווא ואפשרות למשלוח SMS, הפעלת שיחה עם ספיקר פתוח ועוד כמה פיקנטריות.

מה שחשוב לי זו היכולת לתת התראה בזמן אמת. לאבא שלי לפני כמה שנים גנבו את הרכב ועד שאיתוראן התקשרו הרכב כבר חזר לארץ בחלקים. אני לא סומך עליהם בכלל.

יש לי הידע לפתח תוכנה כזו, אני רק מחכה לפיקנטו שלי שתגיע ואני אתחיל לעבוד על זה...

פורסם
https://market.android.com/details?id=com.dooblou.SECuRETSpyCam&feature=search_result

בלי לפתתח ובלי כלום, 8 שקל וזה שלך, תוכנה שהופכת את הפלאפון למצלמה מופעלת ע"י תנועה והעברת המידע לאימייל.

בהצלחה

ומה יצא מזה? תשאר בלי הרכב ובלי נייד להתקשר למשטרה :lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

קניתי ב-500 שקל HTC MAGIC, ופיתחתי תוכנה. מה הדרך הכי טובה למנוע מהסוללה של המכשיר מלהתרוקן אם לוקחים בחשבון שהידע שלי באלקטרוניקה וחשמל שואף לאפס?

• תוכן חדש...