Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי רוצה לקנות 2 רמקולים מי קדימה 2 מאחורה איפה שהתא מטען לא בדלתות ומגבר(בלי סאב לא רוצה סאב)ורדיו דיסק גם, עכשיו התקציב שלי נע בין 1000-1200 אני יכול למתוח עוד קצת.

עכשיו אני רוצה שיצא צליל נקי וחזק +- לא יותר מידי ולא חזק מידי שוואלה שתיהיה הנעה מהנסיעה.

עכשיו השאלה יש לי עוד שאלה האם אני צריך מגבר או לא?

וגם מה זה טויטרים?

פורסם

אם אתה רוצה לשמוע נקי וחזק- רצוי מאוד מגבר.

טוויטרים אלו רמקולים קטנים שאחראים על הפקת הצלילים/התדרים הגבוהים (trebel), והם משלימים את המידבאס/וופר שמפיק את תדרי המידריינג' והמידבאס, בד"ר יש קרוסאובר ששולט על החלוקה ביניהם, קרא על זה יותר בדביק.

ר"ד בסיסי יעלה 500 ש"ח בערך, שני זוגות רמקולים טובים כמו מורל טמפו למשל יעלו עוד 500 ש"ח כל זוג, וכבר הגעת ל- 1500 ש"ח ללא המגבר וללא התקנה. מגבר בסיסי מחברה טובה + התקנה יעלו עוד 1000 ש"ח מינימום.

יש לך אפשרויות אחרות כמו לקנות ציוד זול יותר ופשוט מאוד או לרכוש חלקים מיד שניה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אז אתה יכול להציע לי איזה חלקים כדאי לקנות, רמקולים,מגבר וזה... את השמות שלהם

כאילו בכללי אני מתכנן כך 2 רמקולים מי קדימה ו2 מאחורה איפה שהתא מטען ומגבר

פורסם

אני יצתרף ויומאר שבסכומים שרשמתה אל תצפה לאיכות סאונד יותר מדי כי ציוד זול לא יכול להפיק איכות טוב מדי, אולי אתה תתקין משהו פשוט שתהיה מרוצה ממנו, אבל לדעתי רק הציוד בסביבות 3000 זו התחלה טובה, אולי לא תצטרך לשלם על עבודה כי יש לך חבר שיודע להתקין? אחרת אני לא יודע על איזה איכות אפשר לדבר, אולי סט קבלים קבל ורמקולים קומפוננט יחסית טובי מרגיעים לבין 1500 - 2000 ש'ח ויש עוד מגבר כ1000 ש'ח אתה יודע לא כי טוב אבל גם לא להרכיב זבל

פורסם

תשמע בעיקרון אתה יכול להרכיב משהו פשוט או לחסוך עוד טיפה כסף או לקנות יד שניה, בנוסף אתה צריך לשמוע כדי לדעת מה אהבתה אבל כעיקרון מוצרים טובים עולים גם כסף טוב תבדוק מחירים

פורסם

ב- 1800 ש"ח אתה יכול לרכוש ר"ד בסיסי מחברה טובה כדוגמת פיוניר 2350 או קלריון CZ500 ושני זוגות רמקולים של מורל טמפו (או אם לחסוך טיפה בעלויות אז מורל מקסימו או JBL GTO) כולל התקנה +-

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
ב- 1800 ש"ח אתה יכול לרכוש ר"ד בסיסי מחברה טובה כדוגמת פיוניר 2350 או קלריון CZ500 ושני זוגות רמקולים של מורל טמפו (או אם לחסוך טיפה בעלויות אז מורל מקסימו או JBL GTO) כולל התקנה +-

לא מבין למה רדיו דיסק אחד עולה 1000 ומשהו והשני פחות מה הקטע פה?

ואתם חושבים שרדיו דיסק וזוג רמקולים קדמיים זה מספיק?

פורסם

אני לא דוגמא, אני את הר"ד שלי קיבלתי ומגבר יש לי עוד מהמשאית,

אני מציע לך (ואני לא מומחה סאונד, ויש כאלו שיחלקו עלי)

שקודם תשקיע בר"ד וסט קדמי נורמאלי, ומשם תתקדם לאט לאט,

אני גם בתחילת הדרך של "תוכנית השלבים" שלי למערכת שתספק אותי,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...