Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו מפנק ב 70 K לאבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יחפש מגאן 2 ליטר מטרייד אין עם אחריות ל 3 שנים או המאליבו.

המאליבו למרות התדמית אמינה, זולה לאחזקה וחסכונית. היא גם האוטו שהוא הכי יהנה ממנו לעלות איתו לתל אביב.

המאליבו גם מאוד פשוטה מכאנית ולכן קל לתחזק אותה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אמריקאיות נוצרו לאינטרסטייטים כמו אילת- ת"א. 55 מייל לשעה במשך שעות רצוף. החיסרון שלהן בצריכת דלק הוא בעיר. בכביש לת"א ,רדומה על 1700 סל"ד,המליבו תעשה 13-14 ק"מ לליטר.

פורסם

המליבו בהחלט בחירה מתאימה לדרישות - אם כי אישית הייתי הולך על מונדיאו 2007 - מכונית נפוצה ופשוטה לאחזקה, מאוזברת בנדיבות - אפילו באילת ידעו לטפל בה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קודם כל תודה רבה על התשובות המהירות שלכם.

B4 זה אחת המכוניות האהובות עלי, גם כי נהגתי באחת במשך חודש וחצי ונהנתי ממנה כל שנייה, למרות צריכת הדלק הלא כלכך טובה שלה. מצד שני אבא שלי גר באילת, לא יהיה לו הרבה נסיעות. אבל כמו שאמרת השנתון 06 פתאום נשמע נמוך .

אני חושב שאם אני אמצא B4 ממש שמורה אני הולך עליה בעיניים שמורות וכמובן שנכנסת בתקציב.

לא מצאתי את הסאאב המדוברת, וגם אין לה שוק. בנוסף באילת המוסכים לא יודעים להחליף מנורה, אני בטוח שהאוטו הזה יהיה בעייתי. בכלל הוא לא נכנס לתקציב לצערי.

הפאסאט ממש מתאימה ! הבעיה היא, שהיא פשוט מעבר לתקציב, דגם ההייליין יקר משמעותית...

בקושי 07 ב 70K מצאתי הדגם הרגיל ...

** עריכה : יש סיבה שאנשים לא אוהבים את הג'טה ? כי היא נכנסת בול לתקציב

אז לך על לקצ'ורי 06. ראיתי כמה שם שנמכרות ב75K. השינוי מההייליין זה שאין מושבים מתחממים (אך חשמליים) ומגנזיום שונים (פשוטים, כמו של הקומפורטליין).

עצה, ביד 2 יש כמה סוגי פאסאט (פאסאט החדשה, פאסאט עד 05, ופאסאט CC) תגביל את החיפוש למשנת 2006 עד שנת 2008 תחת החיפוש פאסאט עד 05, תמצא מלא מודעות שהמפרסמים טעו בהזנת הנתונים.

חפש את אותו חיפוש גם על פאסאט החדשה ותמצא מעל 250 תוצאות. בטוח יש שם אחת שתתאים לך בדרישות... יש לך גם את החיפוש המתקדם שבו ניתן לחפש לקצ'ורי וכדומה. בהצלחה

אני אישית מאוד אוהב את הג'טה, אבל היא "עממית" יותר. אין בה כלום חוץ מקרוז קונטרול בדגם ה2.0.

הכי שומר בארץ :scatter:

AAA: Audi 80>Audi A6>Alfa Romeo GT

• תוכן חדש...