Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת של JBL GTO1004 עם Morel Pulse 6 בפאביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום !!

ולעניין,

אני מעוניין לבנות מערכת לסקודה פאביה ואני מכוון ל-

JBL GTO1004 מגבר

עם Morel Pulse 6

1. איך השילוב הזה בעינכם?

2. ה- Morel יכולים להתאים לדלתות של הפאביה בהתקנה סטנדרטית? (מתקינים לי במוסך)

3. יש מקום ל-Morel גם מאחורה (בדלתות)? אם לא על מה ממליצים?

4. אני רוצה לקנות מגבר משומש (מאיציק פה בפורום) זה ממולץ? או שעדיף להוסיף 300 ש"ח ולקנות חדש?

5. אם יש לכם המלצות בתקציב של בערך 2000 אני אשמח לשמוע.

תודה רבה

פורסם
שלום לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום !!

ולעניין,

אני מעוניין לבנות מערכת לסקודה פאביה ואני מכוון ל-

JBL GTO1004 מגבר

עם Morel Pulse 6

1. איך השילוב הזה בעינכם?

2. ה- Morel יכולים להתאים לדלתות של הפאביה בהתקנה סטנדרטית? (מתקינים לי במוסך)

3. יש מקום ל-Morel גם מאחורה (בדלתות)? אם לא על מה ממליצים?

4. אני רוצה לקנות מגבר משומש (מאיציק פה בפורום) זה ממולץ? או שעדיף להוסיף 300 ש"ח ולקנות חדש?

5. אם יש לכם המלצות בתקציב של בערך 2000 אני אשמח לשמוע.

תודה רבה

אז ככה:

1. באיזור ה-1000 שקל ב-JBL הוא בחירה הגיונית. לא בטוח שהייתי הולך על יד-2 ב-700 שקל לדעתי 500 הוא מחיר נכון יותר ליד-2. אני חושב שתוכל להשיג מגבר יד-2 טוב יותר באיזור ה-1000 ש"ח.

2. השילוב של הפולס וה-JBL טוב, אני אישית מעדיף את הדוטק על הפולס, אבל יש הבדל במחיר של כ-300-400 ש"ח ביניהם.

3. מאחורה לדעתי נכנס 6.5 - כלומר טמפו ייכנס. אם בא לך - סבבה. אם לא אז אתה יכול לרכוש רמקול זול יותר רק להשלמת סאונד. אני אישית התקנתי אצלי טמפו 6.5 לא מוגברים להשלמת סאונד מאחורה. בכל מקרה עדיף לך להשקיע את הכסף הזה במקום אחר - כמו שדרוג הקדמיים לדוטק וכמובן שמאוד כדאי לך לשים סאב בבגאז' - ייתן לך הרבה יותר מ-6.5 מאחורה.

4. כבר עניתי לך.

5. קודם כל ההמלצה שלי היא לדאוג שתבוצע התקנה טובה. התקנה טובה עם ציוד בינוני ומטה תשמע טוב, התקנה חרא עם ציוד מדהים תשמע חרא. מתקין איכותי זה אלף-בית.

אתה מתכוון להשתמש ברדיו המקורי? אם כן אז אתה צריך לדעת 2 דברים:

א. אתה צריך מנחת על מנת לחבר מגבר (אלא אם כן זה מגבר עם כניסות HI LEVEL - לא בטוח שבJBL יש - יתקנו אותי יודעי דבר - מנחת טוב זה עוד כסף.

ב. הרדיו-דיסק הזה זה לא הדבר הכי איכותי בעולם, קח את זה בחשבון בתוצאה הסופית.

בהצלחה!

פורסם

שאלה מקצועית לזה שמעליי מקדימה יש לי דוטק אוביישן ומאחורה 6*9 של jbl...

את מי לחבר למגבר לדעתך ואת מי לhu?

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

יניב, לדעתי - 6.5 לא יכנסו בדלתות אחוריות של פאביה, החלון לא יוכל לרדת עד הסוף.

מקדימה אין שום בעיה לדחוף 6.5 - במקום ה-5.25 המקוריים - שסביר להניח שכן יכנסו בדלתות האחוריות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
שאלה מקצועית לזה שמעליי מקדימה יש לי דוטק אוביישן ומאחורה 6*9 של jbl...

את מי לחבר למגבר לדעתך ואת מי לhu?

ברור שעדיף לחבר את הדוטק למגבר, ככה תנצל את הסט טוב יותר.

A3

K04 Inside

פורסם

בוריס מתי אתה במרכז?

אני יחבר תדוטק ואת הסאב שלך למגבר

ואת האחוריים לhu?

hu:pioneer 5250sd,amp:gto 1004,rear:jbl p953,comp-FOCAL 165V1,SUB-Radioactive GZRB 10XBT

פורסם

אצלי אני מריץ את הדוטק על 1004 עם מערכת מקורית של פוקוס .

הסאונד טוב אבל המנחת מוריד מאוד מהאיכות השדרוג הבא זה מערכת .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

מנחת מוציא יציאה של מגבר למערכת מקוריות שאין להם יציאה של מגברים .

את המנחת השאלתי מישראל לתקופה קצרה עד שאני יקנה דאבל דין .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
יניב, לדעתי - 6.5 לא יכנסו בדלתות אחוריות של פאביה, החלון לא יוכל לרדת עד הסוף.

מקדימה אין שום בעיה לדחוף 6.5 - במקום ה-5.25 המקוריים - שסביר להניח שכן יכנסו בדלתות האחוריות.

אם כך, זה רעיון נהדר, להעביר את הקדמיים אחורה ובכך לחסוך כרגע רכשיה של רמקולים חדש מחד ולהרוויח סאונד מאחורה מאידך.

SHAY13 -

א. גם אני חושב כמו בוריס - לחבר את הדוטק.

ב. מה עדיף? הפוקאל או הדוטק? אני מעדיף את הדוטק - אבל זה לא אומר כלום, זה תלוי בהמון גורמים שונים ואתה חייב לשמוע ולהחליט בעצמך. אני "גרופי" של הדוטק, אז בתקציב של עד 1300-1500 ש"ח אני מנסה לדחוף אותו בכל התקנה. יש הרבה כאן שלא יסכימו איתי, אבל אני חושב שאפשר להגיע לתוצאות מצויינות עם דוטק בקלות. גם ההרץ אנרג'י טובים, עם הפוקל לי ספציפית יותר קשה.

ג. מנחת (בפשטות) זה משהו שמתמשים בו על מנת לחבר מגבר לרדיו-דיסק שאין לו הגברה. יש פה המון חסרונות, מעט יתרונות ולמרות זאת זה נפוץ מאוד. הסבר מעמיק יותר תמצא בחיפוש.

• תוכן חדש...