Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לעוזרים,

יש לי פונטו ספייס 04. אוטו שלא עושה לי בעיות בדרך כלל.

היום באמצע הנסיעה ההגה נהייה מאוד קשה ונורית הגה הכוח האדומה – נדלקה. כיביתי את המכונית והתנעתי שוב, והתקלה "נעלמה". אין נורה וההגה חזר להיות תקין. בנקודה זו אגיד שלפני שבועיים נדלקו לי שתי נורות כריות אוויר (ולא התפנתי עד עכשיו לפתור את הבעיה).

יכול להיות שהתקלה הייתה זמנית ונעלמה? (הלוואי). או שאני צריך לצפות בהכרח שהיא תחזור שוב.

ואם וכאשר, כמה יעלה תיקון? ואיפה?

• ספונסר פורום
פורסם

חבל שלא טיפלת בנושא כריות האוויר עד עכשיו, מדובר בנושא בטיחותי מהמעלה הראשונה!

לגבי ההגה - ייתכן שהתקלה תעלם לזמן ארוך וייתכן שהתופעה שתיארת תחזור על עצמה בתדירות הולכת וגוברת עד לתיקון הבלתי נמנע. בשלב זה לדעתי אין טעם להיכנס לפאניקה, אם המצב יחמיר נפנה אותך לבעל מקצוע שיוכל לטפל בבעיה במחיר סביר.

פורסם

היה לי בעיה דומה עם ההגה ואני שנתון מתחתייך, התקלה נעלמת בזמן שהמצבר טעון (אחרי נסיעה ארוכה) או כשהוא חדש.

חבל שהבעלי מקצוע בארץ כולל המוסכים מורשים מנצלים את המצב בשביל לעשות קופה על הבעלים של הרכבים האלה, ולא אומרים שבעצם צריך להחליף מצבר.

אני החלפתי מצבר והבעיה לא חזרה טפו טפו, מזל שלא הייתי פזיז ולא מיהרתי לזרוק אלפי שקלים בשביל לסדר את זה

פורסם

תודה רבה! אנסה לראות מה המצב עם המצבר, בתקווה ששם טמונה הבעיה והפיתרון.

ממליצים על מקום אמין וזול באזור פתח תקווה - ראש העין - כפר קאסם (ברצינות) ?

מבהיל לראות את המחירים שרואים פה על תיקון הגה כה (3,000 שקל? WTF)

• תוכן חדש...