Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבוד שמן מנוע - גטס 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כאמור בכותרת, הטיפול האחרון בוצע לפני 6K קילומטר, הוחלף שמן מנוע ופילטר שמן. (על הקבלה רשום PAZ 0366, לא מצאתי את זה באתר של פז שמנים[זאת פעם אחרונה שאני הולך למוסך מורשה, אני לא מסוגל לא להיות ליד הרכב בזמן הטיפול])

בדקתי שמן בכל התקופה הזאת, ועד אתמול שבדקתי שוב והחלטתי שהמפלס נמוך מדי, ע"פ המדיד.

מהסתכלות זריזה מתחת למכסה מנוע, ובחלקו התחתון של המנוע, לא נראית נזילה והכל יבש.

יש קצת "רטיבות" של שמן בין מכסה השסתומים לבין גוף המנוע, אבל לדעתי זה לא משהו כזה קריטי שיגרום לאיבוד של רוב כמות השמן. בכל מקרה אחליף את האטם בהזדמנות הקרובה.

אין עישון מהאגזוז.

מה עוד יכול לגרום לכזה איבוד שמן בזמן יחסית קצר? האם זה טבעי שהשמן נעלם עם הזמן ברכב ישן יחסית?

Stay Dirty

פורסם

האם בדקת את מפלס שמן המנוע לאחר הטיפול ואתה יודע בוודאות מהו גובה המפלס שהיה ?

כמה שמן איבד המנוע ?

תיאורטית ומעשית כול מנוע 'אוכל' שמן בכמות מסויימת. במהלך החיים הכמות עולה במידה מסויימת בתלות במצב המכני של המנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

תאמין לי מרק, אני אחרי מה שעבר עלי במאזדה 6 שהיה אחלה אוטו אבל בגלל שהוא אכל קצת שמן וכמה מוסכניקים אמרו לי הלך המנוע ובגללם זרקתי את האוטו והוא היה מדהים כמו חדש ואחרי שמכרתי אותו התברר שהיה גומיה באחד השסתומים דפוקה,וזה כול הסיפור.

אז אני הפסקתי להאמין למילות פשוטות כמו "הלך מנוע" , וחבל מאוד, קודם כל בכל תקלה חייבים לבדוק 10 פעמים ואז אפשר להחליט.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

סבבה, תודה חבר'ה :) הרגעתם אותי. אני הולך לבצע את כל הבדיקות שצריך, ונחזור לעדכן.

(בדקתי כמובן כשהרכב קר ובמישור. המים הירוקים נראים תקינים וירוקים 8) )

Stay Dirty

• תוכן חדש...