Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כביש נהיגה - יער יתיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה כתבה, נשמע יופי של כביש.

הוריה של אשתי גרים בערד, ולפעמים בשבת בבוקר כשמשעמם, אני לוקח את הרכב ומסתובב קצת באזור. לפני כמה זמן נסעתי את הקטע מצומת תל ערד ועד לבית יתיר. בהחלט עושה חשק להמשיך ולחקור את המשכו של הכביש. :-)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אהבתי!

מקורי לקרוא לקו הירוק "גבול".

האזור אכן מרהיב ביופיו!

יש ביישובים הקטנים האלה בכל זאת כמה מאות תושבים!

וחוץ מזה הכביש ממשיך אל ההתנחלויות של דרום הר חברון, אז זה בהחלט כביש שומם יחסית, אבל לא נטוש/ריק.

פורסם

סליחה שאני קוטע את החגיגה, אומנם זה כביש מעניין בהחלט ואחלה נוף אבל בשעות הלילה אתם עלולים לסכן שם חיי אדם בלי להיות ממש מודעים לכך כי הכביש וסביבתו לא "ריקים מאדם" כמו שאתם חושבים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סליחה שאני קוטע את החגיגה, אומנם זה כביש מעניין בהחלט ואחלה נוף אבל בשעות הלילה אתם עלולים לסכן שם חיי אדם בלי להיות ממש מודעים לכך כי הכביש וסביבתו לא "ריקים מאדם" כמו שאתם חושבים.

לא הייתי נוסע שם בלילה גם אם היית משלם לי.

טוב, תלוי כמה משלמים.

אבל בכל מקרה הייתי עושה את זה עם פנסים פתוחים, זה עוזר!

פורסם

ידידי,

זה לא המקום בדיוק לפרט למה וכמה, בוא נסכם את זה בכך שגם עם פנסים פתוחים אתה עלול מאוד לסכן חיי אדם באיזור הזה בשעות הלילה, לאו דווקא את החיים שלך כנהג.

אני ממש לא ממליץ על הכביש הזה כעל כביש נהיגה לשעות הלילה כיוון שיש בו הרבה קטעים שבשעת לילה חשוכה הולך רגל עלול לעלות על הכביש מבלי להבחין שהוא ירד מהשוליים ועלה על הכביש (או מקרים של חציית הכביש מבלי להבחין שחוצים כביש), תוסיף לזה את העובדה שאותו הולך רגל עלול להיות מאוד תשוש ולא עירני למכונית שתטוס אליו מאיזו פנייה.

רמזתי מספיק, מי שהבין שישמור לעצמו את מה שהבין, מי שלא הבין שייסע שם מאוד בזהירות בלילות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נראה ונשמע מעניין מאוד, איזה כיף לגלות עוד כביש מהנה באיזור.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

עידן צודק, בנסיעה מהירה בשעות הלילה באיזור הזה קיים סיכוי לפגוע בהולך רגל, ולעתים אכן יש שם כאלה.

הייתי ממליץ להימנע מהתנהלות בכביש הזה בזמן החשיכה - לא מהסיבה הבטחונית, אלא רק מהסיבה הבטיחותית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מצטער לאכזב אבל רוב הקטע, מקצת אחרי חורה, פשוט הרוס לחלוטין, לא רק שהוא לא מתאים למכוניות ספורטיביות נמוכות, גם משפחתיות רגילות עלולות להיכנס שם לאחד מהבורות הרבים שיש ולשבור ג׳אנט, קרטר ועוד. החצי הראשון פשוט הרוס לחלוטין ולא מאפשר נסיעה בקצב גבוה. הקטע השני בתוך היער כבר הרבה יותר טוב אך הבעיה שהוא צר ויש לעיתים תנועה נגדית. הירידה לכיוון תל ערד מדהימה אבל קצרה מידי.

אם מדובר בטיול משפחות, אז כן, אפשר לנסוע לאט ולהתחמק מבורות, אך נהיגה ספורטיבית תשבור את האוטו בחלק הראשון והארוך, החלק השני צר מידי ודי מסוכן.

פורסם

זו לא בחירה טובה לנהיגה מהירה או מסוכנת ,מלבד חיי אדם קיימת סבירות בלילה גם לעקור חיי חיות בר ויש שם הרבה .

אנא אל תקלקלו את המעט והיפה שנותר .

במקום לשרוף דלק תתעכבו באתרים עם חקלאות עתיקה ,האזור היה מוצף לפני זמן רב במטעי זית ויש הרבה מתקנים באזור .

פורסם

גם אני לא חושב שזה כביש מתאים לנהיגה "חזקה." איכות המיסעה היא כזאת שבפירוש יכולה לגרום זעזוע ואף נזק לרכבים, בייחוד אלו קשוחי וקצרי המתלים, ובכל מקרה לא לאפשר נהיגה בביטחון, ואיכות הסלילה גם איננה מספקת אחיזת כביש ראויה לשמה. בכביש יש משתמשים, הולכי רגל מזדמנים וגם חיות בר, ובעיקר - הוא צר ואין לו שוליים שיספקו מרווח בטחון לטעות שלי או של הנהג הבא מולי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
מצטער לאכזב אבל רוב הקטע, מקצת אחרי חורה, פשוט הרוס לחלוטין, לא רק שהוא לא מתאים למכוניות ספורטיביות נמוכות, גם משפחתיות רגילות עלולות להיכנס שם לאחד מהבורות הרבים שיש ולשבור ג׳אנט, קרטר ועוד. החצי הראשון פשוט הרוס לחלוטין ולא מאפשר נסיעה בקצב גבוה. הקטע השני בתוך היער כבר הרבה יותר טוב אך הבעיה שהוא צר ויש לעיתים תנועה נגדית. הירידה לכיוון תל ערד מדהימה אבל קצרה מידי.

.

אה, לא צריך להגזים, הקטע ליד חורה לא נראה כמו גבינה צהובה, צריך קצת לפקוח עיניים וזהו.

לנסוע נסיעה מהירה מאד לא הייתי ממליץ באף אחד מכבישי הארץ(!)

תנועה נגדית יש בכל כבישי הנהיגה בהם נסעתי עד היום (מלבד ברחובות חד סטריים בעיר, שם אין תנועה נגדית)

• תוכן חדש...