Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני מחפש רכב שני בשבילי בטווח ה-10000 ש"ח שישמש לנסיעות לעבודה כ-50 ק"מ ביום ברובם בינעירוני שיהיה אמין,נוח, חסכוני ובעל גיר ידני בלבד(עם עדיפות למנוע 1600)

ההתלבטות שלי היא בין הסובארו גרנד לאונה 1996-1999 לבין פונטו ספייס שנים 2001-2003

מה דעתכם ועל מה הייתם ממליצים?

פורסם

מבלי להיות סטיגמתי - סובארו באופן חד-משמעי, האמינות שלהן ידועה מאוד.

לעומת פיאטים - אהמממ, שאמינותם לא נחשבת לגבוהה במיוחד.

מצד שני - אם תמצא פיאט סופר שמורה עם קילומטראז' נמוך - שווה לשקול אם כי

אני אישית, מניסיון לא קטן, לא הייתי מתקרב לאיטלקיות/צרפתיות.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

ברצוני לחלוק על דעתו של המלומד שמעלי.

מניסיון רב על שני הרכבים הנ"ל (שניהם היו בבעלותי בעבר), אני יכול לומר לך שהפונטו ספייס רכב הרבה יותר מודרני מהסובארו גרנד לאונה (אפילו מהאיפרזה), ואין לו שום בעיות של אמינות, במידה וטופל כמו שצריך.

אתה תהנה הרבה יותר מהפונטו מאשר מהסובארו. קח נסיעת מבחן על שתיהן ותיווכח בעצמך.

פורסם

חשוב לי לציין שיש לי ניסיון עם האימפרזה - והיא אמינה בצורה מוחלטת.

מצד שני - אין לי שמץ של ניסיון עם הפיאט ואני בהחלט מקבל את דברייך, פיאט ידועים

בתכנון הגאוני ובהנאה מהנהיגה - לצערי אני סקפטי לגבי הביצוע בפועל :)

בכל מקרה, בהצלחה עם כל רכב שתבחר!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

1. הסובארו היא משפחתית זללנית בת 13 במקרה הטוב ובת 16 במקרה הרע. האם אתה באמת צריך משפחתית?

2. הסובארו הוצגה בשנת 1993. הפונטו הוצגה בשנת 2000.

3. לפונטו יש 2 כריות אוויר + ABS. לא לכל הדגמים של האימפרזה יש אבזור בטיחותי כזה. בטח ובטח מבחינת כוכבי בטיחות היא נופלת מהפונטו.

4. הפונטו משיגה צריכת דלק של 1:15 בתוך העיר, ומתקרבת ל-1:20 מחוץ לעיר.

5. לפונטו יש הגה חשמלי עם אפשרות לתמרון עירוני - פונקציה נהדרת.

האמינות היא כמובן נגזרת של הטיפולים, ברכב כ"כ ישן. אני כבר נפלתי במלכודת הסובארו בת 16 האמינה עד מאוד ומצאתי את עצמי מדי 1000 ק"מ מחליף משהו אחר, ויצא לי להכיר כל מגרש פירוק אפשרי ברדיוס של 50 ק"מ מהבית שלי בקריות.

גם בזבזתי זמן על מוסכים, כסף רב על תיקונים ועל צריכת דלק עודפת וכמובן עצבים.

לי יש תירוץ - אני קניתי את הסובארו שלי בשנת 2002, אז היה שוק אחר ואי אפשר היה לקנות ב-10K רכב מודרני לגמרי אלא רק גרוטאות. לך אין תירוץ - אז תחשוב לבד מה כדאי לקנות.

פורסם

היתה לנו במשפחה פונטו 2002 ידנית כמעט 8 שנים, רכב אמין, חסכוני מאוד, עדיף לך מאשר הסובארו,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

תודה רבה לכולם רציתי רק לדעת ממי שיודע אם יש הבדל משמעותי בין מנוע ה-60 כ"ס לבין ה-80 כ"ס של הפונטו(8V ו-16V)???

• תוכן חדש...