Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנשא אופניים לפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש מנשא אחורי לזוג אופניים לפיג'ו 206, אני בספק אם מישהו נתקל בדבר כזה.

חיפוש ב AutoMaxi לא הניב תוצאות. מישהו מכיר אולי?

במידה וקיים, האם כדאי להזמין בחו"ל?

תודה מראש.

פורסם

בוקר טוב, יתכן ואתה יודע- ואם כן אז תתעלם:

למנשא אחורי (לא על הגג) חובה לקנות לוחית זיהוי צהובה, נוספת, שאותה אתה תולה על האופניים. אם המספר המקורי מוסתר בשעת הובלת האופניים אתה עלול לקבל דו"ח תנועה על הסתרת המספר.

פורסם
בוקר טוב, יתכן ואתה יודע- ואם כן אז תתעלם:

למנשא אחורי (לא על הגג) חובה לקנות לוחית זיהוי צהובה, נוספת, שאותה אתה תולה על האופניים. אם המספר המקורי מוסתר בשעת הובלת האופניים אתה עלול לקבל דו"ח תנועה על הסתרת המספר.

מודע, אבל תודה על האזהרה.

פורסם

אני ממליץ (ומשתמש) במנשא של חברת SARIS דגם BONES 2

http://www.amazon.com/Bones-Bicycle-Trunk-Rack-Bike/dp/B0055QGS4Q

לא אמרת מה התקציב שלך אבל המנשא הזה עולה סביבות ה600 ש"ח (זה ל2 זוגות, 3 זוגות יקר יותר)

כשאתה לא משתמש בו אז הוא מתקפל ותופס יחסית קצת מקום ויתרון נוסף הוא ההתאמה שלו לסוגי הרכב (סדאן, האצ'בק וכו'..)

הוא עשוי מפלסטיק איכותי כזה ולפחות לי, נראה שהוא לא שורט את הרכב בניגוד למנשא הצהוב אבל בכל אופן כדאי לשים מגבת או משהו רך בנקודות המגע של זרועות המנשא עם האוטו.

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

יותר חשוב מהמספר, הוא לוודא שאכן המנשא והאופניים קשורים היטב. נתקלתי כבר במקרים שהאופניים השתחררו מהמתקן, ורק בזכות המזל לא נכנסו לשמשה של הרכב הנוסע מאחור.

המנשאים הכי מוצלחים הם אלו שמתלבשים על וו גרירה.

אם כי הם יקרים, ודורשים התקנת וו גרירה.

אחריהם מנשאי הגג, ורק בסוף מנשאי בגאז' איכותיים כדוגמאת ה־Bones.

• תוכן חדש...