Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.8T

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מאיזה שנה התחיל יבוא הרכב הנ"ל לארץ?

הבאנתי שיש שני דגמים, 4X2 ו 4X4

מה ההבדל במחירים? האם שניהם 6 הילוכים ? זאת הגירסה 180 כוח סוס של ה 1.8T אם אני לא טועה?

האם יש סיכויי למצאו כזאת משומשת למכירה? היא נחשבת לנדירה בארצנו?

ובכלל כל מה שאתם חושבים על הרכב אתם מוזמנים לרשום פה אשמח לקראו את חוות הדעת שלכם.

תודה רבה לכולם.

יום טוב

=========================================

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם
שלום.

מאיזה שנה התחיל יבוא הרכב הנ"ל לארץ?

הבאנתי שיש שני דגמים, 4X2 ו 4X4

מה ההבדל במחירים? האם שניהם 6 הילוכים ? זאת הגירסה 180 כוח סוס של ה 1.8T אם אני לא טועה?

האם יש סיכויי למצאו כזאת משומשת למכירה? היא נחשבת לנדירה בארצנו?

ובכלל כל מה שאתם חושבים על הרכב אתם מוזמנים לרשום פה אשמח לקראו את חוות הדעת שלכם.

תודה רבה לכולם.

יום טוב

הגירסה של ה1.8 טורבו 180 סוסים מתנהגת כ 4על 4 למרות שאם אני לא טועה זה לא 4 על 4 קבוע.

הרכב עם 6 הילוכים והרכב לא נדיר במיוחד

הרכב די כבד ומניסיון אישי ממש לא מהיר במיוחד וגם התחושות כך!!

הרכב קיים משנת 2001 אם אני לא טועה ובשנת 2003 עבר מתיחת פנים מוצלחת כאשר הרכב נראה הרבה יותר טוב ו"קרבי"

רכב נחמד פוטנציאל שיפור לא רע אך זה ממש לא אימפרזה טורבו

יותר כמו איביזה טורבו חזקה עם התנהגות כביש קצת משופרת

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

שנת 2002 שווקה עם מנוע 1.8T הנעה כפולה (הלדקס) וגיר שישה הילוכים

שנת 2003 ועד היום משווקת עם מונע 1.8T הנעה קידמית וגיר שישה הילוכים

בשני הרכבים מותקן מנוע + טורבו זהה לגולף GTI ולאיביזה טורבו רק בגדישה גבוהה יותר.

בשנת 2003 ועד היום הורידו את מערכת ההלדקס ושיווקו את הרכב עם גנטים 17" וקיט חצאיות של קופרה, ואיכות ההרכבה בתא הנוסעים שופרה פלאים

הרכב אינו נדיר וניתן למצוא אחת למכירה

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

היתה כתבה במגזין "רכב" על אחד שישפר (החליף טורבו ועוד חמוצים) את הלאון שלו ב15K והביא אותה ל250 כ"ס בערך אני יבדוק עוד מאט אם תירצה עוד פרטים תגיד לי...

אן לי אוטו :( HELLP!

פורסם

נהגתי קצת על גרסת ההנעה הקדמית. יש פה בחור נחמד בפורום שהוא בעלים של כזאת (20VT).

היא נראית מצוין מבחוץ. מבפנים - לא יודע בנוגע לאיכות ההרכבה אבל האיבזור מחפיר למדי. הגיר מצוין, המנוע מצוין, אבל ההגה גרוע (כיאה ל-VW) והתנהגות הכביש דורשת שיפור.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי תודה לכלום.

האם כדי באותו סום אפילו טיפה פחות ללכת על האמפרזה WRX ? משומשת?

איך שני הרכבים מבחינת אמינות?

כמה זמן אחריות במידה וקונים לאון חדשה מהחברה?

איך שניהן מבחינת עלות ביטוח?

אני בטוח שהאמפרזה תיהיה יותר זללנית בדלק, מה לגבי עלויות להכנס איתן למוסך?

האם הסובארו נשארת סובארו?

SILVER GT99

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=533D1E2E264446D48118FF4BF6F82A9A&alid=193177

פורסם
אוקיי תודה לכלום.

האם כדי באותו סום אפילו טיפה פחות ללכת על האמפרזה WRX ? משומשת?

איך שני הרכבים מבחינת אמינות?

כמה זמן אחריות במידה וקונים לאון חדשה מהחברה?

איך שניהן מבחינת עלות ביטוח?

אני בטוח שהאמפרזה תיהיה יותר זללנית בדלק, מה לגבי עלויות להכנס איתן למוסך?

האם הסובארו נשארת סובארו?

WRX עדיפה בהכל, חוץ מצורה וצריכת דלק.

אמינות ? לא יודע לגבי הלאון, הWRX מראה אמינות גבוהה.

עלות ביטוח משתנה מאדם לאדם, שתיהן לא יקרות במיוחד, אבל תרים טלפון לסוכן שלך - הכי טוב. אני שילמתי על GT כ4400 למקיף (לא כולל חובה, רק מקיף).

עלויות מוסך, אני משער שדומות.

האם הסובארו נשארת סובארו? לא הבנתי את השאלה...

גיא

פורסם

מהבחינה שלסובארו יש מן שם כזה שסובארו זולות לטיפול... האם הגרסאות הספורטיביות גם כך?

כי למשל היה לי פונטו טורבו והאחזקה הייתה הרבה הרבה יותר יקרה מפונטו רגילה שבדרך כלל האחזקה של פונטו רגילה דיי זולה.

תודה על התגובה

SILVER GT99

פורסם
מהבחינה שלסובארו יש מן שם כזה שסובארו זולות לטיפול... האם הגרסאות הספורטיביות גם כך?

כי למשל היה לי פונטו טורבו והאחזקה הייתה הרבה הרבה יותר יקרה מפונטו רגילה שבדרך כלל האחזקה של פונטו רגילה דיי זולה.

תודה על התגובה

מן הסתם עלויות אחזקה של דגם ספורטיבי יהיו די הרבה יותר יקרות מהדגם הרגיל בכל קונצרן

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

תודה על התגובה

מן הסתם לא. החלפים בWRX יהיו יקרים יותר. קלאצ' יקר בהרבה, בלמים וכו'.

אני הייתי יותר מוטרד מצריכת דלק גבוהה ולא מטיפולים שגם אם יהיו מעט יותר יקרים יהיו פעם ב... מה שכן, קלאץ - יקר!

מצאתי לך הודעה שתעזור לך, הנה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=24064&highlight=%EE%F9%E0%E1%FA

גיא

פורסם

יתרון גדול גם בתא הנוסעים של הלאון לעומת האימפרזה

למרות שהWRX ששופרה פלאים מהGT עדיין תא הנוסעים בנוי ברמה מאוד ירודה ובסיסית ויפנית משהו, אם אינני טועה אפילו בקרת אקלים אין שם

לדעתי תא הנוסעים בלאון הרבה יותר מושקע, מעוצב, ואיכות החומרים גבוהה בהרבה.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

יתרון גדול גם בתא הנוסעים של הלאון לעומת האימפרזה

למרות שהWRX ששופרה פלאים מהGT עדיין תא הנוסעים בנוי ברמה מאוד ירודה ובסיסית ויפנית משהו, אם אינני טועה אפילו בקרת אקלים אין שם

שי

צודק! אם כי האימפרזה לא כזו נוראה. אגב לא הייתי אומר שהוא בנוי בצורה ירודה, אלא שהוא פשוט לא מאובזר \ מעוצב. אין בעיה עם רמת הבניה עצמה.

גיא

פורסם

מתי ישבת פעם אחרונה בלאון טורבו?

אני ישבתי בלאון של אודי (20VT), שנת 2003 אם אני זוכר נכון. הנעה קדמית. תא הנוסעים נראה טוב ממבט ראשון, כיאה לתוצרת פולקסווגן. אבל אודי מיד התלונן על רמת הגימור העלובה. לפני כן הייתה לו בורה, ורמת הגימור בה הייתה גבוהה פי כמה. בלאון יש חומרים פחות טובים, חסרה תאורה בכל מיני מקומות, פחות איבזור, פחות כיוונונים למושבים, אין מראה נגד סינוור, אין חיישני גשם, אין רדיו מקורי.

האיבזור הפנימי בלאון כולל: בקרת אקלים, הגה ובלם יד מעור, מושבי ספורט, מערכת בקרת יציבות ומשיכה, מחשב דרך, לוח שעונים לבן, טיטניום בידית ההילוכים וגג שמש חשמלי. ות'כלס, הוא נראה פשוט בדיוק כמו זה שב-WRX.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה אתם מתלוננים על איכות ירודה מזו של VW?

לא סתם המחיר זול בכמה עשרות אחוזים

ואגב-ראיתי כבר פעמיים במו עיני ליאון4 מעיפה אימפרזה WRX

לא יודע איך -אבל זה מה שהיה.

ואגב בתחום האמינות סיאט עולים על VW ברמת התקלות בכל אופן

פורסם
למה אתם מתלוננים על איכות ירודה מזו של VW?

לא סתם המחיר זול בכמה עשרות אחוזים

ואגב-ראיתי כבר פעמיים במו עיני ליאון4 מעיפה אימפרזה WRX

לא יודע איך -אבל זה מה שהיה.

ואגב בתחום האמינות סיאט עולים על VW ברמת התקלות בכל אופן

אני ראיתי פיאסטה 88 מעיפה אימפרזה טורבו GT מעמידה, ואני הייתי הנהג של הGT, פשוט נסעתי לאט, הרכב היה קר. או במילים אחרות גם אם הם עשו פתיחות תמיד יכול להיות נהג טמבל באחד הרכבים, WRX מהירה יותר בכל תאוצה אפשרית מליאון, כאשר שתיהן סטנדרטיות. אם שתיהן משופרות, עדיין לאימפרזה יתרון בגלל מערכת 4X4 טובה יותר.

גיא

• תוכן חדש...