Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם בגאז' גדול עד 30-40K =)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניגוד לרוב אשכולות ה"מחפש קופסת גפרורים עם מנוע מפלסטיק שמונע על חשמל או גז או כל דבר פלצני כזה או אחר", אני מחפש רכב עם בגאז' גדול, רצוי ידני, שיהיה מעניין לנהיגה כי זה גם חלק מהעניין לא? :wink:

ביצועים פחות חשובים, למרות שכן הייתי מעדיף משהו שיהיה מוגדש מקורי מהחברה כדי שאחר כך אם אני באמת ירצה לסחוט מהמנוע קצת מיץ אני לא יצטרך לשבור את הראש. אבל מנוע חזק זה בגדר חובה!

*** רכבי סטיישן שישארו מחוץ לאשכול הזה! ***

אגב, הסטיישן היחידה שעושה לי את זה זה האימפרזה 2.0R אבל הם יקרות מדי בשבילי. =\

הרכב יישאר אצלי כנראה הרבה זמן, כי הוא הולך להיות רכב פרוייקט. ו... זהו אני חושב! :-)

בינתיים חשבתי על כמה דברים והמליצו לי על עוד כמה:

A4 1.8T, קשה מאוד למצוא ידניות אם כי לא בלתי אפשרי, שמעתי על הרבה בעיות גיר ואמינות. תתקנו אותי בבקשה אם אני טועה.

כמובן שלידה מתייצבת הפאסאט, אני מבין ששניהן בערך אותו דבר, הפאסאט יותר נוחה ומרווחת? :oops:

פורד מונדאו, בגאז' ענק והרכב נוח, מרווח והכל אבל אי אפשר למצוא ידניות כאלה. וחבל.

פולקסווגן בורה, בגאז' גדול בצורה מפתיע לכזה אוטו קטן, ולא בעיה למצוא 1.6 ידניות. איך הן מבחינת אמינות ונהיגה נטו??

פז'ו 406, גם עליהן שמעתי שהן נוחות ואמינות בצורה מפתיעה יחסית לפז'ו. (ז'אן לואי עשה שיעורי בית לאוטו הזה?? :lol: )

אבל גם פה אי אפשר למצוא ידניות ב-כ-ל-ל. וחבל!

אז תרביצו בהמלצות, שוב, אני לא נעול על רכב מוגדש אבל זה יהיה פלוס, כי רוב הסיכויים שאני יצטרך לסחוט ממנו עוד כמה סוסים בגלל תוספות משקל משמעותיות, מאוד! (בערך עוד 100-150 ק"ג ביום יום) אז כוח זה משהו שאני לא יכול לוותר עליו כי אחרת אני ירגיש שאני נוסע באיזה משפחתומטית מאזדה וזה לא בא בחשבון.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

למרבה הצער, אתה גר בישראל. וזה אומר, שאין להשיג בעשר השנים האחרונות מכוניות גדולות בעלות גיר ידני. את השתיים-שלוש שכן תמצא בלוח יד2, תגלה שהיו בעברן לימוד נהיגה, מוניות, או שהן פשוט ישנות מדי. יש סיאט טולדו, יש לה תא מטען די גדול. אה, ויש גם ספורטיביות כמו סובארו אימפרזה, אבל אחרי אוברול...

אולי תחפש רכבי שטח? לרבים מהם תא מטען גדול, ופה-ושם גם גיר ידני (למשל, ניסאן טרנו, לנדרובר פרילנדר, יונדאי גלופר וכו').

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

יש את המגאן שלי (לא לימוד נהיגה, לא מונית ולא ישנה מידי) :lol:

חוץ ממנה נסה למצוא אוקטביה או לעבור לגירסאות הדיזל שקיימות גם בגיר ידני

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שלומי

היות ואני יודע על איזה סוג של פרוייקט אתה כנראה מדבר (ובבקשה אל תגיד לי שאני מתעלק :-D) אני אגיד לך איזה רכב אני חיפשתי במקור בכדי לעשות בו פרוייקט שכזה.

תאמין או לא אבל אני בכלל חיפשתי יונדאי סונטה בין השנים 2003 עד 2006

או קיי אז הרכב אוכל 1:8 למרות ששמעתי שבכלל אם נוסעים עליו רגוע 1:10 אתה בהחלט יכול לראות ממנו.

זה רכב ע-נ-ק שבכלל מכוייל לארה"ב, תא המטען שלו פשוט ענק גם כן והרכב מאוד מאוד אמין ומאוד נוח לנהיגה - אתה יכול למצוא כאלו במחירי ה40 כבר נראה לי גם בדגם הבא שהתחיל ב2007 ואתה תמצא שם כבר ריפודי עור וגג נפתח.

אלא אם כן לא איכפת לך להחזיק 2.7 ליטר ואז גם בדגמים של ה2003 עד 2006 שהם העתקת עיצוב של יגאור STYPE בתכלס - אתה תמצא את כל הפינוקים האלו.

----------- אם אתה מחפש ידני

ההצעה שלי היא לחפש רכבים אירופיים - גרמניים, צרפתיים, צ'כיים

סקודה אוקטביה ידנית - תא מטען בית קברות. רכב פצצה.

רנו מגאן 1.5 טורבו דיזל ידנית - תא מטען 520 ליטר

אתה גם יכול לחפש פאסאט ידנית אבל הן נדירות יותר והתחזוקה - אני לא מקנא בך.

אם אתה רוצה להשאר שפוי ועם כיס בלי חורים - תבדוק את העצה שלי לגבי הסונטה - אל תשכח שככל שהרכב משעמם מבפנים, אחרי הפרוייקט שלך הוא יהיה מאוד מפנק ויפצה על כך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התגובות, לכל מי שהגיב.

האמת דיזל יכול להיות התשובה, אבל בעייתי למצוא רכב דיזל שלא היה מונית\רכב לימוד נהיגה ששווה את הקניה. במיוחד אחד ידני.

אם לא כך העניין אנא תקנו אותי.

דיזלים אפשר לשפר? כמובן שהכוונה לTDIים למיניהם. ובלשפר אני מתכוון צ'יפ\צנרת\אינטרקולר וכו'. האם זה באמת עוזר וושווה לעשות את זה?

לא לשכוח שגם לא מדובר בשיפורים לצורך ספורטיביות, רק לצורך "סחיבה" טובה של הרכב.

כמו שאם אני יחליף קפיצים אחוריים למשהו ארוך וקשיח יותר, זה לא לצורכי אחיזה. :lol:

אדי, אתה ממש לא מתעלק, שמח שהגבת, דווקא אתה יודע יותר טוב מכולם פה על מה אני מדבר,ה"דברים" שאני רוצה להכניס לא יכנסו לתא מטען "רגיל" אלא אחד באמת גדול בצורה מפחידה. :lol:

ד"א החשיבה שלי היא על מנוע לא קטן מ2.2, אולי 2 ליטר, אבל זה רק אם המנוע מוציא 150 סוסים לגלגל. לא מציאותי במיוחד אני יודע... :|

בגלל זה גם עניין הידני, גיר ידני ידוע בתור יעיל יותר.

רכבי שטח זה לא בשבילי, מצטער. :|

כמובן שזה יהיה הפיתרון הטוב ביותר, אבל למה לי לקנות ג'יפ שטוחן דלק נוסע עם צמיגי 240, גבוה ולא יציב כשאני לא מתכוון לרדת איתו לשטח?? :|

בקיצור, לא.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

שלומי

הסיכוי שאתה תמצא כאן רכב ידני עם נפח מנוע גדול שהוא לא איזה טנדר דאבל קבינה 4*4 או מסחרית מעפנה נוסח קנגו\ברלינגו הוא פשוט אפסי.

אם אתה רוצה ידני ולהנות מנהיגה לך על ידני ולהנות מנהיגה - רכב קטן, ספורטיבי ופשוט תדאג לעשות את ההתקנה של השגעונות שלך בצורה צנועה יותר -

מגברים מתחת למושבים, פרוססור מאחורי תא כפפות, HU אין לך בעיה גדולה כאן... וסאב שדורש כמה שפחות נפח - תהיה סמוך ובטוח שאתה תוכל להתקין את השגעון הזה ברמה מאוד גבוה גם ברכב קטן וזריז כמו שד.

אם לא - עדיף שתעשה פשרה ותיקח רכב אוטומט 2 ליטר עד 2.5 ליטר

חוץ מזה כמו שכבר ציינתי - יש גם סונטה 2.7 ליטר עם 170 כוחות סוס - לא תהיה לך כאן בעיה של סחיבה וכצ'ופר על אובדן הגיר הידני וההנאה מנהיגה אתה לעומת זאת תוכל לקבל חישוקי סגסוגת, גג שמש ומושבי עור -> לא רע!!!

תוסיף לזה את הפינוקים שאתה הולך להכניס ברכב ותהיה מוכן להכיר הרבה כוסיות :-D

סה"כ גם המחירון הנמוך של הרכבים האלה לעומת האמינות הפנטסטית שלהם תפצה על צריכת הדלק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...