Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואבי תפסנו על חם חבורה של 5 ערבים שנוסעים בפיז'ו טנדר (פתוח) ישנה כמו שיש לאלטיזכן בצבע תכלת פורצים לרכב וגונבים את תכולתו.

עד שהבנו מה הם עושים הם הספיקו לברוח.

והסיפור הוא כזה -

באיזור החניה של "מעדני מניה" במערב ראשון (איכן שבונים את חצי חינם, קרוב לקוסמוס), כבר חודשים יש תופעה של פריצות לרכבים ע"י שבירת החלון וגניבת כל מה ששווה ערך שנימצא באוטו (כולל בתא המטען).

אתמול שאני ואבי היינו באיזור (באמצע היום, והמקום די גדוש באנשים!) הגיע טנדר מסוג פיז'ו בצבע תכלת וחנה בצורה כזאת (עקומה) שהוא מסתיר את אחד הרכבים (מיצובישי גאלאנט).

3 בחורים ערבים בשנות ה- 20 לחייהם יצאו (הנהג ועוד בחור נשארו בפנים) מהטנדר ואחד מהם התחיל "לאסוף" צינורות וכל מיני חפצים שהיו זרוקים בערימה ליד המקום ולזרוק לטנדר, השניים האחרים כנראה בשלב זה ניפצו את החלון של הרכב שהוסתר ע"י הטנדר וגנבו את כל מה שמצאו כולל בתא המטען (רדיוטייפ תיק אישי ועוד..).

כל התהליך הזה נמשך כחמש דקות, ואז הם נסעו משם.

בדיוק בשלב זה יצאה בעלת הרכב והתקרבה לכיוון הרכב (תוך כדי שהיא חולפת על פנינו) וגילתה את הפריצה (היא חנתה שם כ- 5 דקות מוקדם יותר לפריצה).

לי ולאבי נפל אז האסימון, אבל היה מאוחר מידי.

התקשרנו למשטרה נתנו להם את כל הפרטים שידענו וציינו שהגנבים חייבים עדיין להיות בסביבה, ואני אחסוך ממכם את התגובה שלהם... :mm_nah:

בקיצור שימו לב!

Finger's gonna kill me.

פורסם

מוזר, חנינו שם עם חלונות פתוחים לרווחה ולא גנבו כלום. בטח הם ראו פיאט עונו וחשבו שזה מישהו בן עמם , או חשבו שזה ערס שלא כדאי להתעסק איתו :lol:

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם
מוזר, חנינו שם עם חלונות פתוחים לרווחה ולא גנבו כלום. בטח הם ראו פיאט עונו וחשבו שזה מישהו בן עמם , או חשבו שזה ערס שלא כדאי להתעסק איתו :lol:

פליקס.

אני מאמין שהם לא חונים שם ומחכים ל"טרף" 24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע...

Finger's gonna kill me.

פורסם
(באמצע היום, והמקום די גדוש באנשים!)

יכולת גם להשתמש במילה עמוס.

(ועוד אומרים שההתעסקות ברכבים לא משפיעה על כלום , גדישה , גדוש , טורבו , קריצה - :wink: )

תופעת הפריצה היא תופעה די עתיקת יומין לא?

מה קרה שפתאום התעוררת אליה?

וואלק אתתתתה

פורסם

הם לא רק שם, אלא גם ברחוב שמגיע לנאפיס מכיוון קניון הזהב, בלילה חונים שם הרבה אנשים שמגיעים לאירועים וכד' וכמעט כל יום פורצים שם לכמה מכוניות בשיטת החלון השבור.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני מסתובב המון בראשון, במיוחד באיזור תעשיה הישן, ואני ממש פוחד להחנות שם. גם מוונדליסטים וגם מפורצים. כל פעם שהאלפא לא לידי אני מרגיש שמשהו לא בסדר.

(הכי מסוכן, אגב, זה להחנות בחוף ראשון בלילה)

אין כבוד לרכוש! :x

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
אני מסתובב המון בראשון, במיוחד באיזור תעשיה הישן, ואני ממש פוחד להחנות שם. גם מוונדליסטים וגם מפורצים. כל פעם שהאלפא לא לידי אני מרגיש שמשהו לא בסדר.

(הכי מסוכן, אגב, זה להחנות בחוף ראשון בלילה)

אין כבוד לרכוש! :x

הראל.

חוף ראשון עוד סביר, יש שם יחסית הרבה אנשים.

תנסה לחנות בחוף פלמחים בלילה...

אני אישית כבר מעדיף לקשור אלי את האוטו ולמשוך אותו אחרי :-)

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

• תוכן חדש...