Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת לצמיג - Dunlop Direzza DZ101

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מחיר יקר מאד יש לי אותו דגם ב1000 ש"ח כולל מע"מ

אביתר, זה מצחיק - כי המחיר המדובר שקיבלתי הוא היה אצלכם.

גדי אמר לי 6000 ש"ח על רביעיה, ואתה אומר 1000 ש"ח לצמיג (שזה 4000 לרביעיה).

למה?

יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה....

פורטל, יצאתם "ילדים".

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
במיידה הזאת יש SP SPORT MAXX (שני דגמים - TT\GT) - צמיגים מחוזקים , לא סימטריים, קוד מהירות Y בעלי מדד שחיקה 240 ,

TRACTION AA.

הם יותר יקרים, יותר אוחזים אבל נשחקים יותר מהר.

DZ101 בעל מדד שחיקה 300 , TRACTION A, וקוד מהירות יותר נמוך W.

DIREZZA DZ101 צמיג פחות ספורטיבי ובעל אורך חיים יותר גדול.

אלטרנטיבה דומה ל DZ101, גם במחיר וגם בנתונים - YOKOHAMA S.DRIVE

תודה

אתה כנראה מבין בצמיגים יותר ממני , אז היתי שואל אותך שאלה כזו :

איזה צמיגים ספורטיבים הית שם במיצובישי EVO X כאשר המידה הנחוצה היא היא :245/40/18 קוד מהירות Y93 ?

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

לא רשמת תקציב.

אם אין הגבלה - MICHELIN PILOT SPORT PS3 (בסביבות 2000 ש"ח לצמיג)

קצת יותר זולות - CONTI SPORT CONTACT או MICHELIN PS2 (סביב 1700 ש"ח). לדעתי, מישלין עדיין עדיפים.

יורדים עוד במחיר - 2 GOODYEAR EAGLE F1 ASSYM או DUNLOP SP SPORT MAXX TT או BRIDGESTONE POTENZA 050 (סביב 1400 ש"ח). כאן הייתי מעדיף GOODYEAR

הצמיגים הזולים ביותר - TOYO R1R שעולים כ 900 ש"ח, אבל כנראה מחזיקים 10- 15 אלף ק"מ בנהיגה לא רגועה(מדד שחיקה 140 ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לא רשמת תקציב.

קצת יותר זולות - CONTI SPORT CONTACT או MICHELIN PS2 (סביב 1700 ש"ח). לדעתי, מישלין עדיין עדיפים.

יורדים עוד במחיר - 2 GOODYEAR EAGLE F1 ASSYM או DUNLOP SP SPORT MAXX TT או BRIDGESTONE POTENZA 050 (סביב 1400 ש"ח). כאן הייתי מעדיף GOODYEAR

הצמיגים הזולים ביותר - TOYO R1R שעולים כ 900 ש"ח, אבל כנראה מחזיקים 10- 15 אלף ק"מ בנהיגה לא רגועה.

ֿ

תודה רבה .

אמיר

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
אביתר, זה מצחיק - כי המחיר המדובר שקיבלתי הוא היה אצלכם.

גדי אמר לי 6000 ש"ח על רביעיה, ואתה אומר 1000 ש"ח לצמיג (שזה 4000 לרביעיה).

למה?

במחיר שקיבלתי מכם אני קיבלתי הצעה (ממקום אחר) על המישלין PS3 - ב-1450 ש"ח לצמיג

וללא כל עסקת חבילה (שאמורה להוזיל קצת)

אז יכול להיות שהוא חישב לך את זה כולל גאנטים אני לא יודע בדיוק על מה דיברתם בכל אופן אם תירצה אני יתאם איתך וניסתדר לא סוף העולם

פורסם
לא רשמת תקציב.

הצמיגים הזולים ביותר - TOYO R1R שעולים כ 900 ש"ח, אבל כנראה מחזיקים 10- 15 אלף ק"מ בנהיגה לא רגועה(מדד שחיקה 140 ).

גם לברידג'סטון פונטנזה TW 140 בדיוק כמו הטויו R1R.

אגב אצלי ברכב היו ברידג'סטון פונטנזה 050 שהוחלפו ל- T1R, חד משמעית הטויו טובים יותר (וגם זולים בהרבה).

אצל חבר הותקנו קונטי ספורט קונטקט 2 והצמיג התפורר בצורה שמעולם לא ראיתי כמותה, אין מצב שהצמיג הזה יותקן אצלי.

פורסם

dorki

אני מסכים עם מה שרשמת.

POTENZA RE050 קיבלו חוות דעת לא טובות במיוחד בהרבה אתרים,

גם אני חושב שקונטיננטל מתפורררים מהר מדי (כתבתי את זה כבר כמה פעמים).

במחיר של BRIDGESTONE RE050 אפשר לקנות GOODYEAR EAGLE F1A ASSYMETRIC 2,

שזה צמיג מעולה.

T1R גם אופציה טובה, למרות של מיצובישי EVO אני אישית הייתי קונה משהו אחר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...