Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך משקיטים טריקת דלת עץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בדירת השותפים (שותפות ליתר דיוק, אל תתחילו) שאני שוכר בבאר שבע יש דלתות עץ בחדרים. בגלל מבנה הדירה וריכוז החדרים במסדרון, כל פעם שאחת השותפות סוגרות את הדלת (גם אם לא בטריקה) יש "בום" חזק והחרא הזה מקפיץ אותי יופי.

עד היום ניסיתי לשפר את המצב עם מדבקות ספוג קשיחות כאלה (עשויות מלבד), אבל זה הפריע לדלתות להיסגר כמו שצריך ולאחר זמן מה הן "נמחצו" ואיבדו את האפקטיביות.

יש רעיונות? פטנט ייעודי לעניין?

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש בוכנה קפיצית קטנה שניתן להתקין על חלקו העליון של המשקוף. ברגע שהדלת נסגרת, היא פוגשת בבוכנה כמה ס"מ לפני הסגירה הסופית, ככה שהבוכנה מרככת את הסגירה ומונעת טריקה.

אין לי מושג היכן ניתן להשיג את הבוכנה הזאת או איך קוראים לה, ראיתי אותה פעם באיזה מלון שהתאכסנתי בו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

היי איתמר,

אפשר לצמצם את הרעש - אתה בדרך הנכונה: הספוגים\מדבקות ששמים הם טובים - הבעיה היא שבשביל לשמור על האפקטיביות שלהם אתה צריך לכוון קצת את הדלת. אם מדובר בדלת עם צירי "פייפ" - זה לא בעיה רצינית במיוחד (מפרקים את הדלת פותחים את הצירים *על המשקוף* סיבוב או שניים בשביל ליצור מרווח עבור הספוג\מדבקה). מעבר לזה גם צריך לכוון מחדש את הפחית שבא במגע עם הלשונית של המנעול. אם מדובר בדלת עם ציר ספר ישן, זה כבר יותר בעייתי.

בחנויות חומרי בניין איכותיות ישנם ספוגים מיוחדים שבאים בגליל עבור דלת אחת. הספוג (בפרופיל) דומה מאוד לאות "P", זה פרופיל ספוג אבל עם חור בפנים (חלול) שיש לו דבק דו"צ שעושה עבודה מצויינת הן באיטום (לדלתות שיש בהן מרווח יתר) והן בשקט.

אם בא לך להתעסק עם זה - יש סיכוי טוב שעם קצת השקעה של כסף וזמן, תוכלו לשפר את המצב בצורה משמעותית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איתמר, נכון לרמקולים יש ספוגים כאלה ששמים מתחת לרמקול כדי ליצור אטימה כמה שיותר בין הרמקול לטבעת עץ?

אז זה.. :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יש בוכנה קפיצית קטנה שניתן להתקין על חלקו העליון של המשקוף. ברגע שהדלת נסגרת, היא פוגשת בבוכנה כמה ס"מ לפני הסגירה הסופית, ככה שהבוכנה מרככת את הסגירה ומונעת טריקה.

אין לי מושג היכן ניתן להשיג את הבוכנה הזאת או איך קוראים לה, ראיתי אותה פעם באיזה מלון שהתאכסנתי בו.

יש בוכנות קפיציות קטנות אשר מחברים בברגים למשקוף הדלת והן מאיטות ובולמות טריקה - ראה

http://www.graziani-il.com/index.php?go_shop2&data_id=1184&page=2

s4_1297695042.jpg

pictures_exithandles_YBN08980.jpghttp://www.pirzul.co.il/main_products/Building_hardware/Door_Stopper/

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

איתמר. החלל המשותף אטום? או שיש חלונות משהוא?

ולגבי הדלתות תבדוק שהמשקופים מחוזקים טוב. כי לפעמים משקוף שטיפה זז. יותר רעש הרבה יותר גדול.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...