Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן (שוב) לטיימינג לקליאו. האוטו אצלי כבר כמעט 6 שנים...

חשבתי שאני אמצא את החלקים בחצי מחיר באירופה.

אז חשבתי.

מסתבר שלמעט חריג אחד, המחירים בצרפת כמעט זהים למחירים אצל קרסו, ובגרמניה המחירים עוד יותר יקרים.

בשוויץ לא טרחתי אפילו לברר, כל דבר שם יקר רצח אז אין שום סיכוי שדווקא קיט טיימינג של קליאוספורט יהיה זול.

החריג אגב הוא פולי מנוע שרכשתי ב145 אירו בגרמניה. בארץ הוא עולה 1432 שקל לפני מע"מ (!!)

פעם המחיר היה נמוך משמעותית, לפני חמש שנים הוא עלה בקרסו 660 לפני מע"מ.

בקרסו (מרכזי ראשל"צ) רוצים 1248 שקל לפני מע"מ והנחה על העבודה על הטיימינג,

יש מקום יותר זול שכדאי לעשות אצלו את הטיפול הזה?

עדיפות לאיזור גוש דן כי זה טיפול שלוקח יום שלם וכדאי שיהיה סביר לנסוע הביתה בתחבורה ציבורית אחרי השארת הרכב במוסך.

ואני שוב אשמח לחוות דעתכם המלומדת לגבי חיוניות החלפת הפולי מנוע ומשאבת המים באופן יזום.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

במוסכים לא מורשים שמתמחים ברכבים אלו מחיר העבודה ינוע בין 800 ל 1200ש"ח

כל מחירי החלקים זהים בכל מוסכי הרשת גם במוסכים המתמחים משתמשים רובם בחלפים מקוריים

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

אם חשוב לך מורשה אז הייתי הולך למכונן, אם לא אז משה מגינתון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ממליץ על שאפט!

אכן, חלק מהחלקים של הטיימינג הורדו דרסטית בקרסו, וגם הפלגים. (לא מעט בזכות לחץ שאני ועוד בחור מהפורום הפעלנו).

• ספונסר פורום
פורסם

ניצן ממוסך שאפט הגיב לך כאן בשרשור, הוא מכיר את הרכב היטב והוא בהחלט מומלץ בחום בכל הנוגע לטיפול ברכב הזה. בדוק אצלו את האפשרות ואת העלות, לדעתי המחיר שתקבל שם יהיה זול יחסית.

בכל מקרה, מבחינת תחבורה ציבורית אתה מכוסה. המוסך שלהם ממוקם מטר מגשר מעריב, יש משם אוטובוסים כמעט לכל מקום.

• תוכן חדש...