Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים התחדשתי בפיגו 206 XS קופה 110 כוח סוס 2002

ברצוני לשפר את היכולת של האוטו בציפ ואגזוז מהצנרת שלפי מה שאני יודע ההספק יהיה 135 כוח סוס +-

כרגע יש על האוטו גנט 15' מקורי של פיגו נחמד אבל אני רוצה לעבור ל16'

מה אתם מציעים לי לעשות ?

למישהוא יש או היה 206 XS והוא שיפר אותה ?

מה הצריכת הדלק תהיה אחרי הציפ ואגזוז ?

תודה לכל מי שיעזור לי , רמי

פורסם

ציפ' ואגזוז לא יביאו לך 25 כ"ס. מה שרשמת זה הספק מחושב.

מערכת פליטה מלאה של סופר ספרינט, מיפוי מחדש של המנוע ומערכת יניקה טובה ואולי תגיע ל130. מה שכן הרכב ירגיש הרבה יותר טוב. המיפוי מחדש יגרום לך לתגובות חדות יותר משמעותית.

מה התקציב שלך?

אפשר להגיע עם הרכב הזה ל150 כ"ס אטמוספריים אבל זה מצריך עבודה על הראש מנוע בנוסף לכל מה שרשמתי למעלה.

בהצלחה.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
ציפ' ואגזוז לא יביאו לך 25 כ"ס. מה שרשמת זה הספק מחושב.

מערכת פליטה מלאה של סופר ספרינט, מיפוי מחדש של המנוע ומערכת יניקה טובה ואולי תגיע ל130. מה שכן הרכב ירגיש הרבה יותר טוב. המיפוי מחדש יגרום לך לתגובות חדות יותר משמעותית.

מה התקציב שלך?

אפשר להגיע עם הרכב הזה ל150 כ"ס אטמוספריים אבל זה מצריך עבודה על הראש מנוע בנוסף לכל מה שרשמתי למעלה.

בהצלחה.

תודה על העזרה גבר , עם מערכת מלאה של סופר ספרינט ומיפוי מחדש של המנוע מה יקרה לצריכת הדלק

פורסם

כרגע אני רק עם צנרת. עוד מעט יהיו גם קאמשפטים,קפיצים ומרימים של NFX וREMAP שיתאים להם.

כרגע רק עם הצנרת והפילטר, בנסיעה משולבת ורגועה, הממוצע עומד על 1:14, נסיעה לאילת עם מזגן על 110 לקח 1:16.3 בממוצע של הלוך חזור.

בעיקרון אם אתה לא לוחץ אין סיבה שהרכב יקח יותר דלק. יש מצב שהוא אפילו יקח קצת פחות.

בלחיצות אני מאמין שזה ירד לאיזור ה1:7-1:5

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
כרגע אני רק עם צנרת. עוד מעט יהיו גם קאמשפטים,קפיצים ומרימים של NFX וREMAP שיתאים להם.

כרגע רק עם הצנרת והפילטר, בנסיעה משולבת ורגועה, הממוצע עומד על 1:14, נסיעה לאילת עם מזגן על 110 לקח 1:16.3 בממוצע של הלוך חזור.

בעיקרון אם אתה לא לוחץ אין סיבה שהרכב יקח יותר דלק. יש מצב שהוא אפילו יקח קצת פחות.

בלחיצות אני מאמין שזה ירד לאיזור ה1:7-1:5

תודה אחי אני מתחיל לאט לאט לשפר את האוטו שבוע הבא אם יזדמן לי אני אעשה מיפוי מחדש למנוע

מה העלויות בערך ?

• תוכן חדש...