Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי להחלטה שאני מוכר את הרכב מאזדה 3 ספיריט 08 עשה 50 K. המחירון נע בסיבות 84+ - וחשבתי להחליף לגיפ ואולי להוסיף בסביבות ה5 K לא מעבר . בקטגוריה של הגיפים מצאתי בעיקר את הטוסון והבנתי שיש את הדגמים glS luxury אני מחפש את הדגם שיש בו את הסאנרוף ואת המושבי עור.קודם כל רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים כי הבנתי שבשניהם יש את מה שאני מחפש ורציתי לדעת צריכת דלק של שניהם ואם כדאי בכלל להחליף את הרכב סתם שיגעון שקיבלתי אשמח לתגובות

תודה.

פורסם

קודם כל אני מקווה שאתה מבין שהקשר בין המילה ג׳יפ לרכבים כדוגמת הטוסון ועוד רבים ממתחריו המכונים ג׳יפונים הוא מקרי בהחלט ואין לו שום יכולות שטח.

דבר שני הוא צריכת הדלק, אין לי מושג מה הצריכה בדגם הדיזל אבל בדגמי הבנזין הנתון קשה, משהו בסביבות 1-6/7.

קח בחשבון.

אם זה סתם בשביל להגיד יש לי ג׳יפ הייתי מוותר על ההוצאות המיותרות, באם אתה חושק בתחביב חדש של טיולי שטח, חפש אחר ג׳יפ אמיתי.

פורסם
הגעתי להחלטה שאני מוכר את הרכב מאזדה 3 ספיריט 08 עשה 50 K. המחירון נע בסיבות 84+ - וחשבתי להחליף לגיפ ואולי להוסיף בסביבות ה5 K לא מעבר . בקטגוריה של הגיפים מצאתי בעיקר את הטוסון והבנתי שיש את הדגמים glS luxury אני מחפש את הדגם שיש בו את הסאנרוף ואת המושבי עור.קודם כל רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים כי הבנתי שבשניהם יש את מה שאני מחפש ורציתי לדעת צריכת דלק של שניהם ואם כדאי בכלל להחליף את הרכב סתם שיגעון שקיבלתי אשמח לתגובות

תודה.

לדעתי אתה מאוד מאוד מאוד אופטימי לגבי המחיר שאתה יכול לקבל עבור הרכב שלך.

פורסם

אתם עונים לא לעיניין.

הוא לא שאל באיזה מחיר הוא יכול למכור את הרכב שלו ומה מצב השוק.

אגב, זה יכול להיות נכון שהוא לא יקבל מחירון על הרכב שלו, אבל מי אמר שהוא ישלם מחירון על יונדאי טוסון אשר הרבה פחות סחיר..

לגבי הרכב, אין לי מושג איך הוא אבל אני יכול להמליץ לך לחפש את דגם הדיזל, קצת יותר חשוב לדעתי מאיזה ריפוד יש ברכב.

הצריכה של הטוסון בנזין אמורה להיות קוץ בתחת, משהו באיזור ה 1:6-7, לעומת זאת הבנזין אמור לעשות 1:10-12 בלי בעיה.

לגבי יכולת שטח, רוב האנשים לא מחפשים מעבר לשבילי קק"ל+ וקצת חולות, ולזה הוא בהחלט מספיק.

חוץ מזה שהסיבה העיקרית לג'יפ לדעתי זה הישיבה הגבוהה, ולא הפוזה כמו שחלק מהמגיבים חושבים.

ג'יפ זה לא פוזה!

מאזדה מיאטה זה פוזה (למעט מספר נהגים מצומצם, וכמובן כל חברי הפורום) :wink:

אם אתה כבר הולך לכיוון ה-90K ש"ח הייתי עושה עוד קצת מאמך המנסה למצוא טויוטה ראב-4 החדש סביב 100K.

פורסם

מצטער אבל כנראה שלאחד משנינו יש חום.

ג׳יפ בלי יכולות שטח הוא לא פוזה, אבל רכב שאיכשהו מצדיק את מחירו כי אתה מקבל בתמורה לכסף ביצועים יופי ואבזור זה כן פוזה??:?::shock:

סלח לי אבל הג׳יפונים סטייל הטוסון והרב 4 אפילו מחול רך מפחדים שלא נדבר על מדרכות! ואני לא מדבר באוויר, להוריי כבר פעם שנייה ברציפות אפילו הגירסא החזקה יותר מהטוסון, הסנטה פה ואם כבר דיברת על שיקולי גובה אז פה יש אחד אמיתי וזה אבי שהוא נכה ולא נוח לו להיכנס לרכבים נמוכים, מעבר לזה זאת פוזה טהורה של הישראלים ״לשבת גבוה״ ולהגיד יש לי ג׳יפ.

לא סתם הרכבים האלו מככבים דווקא אצלינו פי כמה וכמה מאשר במקומות אחרים, אפקט העדר והפוזה.

פורסם

אם אתה חושב שפה הם יותר מככבים כנראה שלא היית בארה"ב ששם זקנות נוהגות במפלצות כמו הסברבאן...

בקשר לטוסון, אני די התאכזבתי מהאיכות של רכב במחיר הזה אבל בכל מקרה הדיזל עדיף בהרבה על הבנזין השתיין

פורסם

חזרתי מארה״ב לפני כשנה, והתשובה בגוף ההודעה שלך, מפלצות! אמנם לא לטעמי אך אתה מקבל תמורה לכסף באבזור, מנוע בהמה ונוחות, הצעצועים שמדובר עליהם בשרשור הנ״ל לא ראיתי בכלל שם והייתי בכמה מדינות (הכי כיף זה לא לראות מאזדה 3).

הג׳יפונים שמככבים בארץ הם לא יותר ממיני ואן מעוצב סטייל ג׳יפ פחות מרווח ומתומכר גבוהה כי העדר מתלהב וקונה.

פורסם
מצטער אבל כנראה שלאחד משנינו יש חום.

ג׳יפ בלי יכולות שטח הוא לא פוזה, אבל רכב שאיכשהו מצדיק את מחירו כי אתה מקבל בתמורה לכסף ביצועים יופי ואבזור זה כן פוזה??:?::shock:

סלח לי אבל הג׳יפונים סטייל הטוסון והרב 4 אפילו מחול רך מפחדים שלא נדבר על מדרכות! ואני לא מדבר באוויר, להוריי כבר פעם שנייה ברציפות אפילו הגירסא החזקה יותר מהטוסון, הסנטה פה ואם כבר דיברת על שיקולי גובה אז פה יש אחד אמיתי וזה אבי שהוא נכה ולא נוח לו להיכנס לרכבים נמוכים, מעבר לזה זאת פוזה טהורה של הישראלים ״לשבת גבוה״ ולהגיד יש לי ג׳יפ.

לא סתם הרכבים האלו מככבים דווקא אצלינו פי כמה וכמה מאשר במקומות אחרים, אפקט העדר והפוזה.

אז אמרת..

יש משפט סיני עתיק שאומר: 你打勾你睡在鼻子. 8)

בכל מקרה זו דעתך, זכותך, איך זה עוזר לפותח השירשור??

אגב, לפי דבריך, אם אני רוכש BMW X6 אז זה לא פוזה כי הרכב מאובזר ונוסע טוב, או אם אני רוכש האמר H1 אז זה לא פוזה כי הרכב מעולה בשטח ויש לו מנוע בהמה. :roll:

פורסם
הגעתי להחלטה שאני מוכר את הרכב מאזדה 3 ספיריט 08 עשה 50 K. המחירון נע בסיבות 84+ - וחשבתי להחליף לגיפ ואולי להוסיף בסביבות ה5 K לא מעבר . בקטגוריה של הגיפים מצאתי בעיקר את הטוסון והבנתי שיש את הדגמים glS luxury אני מחפש את הדגם שיש בו את הסאנרוף ואת המושבי עור.קודם כל רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים כי הבנתי שבשניהם יש את מה שאני מחפש ורציתי לדעת צריכת דלק של שניהם ואם כדאי בכלל להחליף את הרכב סתם שיגעון שקיבלתי
Vimeo Embedded Video

תודה.

אז כמו שאתה רואה עוזי גם מתלבט ושאל לדעות אחרות, דעתי בקשר לנושא הזה אתה יכול לראות והיא מתבססת על עקרון הוצאה תמורה, שבקטגוריה הזאת של הרכבים היא הכי עלובה, אתה משלם יותר על כביכול ״ג׳יפ״ אבל דווקא מקבל פחות מבחינת הביצועים, אומנם אנחנו לא נהגי מירוץ אבל אם תסתכל באוביקטיביות הרכבים האלה גבוהים יותר, יחד עם זאת מרכז הכובד, אחיזה פחותה בכביש וזויות גלגול נחותות לעומת רכב רגיל, כשמדובר בג׳יפ שטח החסרונות האלה מובנים לעומדת יתרונות העבירות שלו בשטח אבל בג׳יפונים האלו אלה רק מינוסים בלי פלוסים.

לדעתי ושוב לדעתי אם פותח השרשור נהנה מנהיגה אני הייתי משקיע ברכב עם פן ספורטיוי/רכב מנהלים יותר מפנק ששווה את ההשקעה.

ובדרך אגב להערתך על ארה״ב לא ראיתי זקנות נוהגות על מפלצות אלא צעירים על טנדרים ענקיים ומבוגרים על טויוטה פריוס:wink: ומבורך העידוד של הממשלה שם לקניית הרכבים האלו.

טוב שנתת את דוגמת ההאמר h1 כי הוא באמת היחיד מהסדרה הזאת ששווה את הכסף ובעל ביצועי שטח השאר.. כמו שאמרתי לפני זה, שופוני.

בקיצור אתה יכול לקבל את דעתי וגם לא, אני משתדל להיות אובייקטיבי ועוזר כמה שיותר.

פורסם

תראו אני לא מחפש גיפ מהכבדים אני מחפש משו חמוד שיסע טוב הוא לא הולך לעלות דינות וכאלה במקיסמום חול ים.זה יותר בקטע של פינוק הוא גם ככה עולה כמו המאזדה הפרש מאוד נמוך של גג עשיריה וגם במאזדה אני בקושי נוסע אז שיקח יותר דלק אבל שאני יהנה יותר.מחפש שהאיבזור שלו יהיה ברמה מכובדת שיהיה נוח וזהו.מישהו יודע אם גם בלקצורי וגם בג'י אל אס יש את הבקרת שיוט?ומה % ירידת הערך השנתי? השנתון שאני מתכון לרכוש זה 06 לידע כללי.

פורסם

תצטרך להתפשר קצת בשנתון, כדי לקבל רכב שגם יהיה נוח, גם ייתן לך קצת הנאה בכביש, וגם יידע להתקדם בשטח.

אין הרבה כאלה.... רוב הג'יפונים שאתה מכיר אינם רכבי שטח כיוון שאין להם הילוך כח וחלקם אף 2X4 בכלל, ללא הילוך כח גם על תלולית חול לא תעלה.

מבין הקטנים מה שיוכל להתאים לך זה סוזוקי גרנד-ויטארה, וג'יפ ליברטי.

קצת יותר גדולים - סורנטו, טויוטה פראדו, פג'רו, טראקן, וטרופר בגירסת בנזין.

וכמובן הפייבוריט שלי, זה ש"הכל כלול" בו, נוחות, ביצועי כביש ושטח - ג'יפ גראנד צ'רוקי.

• תוכן חדש...