Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Spider On Weels

Amezo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני ערבי יהודי.

מה זה אומר?

FSOUND - תגובה מגעילה. אחת המבישות שיצא לי לקרוא בפורום הזה שבד"כ שומר על רמה.

AMEZO וזאהר - פרויקט מרשים ביותר. כל הכבוד!

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל מי שהוא יהודי ומוצאו מארצות ערב הוא יהודי ערבי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עריכה : למנהלים יקרים ,אני נמצא כאן מאז ההקמה כמעט ,לא פעיל אבל מתבונן ,רמת הפורום נמצאת בירידה ,לא יודע מי אשם בכך

1.אתה מוכן להסביר מה זה אומר בירידה? לתת דוגמאות? כי אני קורא הרבה שעות פה ביום ואני לא רואה פה שום ירידה בשום פרמטר, ההפך, האיכות של המידע, מקצועיות, והנקיון פה הם מהכי גבוהים שראיתי בכל פורום רכב ישראלי.

2.זה לא המקום לבקר את ההנהלה.

3.זה שהיה פה משתמש שאמר איזה משהו שאולי קשור לגזענות והוא בעצם בא לבקר את הרכב המוצג ללא שום ידע טכני ובכך הפיל את עצמו, זה לא אומר שום דבר על הפורום או על הפעילים בו.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

יפה.בייחוד העבודה של המתלים.

לא הראיתם אותו בשיפועי צד . בגלל מרכז כובד גבוה ? ה 5.7 ענק וכבד. אם כבר אתם אוהבים את המפלצות האמריקאיות לא שווה להתחיל מסייארה/סילבראדו/סאוואנה 4*4 דיזל 6.2-6.6 שאפשר לקחת ממכרז מ"דא/ח"ח/צבאי בגרושים ולקצר אותו באיזה 4 מ' ? (או דיזל -3.0 -1.9 בלי טורבו + ידנית אם ללכת בקטן)

פורסם
כל מי שהוא יהודי ומוצאו מארצות ערב הוא יהודי ערבי.

בדיוק כך.

ערבי זה לא דת, יש ערבי מוסלמי, יש ערבי נוצרי, יש ערבי יהודי.

גזענות מכל סוג שהיא, כנגד לאום, דת, צבע וכד' לא מקובלת עליי.

נחזור לשרשור, אני ממש נהנה מהתמונות ומפרגן מאוד לאלה שנתנו חלק, אני אמשיך לעקוב.

haters will hate

פורסם
השילדה מאוד מעניינת אותי, איך שהכול בנוי בעיגולים, כדי שיהיה מקסימום תמיכה, אהבתי.

אבל מה שלא הבנתי מהסירטון זה- ראיתי שהגלגלים מידי פעם מאבדים אחיזה, האם זה חוסר מיומנות בנהיגה, או שהם לא מתאימים ?

כמובן יכול להיות שהנהג סתם השתעשע עם המנוע החזק...

כמו כן, לדעתי שילדה כזאת מיוחדת ראוייה למעטפת קצת יותר מושקעת.

עבודה פנטסטית, יש המון חשיבה מאחורי הרכב.

יש הבדל גדול בין הרכב הזה לג'פס או האמר, נתחיל בזה שהוא לא מיתלים ניפרדים :-D כי הוא רכב הנועד לעבירות.

נ.ב

אני לא חושב שצריך להתייחס אפילו לגאון, למוח הענק, לזוכה פרס נובל שלנו, שנותן הערות גזעניות.

תמיד יש איזה אחד קטן שאוהב להרוס את המסיבה...

בברכה מתן

בוקר טוב

וחתימה טובה

בקשר לשילדה, נראה לי שזאהר טעה והעלה את התמונות של הפרוייקט שנמצא בבנייה כעת

ולכן התמונות הוסרו

הוספתי בתגובה אחרת כמה תמונות בעת בניית הבאגי

מקווה שהתמונות נתנו עוד כצת חומר לכמה מהשואלים

והסרטון השני מקווה שיהיה מוכן היום

אגב..

למי שצחק על פטנטים

האח של בעל הרכב המציא פטנט עולמי לאקדח סיליקון "וזה המוצר הכי חם בתחום שלו היום בשוק :

http://www.youtube.com/watch?v=cfqMPhE9rhk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ואחיין שלו בנה באגי גם מאפס עם מנוע 600R של אופנוע

ואח של זאהר שנמצא איתנו בפורום , כבר כשהיה בכיתה ו' , בנה רכב חשמלי שעובד על סולארי

וכיום הוא בונה באגי שאני אעשה עליהה בלוג נפרד עם מנוע פונטיאק בוניביל 3800

ואילו כמה תמונות מהבאגי של עלם זאהר-אח של זאהר

אני לא מתכוון להחליף נושא

ולמי ששאל על ליגת העבירות

הבאגי השתתפה בתחרות, אבל בזמנו התחרות בוטלה ואז התחילו לשחק בבוץ

וזה סרטון שצילמו החבירים מהתחרות

( אבל בתחרות הבאגי שלנו כבר עברה שינוי והוכב עליהה מגדש על במקום סופר צ'רג' )

תהנו

http://www.youtube.com/watch?v=0CwPJxR-r04 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

IMG_0566.JPG

IMG_0575.JPG

פורסם

שלום לך אלעד,

כן את צודק.

בהתחלת הבניה הורכב למנוע "סופר צ'רג'ר" הסוג שנראה כמו חצי טורבו צד טורבינה,

מגדש על מה שתכוון חברנו סאלם "אמיזו" הוא גם סופר צ'רג'יר, אבל המבנה שלו כמו מדחס אוויר בורגי.

פורסם
יפה.בייחוד העבודה של המתלים.

לא הראיתם אותו בשיפועי צד . בגלל מרכז כובד גבוה ? ה 5.7 ענק וכבד. אם כבר אתם אוהבים את המפלצות האמריקאיות לא שווה להתחיל מסייארה/סילבראדו/סאוואנה 4*4 דיזל 6.2-6.6 שאפשר לקחת ממכרז מ"דא/ח"ח/צבאי בגרושים ולקצר אותו באיזה 4 מ' ? (או דיזל -3.0 -1.9 בלי טורבו + ידנית אם ללכת בקטן)

הגדולה שבדבר היא בניה מאפס ולא לקחת רכב שטח ולקצר אותו, זה לא כלכך חכם :wink:.

אתה תקבל סרטונים גם עם שיפועי צד זה יהיה על חברנו אמיזו.

דיברתי לפני כן שיש לרכב מערכות הידראוליות ופנאומטיות שמאפשרות בשיפוע צד הנמכת החלק הפנימי של הרכב מצד שיפוע,

והגבהת החלק החיצוני וכך משתנה מיקום מרכז כובד ביחס לשיפוע, אם זה מבחינת גובה מרכז הכובד או מיקומו:-D

פורסם
אני קורא את שכתבת ואינני מאמין שחבר פורום כה וותיק כותב דברים מגעילים וחסרי עניין כמו שכתבת.

אתה פשוט דוחה.

אחד מחברי הפורום הוותיקים זאהר שהינו נכס לפורום השתתף בבניית הרכב אז בבקשה טיפה כבוד וההערכה מצידך לא יזיקו.

תודה מרק אני מאוד מכבד אותך וזוכר את המקצועיות שלך.

פורסם
זאהר

איך התמודדתם עם זוויות בסרנים ובמערכת ההינע ?

אני יודע שברגע שמשחקים עם הגבהות הזוויות גורמות ללחץ על הצירים \ציריות סרנים ועם הזויות גבוהות אז יש צורך בהחלפה תדירה של מכלולי ההנעה.

אחת השיטות היא להשתמש בגלגלים גדולים ולהעתיק את התושבות של הבולמים והקפיצים כדי להגביה.

שאלה שניה, יש מנגנונים אקסצנטריים כמו ביוגו של מרצדס ושם הגלגל לא ממוקם על הציר כי אם באופסט מסוים ויש גלגלי שיניים שמשנים את יחס התמסורת ממש לפני הגלגל.

אשמח לייעץ [אם צריך] ברמת חישובי הכוחות ובכלל בלתרום רעיון או שניים.

כל הכבוד על הזמן ההשקה והתעוזה.

קודם כל תודה רבה לך ואשמח לקבל את הנייד שלך :-D.

בקשר לזוית גל הינע אנחנו השתמשנו ב "יוק" וצלב יותר גדולים שאורך האוזן מתחתית ה "יוק" למרכז הצלב גדולה מהרגיל וכך יהיה אפשר להגדיל את זוית גל ההינע.

אתן לך דוגמה הצלב דומה לצלב חקלאי אם אתה מכיר, אבל הבעיה של הצלב החקלאי הגבלת הסל"ד.

אם ידוע לך על סרנים של יונימוג שניתן להשיג בארץ אשמח לשמוע :wink:.

פורסם
וואו, כל הכבוד!

ד"א יש קשר משפחתי לענאן זאהר?

סליחה לא ראיתי את השאילה

כן יש קשר

חבר טוב ויש קרבה בן אבא שלי לאבא שלו

אל תגיד שהוא עושה בעיות ? :)

• תוכן חדש...